Robert Pattinson

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

OdgovorNapisal/-a fun » 04. Jun. 2009 16:39

Heh, men je tut belina, še posebi na moškem geštelu, strašno odbijajoča. Pa tut postava mi ni za dol past, čist presuho je use skp.

Aloha; čist resno vprašanje :D (nič slapga ne mislm sam vprašam).. kaj pa pozimi; sej pozimi nihče nima neke hude zagorele polti; razen če hodi v solarij. a ne?.. (a potem ti deda v solarij teraš? :P )

aja tiste slikce so mi pa čist njami :oops: ... Postavo ma res hudo; v obraz mi je pa itak neki posebnega :)
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

OdgovorNapisal/-a LanaMaxim » 04. Jun. 2009 17:57

Postavo ima kar fejst, belina me pa ne moti. Midva bi se pri tem lih ujemala. :D :cool:

Edino ta frizura in ta njegov pogled na svet "jeb* se mi za vse" kot ga jaz dojemam mi ni čist kul. Ampak ok, to nima veze. Je pa dobro odigral svojo vlogo v filmu.
Uporabniški avatar
coco*mademoiselle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2009

OdgovorNapisal/-a coco*mademoiselle » 04. Jun. 2009 17:59

Robert - MTV Movie Awards :hearts:

izbris .. prevelika slika

Kjut je :wink:
be happy for this moment.........
........this moment is your life
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

OdgovorNapisal/-a joy23 » 04. Jun. 2009 18:51

Lepe slikce :ja:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

OdgovorNapisal/-a Aloha » 04. Jun. 2009 19:11

fun napisal/-a:
Heh, men je tut belina, še posebi na moškem geštelu, strašno odbijajoča. Pa tut postava mi ni za dol past, čist presuho je use skp.

Aloha; čist resno vprašanje :D (nič slapga ne mislm sam vprašam).. kaj pa pozimi; sej pozimi nihče nima neke hude zagorele polti; razen če hodi v solarij. a ne?.. (a potem ti deda v solarij teraš? :P )

aja tiste slikce so mi pa čist njami :oops: ... Postavo ma res hudo; v obraz mi je pa itak neki posebnega :)

OT (se soriram):

Ja, preden dečko pristane u mojem objemu, mora podpisat pildek, u kermu so navedeni pogoji, s čimer se zavarujem, da mi ne bi čez en mesec sramote naredu z napačnimi cunjami, svetlo poutjo, prekratko čupo, oporečno higieno, ... :D

Noben do zdej ni biu baš svetlopout, tko da tut pozim ni blo geštelou u odtenkih človeške ribice, spomladanski sonček jih je pa po večini hit obarvu :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Sessa » 04. Jun. 2009 20:13

v bistvu igra vampira tako, da je poudarek na tem, da je maska bela :roll: ker drugače v intervjujih in na slikah pa res ni nič bol bel od povprečja.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

OdgovorNapisal/-a Aloha » 04. Jun. 2009 20:42

Sej je kul, jst sm replicirala samo na tiste fotke, kako desc drgač zgleda, ne vem.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Gost

OdgovorNapisal/-a Gost » 04. Jun. 2009 21:08

Aloha napisal/-a:Sej je kul, jst sm replicirala samo na tiste fotke, kako desc drgač zgleda, ne vem.

Kako ne veš, če so tudi na strani, na kateri si trenutno 'dopisujemo' njegove nevtralne fotke? :D
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

OdgovorNapisal/-a Maya19 » 04. Jun. 2009 21:29

Meni je tip v filmu bil res waaauuu. Še sama ne vem zakaj. Najbrž zarad te njegove vloge vampirja ki ga je res dobro igral. Pa pogled mi ima božanski :D . Ko ga pa takole gledam na teh normalnih slikcah pa mi ni nekaj...tip kot tip. Lep, ampak nič kaj posebnega. Očitno mi je bolj zanimiv, če ga gledam v neki vlogi, kot pa takole na slikah.
Pa ne morm si pomagat, vedno ko vidim njegovo sliko ali pa slišim kaj o njem, je prva stvar na kaj pomislim, to da naj se ne bi redno umival in da velikokrat smrdi. Se vem ja :stupid: , ampak to ostane v glavi pa naj bo res al ne.Heh :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

OdgovorNapisal/-a jemina » 05. Jun. 2009 23:32

Joj meni je bil na MTV movie awards tko hud, kjub temu da je imel srajco narobe zapeto :lach: :lach: Jz bom šla pomoje kmalu na kako zdravljenje zaradi njega
ursiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2005

OdgovorNapisal/-a ursiika » 07. Jun. 2009 9:33

hahaha, ko boš našla kako obliko zdravljenja zaradi njega jo še meni sporoči, ker bi jo jaz tudi potrebovala :D
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

OdgovorNapisal/-a spice girl » 07. Jun. 2009 11:26

V Edwarda Cullen bi se takoj zaljubila, v Roberta pa hmmmmmmm, ne vem
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

OdgovorNapisal/-a saarijarvi » 07. Jun. 2009 11:32

Jst pa lih obratno :D u filmu se mi je zdeu čist plastičen.. pa še rdeče žnable je meu x(
ursiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2005

OdgovorNapisal/-a ursiika » 08. Jun. 2009 10:03

meni se dopade, ker je tako naraven. ko sem gledala onega igralca ko igra high schoohl musical mi je slabo ratal-vsak lasek ma svoje mesto , vglavnem vse v nulo...to se mi sploh ne dopade.
Robert pa je tak na btk :D
A vseeno mi vse na njem deluje sexsy
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

OdgovorNapisal/-a joy23 » 08. Jun. 2009 16:39

Men je Rob tko dobr da ne morm opisat :D Vse na njem mi je ful sexy - obnašanje, mimika obraza ... ma vse! Na tehle posnetkih na You Tube-u se ga ne morm nagledat, še sploh mi je bil hud na MTV Movie Awards, sem pogledala celotno prireditev in se očitno v Ameriki res vse vrti okoli njega, večkrat so ga omenjali in tudi pokazali na kameri, torej bil je zvezda večera :P Tisto z Jimom Carreyom je blo najbolš :D Upam, da nisem edina, ker se mi zdi, da sem že mal obsedena :oops: :D
Use your head and follow your heart.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov