Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
to še ne pomen, da more bit tko nagravžno izgledajoč
sej je bil David Boreanaz tud vampir, ampak kakšen...ahhhh

sej je bil David Boreanaz tud vampir, ampak kakšen...ahhhh

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
*zverinica* napisal/-a::heul:
ok, postava še nekam zgleda, čeprou je tolk bel, da me kr oči pečejo...ne maram bele kože
Heh, men je tut belina, še posebi na moškem geštelu, strašno odbijajoča. Pa tut postava mi ni za dol past, čist presuho je use skp. Vampir gor al dol.
In tut drgač, nč kej prisrčnega izgleda

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
coco*mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
MTV MOVIE AWARDS 2009
Breakthrough Performance Male Winner ---> Robert Pattinson
Breakthrough Performance Male Winner ---> Robert Pattinson

be happy for this moment.........
........this moment is your life
........this moment is your life
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Matr bi ga.... 

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- kremsnita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
Ja, sam v Somraku je značilnost vampirjev da so ful bledi, pol že mora bit tak.
Ni mi pa jasno glede unih pik po telesu. Ok, vem da so zaradi poznejšega učinka bleščanja, sam v knjigi on potem ne stopi na sonce, ker ga Bella ustavi. Upam, da ne bodo preveč spreminjal v filmu.
Ni mi pa jasno glede unih pik po telesu. Ok, vem da so zaradi poznejšega učinka bleščanja, sam v knjigi on potem ne stopi na sonce, ker ga Bella ustavi. Upam, da ne bodo preveč spreminjal v filmu.
- ursiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2005
omg. meni je od teh maldih igralcev kaj so zadnje čase blesteli daleč najboljši. Moj fant pravi da sem malo obsedena z njim-ampak res mi je pravi srček, in v filmu (tam so se mi sline cedile ker ma neki poseben čar kot vampir-jaz se ga sploh nebi branila
)res dobro igra
Sem prebrala vse knjige, pa film sem tudi malo prevečkrat gledala-pa ja saj vem da sem za take najstniške finte že malo prestara-p'a kaj

Sem prebrala vse knjige, pa film sem tudi malo prevečkrat gledala-pa ja saj vem da sem za take najstniške finte že malo prestara-p'a kaj

-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Danes sem pogledala Twilight...
In ne vem, a me je prav on s svojim jaz navdušil, ali pa sem še vedno v transu tega filma...
Grrrr, pa včerej sm gledala knjigo v knjigarni, pa sem rekla, da si jo bom izposodila, ampak, da bom knjigo najprej prebrala.
Nisem mogla čakat, ker so mi govoril, da je res prekrasen film.
Drgač je pa tipček luškan, ni pa oh in sploh, da bi dol padla..
In ne vem, a me je prav on s svojim jaz navdušil, ali pa sem še vedno v transu tega filma...
Grrrr, pa včerej sm gledala knjigo v knjigarni, pa sem rekla, da si jo bom izposodila, ampak, da bom knjigo najprej prebrala.
Nisem mogla čakat, ker so mi govoril, da je res prekrasen film.
Drgač je pa tipček luškan, ni pa oh in sploh, da bi dol padla..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov