Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
change_person napisal/-a:Mene on nekako ne pritegne, sicer opažam, da sem ena izmed redkih, ki mi ni oh in sploh, ampak enostavno mi ni. Sicer pa sem že razmišljala, kako je lahko veliki večini ful dober, le meni ne... Ampak tako pač je, ne morem si pomagati
Tako sem se jaz počutila, ko je bil Wenthrow Miller vsem lep pa luškan itd. Meni pa niti najmanj...
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
spice girl napisal/-a:
Tako sem se jaz počutila, ko je bil Wenthrow Miller vsem lep pa luškan itd. Meni pa niti najmanj...
Enako!
Najbolj bzv mi je pa ko kaksna punca rece "Joj men je Robert tko grd" in pol se sama seb zdi tko posebna, ker izstopa iz mnozice in prov caka, da jo tipi zacnejo hvalit, kolk je oh in sploh, da ni ovca, itd. (to se NE nanasa nate, change_person)
What's the story, morning glory?
- spice girl
- Cosmofrik
Miss M. napisal/-a:spice girl napisal/-a:
Enako!
Najbolj bzv mi je pa ko kaksna punca rece "Joj men je Robert tko grd" in pol se sama seb zdi tko posebna, ker izstopa iz mnozice in prov caka, da jo tipi zacnejo hvalit, kolk je oh in sploh, da ni ovca, itd. (to se NE nanasa nate, change_person)
Se strinjam. Še en primer. Cristiano Ronaldo mi ni lep in mi ni všeč. Potem pa sem vsem ženskam čudna
- spice girl
- Cosmofrik
Nisem razočarana ampak nekako nepotešena Mislim, da bo potrebno počakati na film. Edward je pa itak
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Pa saj je v redu ... res pa tudi meni ni nič posebnega ... Mogoče sem tudi preveč pričakovala, ker za New Moon mi je bil wau Mogoče bomo pred začetkom vrtenja filma deležni še kakšnega. Film bo pa po moje itak fajn, knjiga je super
Use your head and follow your heart.
- spice girl
- Cosmofrik
A Victorio ne igra ista igralka? Ali se samo meni zdi.
Sicer pa, niso mi všeč Jasperjevi lasje, Emmet mi je še vedno najbolj simpatičen in če bi imela starejšega brata, bi moral bit tak kot on.
Alice mi je ffuull luštna.
Največji cukr je pa še vedno Edward, noben novo rojen vampir ga ne premaga
Predvidevam, da mi bo Mrk bolj všeč kot Mlada luna.
Sicer pa, niso mi všeč Jasperjevi lasje, Emmet mi je še vedno najbolj simpatičen in če bi imela starejšega brata, bi moral bit tak kot on.
Alice mi je ffuull luštna.
Največji cukr je pa še vedno Edward, noben novo rojen vampir ga ne premaga
Predvidevam, da mi bo Mrk bolj všeč kot Mlada luna.
- spice girl
- Cosmofrik
Kako bo zgledal voščeni Rob:
http://team-twilight.com/20100325/wax-rob-premiere/
Osebno mi ni preveč všeč. Čuden vrat so mu naredili.
http://team-twilight.com/20100325/wax-rob-premiere/
Osebno mi ni preveč všeč. Čuden vrat so mu naredili.
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Sama nisem bila nikoli navdušena nad Robertom. Zdaj pa še manj. Dolgo nazaj sem namreč na tv zasledila intervju z njim in ugotovila, da je zelo nemaren. Mislim, da če že toliko oboževalk nori za njim, njemu pa je res težko si po 2 tednih lase umit.
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rimske Toplice
No, tudi men ni neki posebno dober, se kakšen velik bolši najde. Je pa treba priznat, da ima neki v sebi, kar te mal potegne. Zdej ne vem, mogoče je to samo zato, ker sem se zaljubla v Edwarda že ko sem brala knigo, mogoče mi je tko zadai vloge, ker ko ga vidim na sliki, se mi res ne zdi nič posebnega, v filmu pa waw:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov