Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Heh, men je tut belina, še posebi na moškem geštelu, strašno odbijajoča. Pa tut postava mi ni za dol past, čist presuho je use skp.
Aloha; čist resno vprašanje

aja tiste slikce so mi pa čist njami

- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Postavo ima kar fejst, belina me pa ne moti. Midva bi se pri tem lih ujemala.
Edino ta frizura in ta njegov pogled na svet "jeb* se mi za vse" kot ga jaz dojemam mi ni čist kul. Ampak ok, to nima veze. Je pa dobro odigral svojo vlogo v filmu.

Edino ta frizura in ta njegov pogled na svet "jeb* se mi za vse" kot ga jaz dojemam mi ni čist kul. Ampak ok, to nima veze. Je pa dobro odigral svojo vlogo v filmu.
-
coco*mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
Robert - MTV Movie Awards
izbris .. prevelika slika
Kjut je

Kjut je

be happy for this moment.........
........this moment is your life
........this moment is your life
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
fun napisal/-a:Heh, men je tut belina, še posebi na moškem geštelu, strašno odbijajoča. Pa tut postava mi ni za dol past, čist presuho je use skp.
Aloha; čist resno vprašanje(nič slapga ne mislm sam vprašam).. kaj pa pozimi; sej pozimi nihče nima neke hude zagorele polti; razen če hodi v solarij. a ne?.. (a potem ti deda v solarij teraš?
)
aja tiste slikce so mi pa čist njami... Postavo ma res hudo; v obraz mi je pa itak neki posebnega
OT (se soriram):
Ja, preden dečko pristane u mojem objemu, mora podpisat pildek, u kermu so navedeni pogoji, s čimer se zavarujem, da mi ne bi čez en mesec sramote naredu z napačnimi cunjami, svetlo poutjo, prekratko čupo, oporečno higieno, ...

Noben do zdej ni biu baš svetlopout, tko da tut pozim ni blo geštelou u odtenkih človeške ribice, spomladanski sonček jih je pa po večini hit obarvu

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Gost
Aloha napisal/-a:Sej je kul, jst sm replicirala samo na tiste fotke, kako desc drgač zgleda, ne vem.
Kako ne veš, če so tudi na strani, na kateri si trenutno 'dopisujemo' njegove nevtralne fotke?

-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Meni je tip v filmu bil res waaauuu. Še sama ne vem zakaj. Najbrž zarad te njegove vloge vampirja ki ga je res dobro igral. Pa pogled mi ima božanski
. Ko ga pa takole gledam na teh normalnih slikcah pa mi ni nekaj...tip kot tip. Lep, ampak nič kaj posebnega. Očitno mi je bolj zanimiv, če ga gledam v neki vlogi, kot pa takole na slikah.
Pa ne morm si pomagat, vedno ko vidim njegovo sliko ali pa slišim kaj o njem, je prva stvar na kaj pomislim, to da naj se ne bi redno umival in da velikokrat smrdi. Se vem ja
, ampak to ostane v glavi pa naj bo res al ne.Heh 

Pa ne morm si pomagat, vedno ko vidim njegovo sliko ali pa slišim kaj o njem, je prva stvar na kaj pomislim, to da naj se ne bi redno umival in da velikokrat smrdi. Se vem ja

- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
V Edwarda Cullen bi se takoj zaljubila, v Roberta pa hmmmmmmm, ne vem
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Jst pa lih obratno
u filmu se mi je zdeu čist plastičen.. pa še rdeče žnable je meu x(

- ursiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2005
meni se dopade, ker je tako naraven. ko sem gledala onega igralca ko igra high schoohl musical mi je slabo ratal-vsak lasek ma svoje mesto , vglavnem vse v nulo...to se mi sploh ne dopade.
Robert pa je tak na btk
A vseeno mi vse na njem deluje sexsy
Robert pa je tak na btk

A vseeno mi vse na njem deluje sexsy
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Men je Rob tko dobr da ne morm opisat
Vse na njem mi je ful sexy - obnašanje, mimika obraza ... ma vse! Na tehle posnetkih na You Tube-u se ga ne morm nagledat, še sploh mi je bil hud na MTV Movie Awards, sem pogledala celotno prireditev in se očitno v Ameriki res vse vrti okoli njega, večkrat so ga omenjali in tudi pokazali na kameri, torej bil je zvezda večera
Tisto z Jimom Carreyom je blo najbolš
Upam, da nisem edina, ker se mi zdi, da sem že mal obsedena

Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov