Rock-Nimaš bolšega
-
- Sramežljivka
od prastarga rocka do najhujšga heavy metala
pa yugo rock...ma dej,ni ga čez to muzko.v teh vodah sm že 1o let in ne grem ven.no way!pa še moja 10 let mlajša seka se je uvedla sem.zna se kaj je dobro.sej itak sam ta stara dobra muzika obstaja,to kar se dela danes je muha enodnevnca.

Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Uf ja, rock... glasba moje mladosti... Moji nekoč in danes najljubši: Guns N' Roses (brez pardona), HIM, Queen, Metallica (od Black Albuma naprej so iz čistih thrasherjev pristali na hard rocku), Velvet Revolver, The Killers, The Hives, Lostprophets, The Gathering, The Automatic, Republica (electronics meets rock), Lacuna Coil, The 69 Eyes...;
gothic/death rock/post-punk/alter: The Cure, Siouxsie And The Banshees, Christian Death, Nina Hagen, David Bowie (čeprav sta ta dva furala miljon stilov v svoji karieri), Joy Divison,...
Joj ma tega je ful, niti pod razno se ne spomnim sedaj vseh mojih naj
Važno je, da seka 
gothic/death rock/post-punk/alter: The Cure, Siouxsie And The Banshees, Christian Death, Nina Hagen, David Bowie (čeprav sta ta dva furala miljon stilov v svoji karieri), Joy Divison,...
Joj ma tega je ful, niti pod razno se ne spomnim sedaj vseh mojih naj

U2
The Rolling Stones
CCR
Bob Dylan
Queen
The Killers
Kiss
Bon Jovi (v starih časih)
The Who
Eric Clapton
Janis Joplin
Tile so mi naj.
Pink Floydov pa ne maram kej preveč, ker so mi preveč depresivni, drgač pa zelo kvalitetna muzka. Edino komad Comfortably Numb mi je zakon!
The Rolling Stones
CCR
Bob Dylan
Queen
The Killers
Kiss
Bon Jovi (v starih časih)
The Who
Eric Clapton
Janis Joplin
Tile so mi naj.
Pink Floydov pa ne maram kej preveč, ker so mi preveč depresivni, drgač pa zelo kvalitetna muzka. Edino komad Comfortably Numb mi je zakon!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho