Gunsi? Ket pa so?
Ten years after so bli letos na lovely days se mi zdi + blood sweat and tears, so si kr precej podobni. Zato sm pa tk hotla it ke.
Tak BSnT, TYA, Uriah Heep, Jethro Tull, Barclay james harvest, VDDG...jao zakej nisn mal starejša

.
Naj pesmi od TYA sta mi pa I Can't Keep From Crying in Working on the road. Mislim, da sta ti tud eni tistih najbol znanih, nisn sigurna. Fajn mi je pr njih ker so dost bluesy, kot Cream, sam da so še mal bol groovy.

Pevc ma ful dobr glas in skor v vsaki pesmi so nori kitarski in bass rifi.
Glede animals. To je tak dost težek album za moje pojme. Sej je zlo ql pa vse...sam ne morm ga vedn poslušat, razn Sheep, ki je totalno nor komad. Waters ga na polno razturava na basu.

Od njih lahko še največ poslušam Wish you were here, piper at the gates of dawn, saucerful of secrets in pa dark side of the moon.
Si zamisliš kuk so mogl bit zadeti ko so delal komad Careful with that axe Eugene.
Edini slabši album od njih mi je Ummagumma...pa še ta ma gor res eno uber fajno pesmco Grantchester Meadows...sploh live verzija, ko poleg watersa še gilmour poje, je supr. Nenormalno pomirjujoča pesmca, že sam tisti ptički na začetk, pa ena klasična in ena akustična kitara čez celo pesm.