Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Verjetno ga brez Twilighta res nobena nebi opazila (niti nisem velika oboževalka Twilight filmov). Ampak meni on ne potegne kot Edward, ampak kot Robert. Njegovi intervjuji so mi neki najboljšega. Tip je simpatičen, vedno ima dobre odgovore in ja, men ful dobr zgleda Cutie
Hudi so bli pri Oprah (in priznam, da imam sedaj precej raje Kristen in jo vedno bolj razumem).
Hudi so bli pri Oprah (in priznam, da imam sedaj precej raje Kristen in jo vedno bolj razumem).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Še dobr da imamo različne okuse Men je on vizualno v kombinaciji s svojo simpatičnostjo, obnašanjem, itd... super kombinacija
Mislim da se pa tud Robert zaveda, da je ta evforija bolj glede Edwarda kot njega.
Ima pa itak vsaka generacija svoje "Edwarde"
Mislim da se pa tud Robert zaveda, da je ta evforija bolj glede Edwarda kot njega.
Ima pa itak vsaka generacija svoje "Edwarde"
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Joj, men je tud totalno cute glih zarad njegovega obnašanja in smisla za humor. Obožujem gledat njegove intervjuje in se vedno ful nasmejim zraven. Pa še včasih je tko simpatično sramežljiv Drugač je pa men tud po videzu lep (ja, lep ), se mi zdi da ima tak nenavaden, zanimiv videz in je lep na grd način Poleg vsega pa se mi zdi še čist "down to earth".
A ne da?! Tud men se je Kristen po tem intervjuju čist prikupla, sej ne da mi je šla prej na živce, mi je pa bla včasih na momente ful čudna (mislim, da si glih ti že večkrat uporabla izraz "kot da bi bla na drogah" ). Pa ko sem še enkrat to oddajo pogledala, sem bla bolj pozorna na njo (in ne tolko na Roberta, hehe) in je prav videt da je res ful sramežljiva in ne ve kaj bi sama s sabo, skoz se neki čoha po glavi, vleče majico in rokave dol ... Še posebi tam ko se je slikala s 15-letno oboževalko je zgledal, kot da je njej bolj nerodno kot tamali Prej sem misla da se ji j*** za vse, pa je očitno na njene odgovore glih obratno. Ja, res je netipična zvezdnica
*mala* napisal/-a:Hudi so bli pri Oprah (in priznam, da imam sedaj precej raje Kristen in jo vedno bolj razumem).
A ne da?! Tud men se je Kristen po tem intervjuju čist prikupla, sej ne da mi je šla prej na živce, mi je pa bla včasih na momente ful čudna (mislim, da si glih ti že večkrat uporabla izraz "kot da bi bla na drogah" ). Pa ko sem še enkrat to oddajo pogledala, sem bla bolj pozorna na njo (in ne tolko na Roberta, hehe) in je prav videt da je res ful sramežljiva in ne ve kaj bi sama s sabo, skoz se neki čoha po glavi, vleče majico in rokave dol ... Še posebi tam ko se je slikala s 15-letno oboževalko je zgledal, kot da je njej bolj nerodno kot tamali Prej sem misla da se ji j*** za vse, pa je očitno na njene odgovore glih obratno. Ja, res je netipična zvezdnica
Use your head and follow your heart.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Saj je kjut, sam osebno mi je boljši z daljšimi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov