Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Limonca.ena - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
- Kraj: Mb.*
Pa daaiii kak je lep.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
I got nothing for you to gain
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
če pa je kosmat po prsih.. bleksi... najbolj smešno pa je, da ko se obrije ma pač črto na ljubavnem tepihu... mi ni to všeč niti malo..
-
coco*mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
Zadnjič spremenil coco*mademoiselle, dne 28. Nov. 2009 12:39, skupaj popravljeno 1 krat.
be happy for this moment.........
........this moment is your life
........this moment is your life
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zakaj mi Kirsten zgleda skoz k zadeta?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
Če je tko namazana, drgač pa najbrž zato, ker je ne maraš
Sol lucet omnibus.
-
*mala* - Cosmopsiho
Ja, za čupo vem izgovor glede novega filma. Sam ta njen naveličan pogled...
A sem že rekla, da je ne prenesem? Naj jo zamenjajo joj, kje so to žensko najdl.
Rob je pa kjut, ni kej
joy23- šele zdej pogledala intervjuja s prve strani (btw: part 2 David Letterman ne dela, je pa na youtube vse).
Kak ima zakon intervjuje js sm se prov narežala. Pa ker sramežljiv poba.
A sem že rekla, da je ne prenesem? Naj jo zamenjajo joj, kje so to žensko najdl.
Rob je pa kjut, ni kej
joy23- šele zdej pogledala intervjuja s prve strani (btw: part 2 David Letterman ne dela, je pa na youtube vse).
Kak ima zakon intervjuje js sm se prov narežala. Pa ker sramežljiv poba.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
^^ Aja, nisem vedla, ko sem ga jst prilepla sem je še delal. Ja, res ima smešne intervjuje, jst jih ful rada gledam Ful je faca, pa cute, pa ... Tip je res nekej posebnega (al pa sem samo jst najstniško zacopana)
Use your head and follow your heart.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Se spomnis Wentwortha Millerja? Koliko besed je bilo kako je on popoln in sploh in oh prelep etc...takrat sm reku da je to samo efekt tega, da se zenske palijo na določene karakterne lastnosti, ki jih ima lik, ki ga igra. In pri ženskah možgani delujejo na tak čuden način, da vzvratno racionalizirajo karakterno privlačne moške kot fizično privlačne.študentka20 napisal/-a:meni pa on osebno ne predstavlja kakega lepotca no...ne zgleda slabo, sam tak dober mi pa opet ni ne! čeprav je zgodba ful dobra!
In glej kakšen lanski sneg je zdej Wentworth, ko se je prison break izpel. Isto DiCaprio in Titanik. Isto bo Pattinson in Twillight. Ko bo teh filmov konec bo pozabljen in kar naenkrat bodo zenske pogruntale, da je njegova čupa prizadeta in njegov nos grd in da model sicer zgleda boljš kot povprečn janez, ampak med svojimi igralskimi kolegi pa ni nič posebnega.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Mahagonij napisal/-a:In pri ženskah možgani delujejo na tak čuden način, da vzvratno racionalizirajo karakterno privlačne moške kot fizično privlačne.
Mogoce tako zgleda, ker za vloge pozitivcev ponavadi izberejo kakega lepotca, se ti ne zdi? Na notredamskega zvonarja nobena ne pali. Sicer pa najbrz je nekaj resnice na tem in z razlogom, sicer bi stevilo rojstev pri nas se hitrej zacel upadat
Mahagonij napisal/-a:In glej kakšen lanski sneg je zdej Wentworth, ko se je prison break izpel. Isto DiCaprio in Titanik. Isto bo Pattinson in Twillight.
Mislim, da primerjava DiCapria in Pattisona /ali Wenwortha ni ravno na mestu; za razliko od slednjih je DiCaprio zelo dober igralec in filmi kot so: Revolutionary Road, Body of Lies, Blood Diamond, The Departed so presenetljivo kul.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Nismo vse enake, ker že ne vem kolkič ponavljam (:D): Meni je všeč Rob, Edward mi ni. Sej Edward je res popoln, ampak jst ga ne jemljem kot resnično osebo (no, sej tud ni ), ker tko popoln tip ne obstaja. Rob je pa res nekej posebnega, kot celota Wentworth, npr., mi pa ni bil nikol ušeč.
Use your head and follow your heart.
-
*mala* - Cosmopsiho
Mahagonij- k da niste moški isti? Ampak glede punc seveda.
Nekoč je bila Angelina Jolie glavna, zdej je Megan Fox. No kaj pa jaz vem katere so zdej aktualne.
Nekoč je bila Angelina Jolie glavna, zdej je Megan Fox. No kaj pa jaz vem katere so zdej aktualne.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Meni je ta tip grozen (na slikah, ki niso iz filma še toliko bolj) in čeprav mi je ta film (oz. bolj knjiga) nekaj fantastičnega, mislim, da niso izbrali najbolj primernega igralca, medtem ko mi je Kristen za tako vlogo, ki jo igra res čudovita. Će bi bila moja izbira, bi Taylorja (Jacoba) dosti raje videla v glavni vlogi, ker deluje, vsaj za moj okus bolj 'popolno' kot Robert.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov