Rock-Nimaš bolšega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Tuki mene mal zanima kaj kj poslušate od rockovske glasbe! Od hard rocka pa do čisto navadnega rocka. Katere pesmi so vam všeč in katere skupine!
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
Bageera napisal/-a:kaj je blo s pevcem od nietov?
overdose
drgač pa od naših bendov so tle še big foot mama
drgač pa rolingi in podobni
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
rock mi je full zakon!!!
kaj zj pojmujete za rock je pa druga... ker sm zasledila zj tuki niete, a niso bli oni kao punk?!? ...ok, če se motim me popravte
pa LP so numetal...sam če pa gre use to pod rock pol pa ql, ker sm že dožvela po raznih forumih, ko te folk napi**, ker pač kako skupino daš v narobno zvrst al pa podzvrst, pa je že cev halo...
ja, kaj poslušam:
niet, BFM, Guano Apes, Nirvana, RHCP, včasih pol še kakšno siddharto... pa še kj vrjetn...
kaj zj pojmujete za rock je pa druga... ker sm zasledila zj tuki niete, a niso bli oni kao punk?!? ...ok, če se motim me popravte
pa LP so numetal...sam če pa gre use to pod rock pol pa ql, ker sm že dožvela po raznih forumih, ko te folk napi**, ker pač kako skupino daš v narobno zvrst al pa podzvrst, pa je že cev halo...
ja, kaj poslušam:
niet, BFM, Guano Apes, Nirvana, RHCP, včasih pol še kakšno siddharto... pa še kj vrjetn...
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
Vermilion napisal/-a:kaj zj pojmujete za rock je pa druga... ker sm zasledila zj tuki niete, a niso bli oni kao punk?!? ...ok, če se motim me popravte
.
ja nieti so bli kao punk.
Dans je pa že kr težko določt zvrst glasbe k se vse tko prepleta, včasih si mel pevce za na evrovizijo, harmonikarje, če so na kitaro špilal so bli rock, če so pa še mal bl nažigal na kitaro pa punk... mal v hecu rečeno
sej pomojm te tle noben ne bo napizdu zard tega, no vsaj upam da ne
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov