Rock-Nimaš bolšega
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Cosmopsiho
- Tearjerker
- Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:Tearjerker napisal/-a:death rock
Pizdarija kaj zdaj že Death rock obstaja?Bolj dead kot death.
Death rock je termin, ki se v glasbi uporablja že vse od petdesetih let prejšnjega stoletja, razcvet je doživel v poznih sedemdesetih. V teoriji gre za fuzijo punk rocka in gothic rocka; v mainstreamu feni bolj kot ne s tem terminom opisujejo ameriške gothic rock bende, najbolj znan primer vsekakor Christian Death.
Se pravi... ne da ''zdaj že obstaja''.... ker obstaja že dolgo časa. OT, se opravičujem, ampak punca je nucala pojasnilo.

-
- Cosmopsiho
Slo: Bfm, Siddharta, Mi2, the Drinkers, (stari)Niet, Šank rock, Zaklonišče ...
Tuji: Gunsi, Queen, Ac/Dc (zavidam vsem, ki so dobli karte!!!), Deep purple, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Bob Dylan, Led Zeppelin, Rolling Stones, Sex Pistoles, Nirvana ... ahh, še bi lahko naštevala
drugače pa jugo rock, definitivno Bijelo Dugme no pa tudi Hladno Pivo so mi super.
Tuji: Gunsi, Queen, Ac/Dc (zavidam vsem, ki so dobli karte!!!), Deep purple, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Bob Dylan, Led Zeppelin, Rolling Stones, Sex Pistoles, Nirvana ... ahh, še bi lahko naštevala
drugače pa jugo rock, definitivno Bijelo Dugme no pa tudi Hladno Pivo so mi super.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:Nč ni OT sj se pogovarjamo o rocku
Sicr nism v rock vodah, death metal mi je jasenza death rock pa..jebga prvič čujem
Ma ja, meni je bolj zgledala tema kot nekaj za nabijanje postov s tem da vsak napiše nekaj svojih rock najljubših

Ja, death metal je vsekakor bolj znan (pa ne samo ljubiteljem metala) kot death rock (hvala Jim Carreyju in Cannibal Corpse v Ace Venturi

-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom