Robert Pattinson

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2008
Kraj: Mb.*

Neprebrana objavaNapisal/-a Limonca.ena » 26. Nov. 2009 11:36

Pa daaiii kak je lep. :D :oops:
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 27. Nov. 2009 12:41

če pa je kosmat po prsih.. bleksi... najbolj smešno pa je, da ko se obrije ma pač črto na ljubavnem tepihu... mi ni to všeč niti malo..
Uporabniški avatar
coco*mademoiselle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a coco*mademoiselle » 28. Nov. 2009 12:35

LA New Moon Premiere Afterparty & London New Moon Fan Event
:hearts:

Slika Slika

Slika Slika Slika

SlikaSlika

Slika Slika
Zadnjič spremenil coco*mademoiselle, dne 28. Nov. 2009 12:39, skupaj popravljeno 1 krat.
be happy for this moment.........
........this moment is your life
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Nov. 2009 12:38

coco*mademoiselle napisal/-a:LA New Moon Premiere Afterparty & London New Moon Fan Event
Slika

Zakaj mi Kirsten zgleda skoz k zadeta? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a la HauteCouture » 28. Nov. 2009 13:05

Če je tko namazana, drgač pa najbrž zato, ker je ne maraš :P
Sol lucet omnibus.
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 28. Nov. 2009 14:33

Ker zna bit, da tud je... Je znana privrzenka raznih "kadil" ;) Pol pa se frizura (ki jo ma btw. zarad najnovejsga filma, k ga snema).. but i still lover her :)
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Nov. 2009 14:36

Ja, za čupo vem izgovor glede novega filma. Sam ta njen naveličan pogled...

A sem že rekla, da je ne prenesem? Naj jo zamenjajo :D joj, kje so to žensko najdl.

Rob je pa kjut, ni kej :wink:

joy23- šele zdej pogledala intervjuja s prve strani (btw: part 2 David Letterman ne dela, je pa na youtube vse).
Kak ima zakon intervjuje :D js sm se prov narežala. Pa ker sramežljiv poba.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 28. Nov. 2009 17:37

^^ Aja, nisem vedla, ko sem ga jst prilepla sem je še delal. Ja, res ima smešne intervjuje, jst jih ful rada gledam :D Ful je faca, pa cute, pa ... :hearts: Tip je res nekej posebnega (al pa sem samo jst najstniško zacopana) :D
Use your head and follow your heart.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 04. Dec. 2009 10:19

študentka20 napisal/-a:meni pa on osebno ne predstavlja kakega lepotca no...ne zgleda slabo, sam tak dober mi pa opet ni ne! :D čeprav je zgodba ful dobra! :)
Se spomnis Wentwortha Millerja? Koliko besed je bilo kako je on popoln in sploh in oh prelep etc...takrat sm reku da je to samo efekt tega, da se zenske palijo na določene karakterne lastnosti, ki jih ima lik, ki ga igra. In pri ženskah možgani delujejo na tak čuden način, da vzvratno racionalizirajo karakterno privlačne moške kot fizično privlačne.

In glej kakšen lanski sneg je zdej Wentworth, ko se je prison break izpel. Isto DiCaprio in Titanik. Isto bo Pattinson in Twillight. Ko bo teh filmov konec bo pozabljen in kar naenkrat bodo zenske pogruntale, da je njegova čupa prizadeta in njegov nos grd in da model sicer zgleda boljš kot povprečn janez, ampak med svojimi igralskimi kolegi pa ni nič posebnega.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 04. Dec. 2009 11:41

Mahagonij napisal/-a:In pri ženskah možgani delujejo na tak čuden način, da vzvratno racionalizirajo karakterno privlačne moške kot fizično privlačne.

Mogoce tako zgleda, ker za vloge pozitivcev ponavadi izberejo kakega lepotca, se ti ne zdi? Na notredamskega zvonarja nobena ne pali. Sicer pa najbrz je nekaj resnice na tem in z razlogom, sicer bi stevilo rojstev pri nas se hitrej zacel upadat :lach:
Mahagonij napisal/-a:In glej kakšen lanski sneg je zdej Wentworth, ko se je prison break izpel. Isto DiCaprio in Titanik. Isto bo Pattinson in Twillight.

Mislim, da primerjava DiCapria in Pattisona /ali Wenwortha ni ravno na mestu; za razliko od slednjih je DiCaprio zelo dober igralec in filmi kot so: Revolutionary Road, Body of Lies, Blood Diamond, The Departed so presenetljivo kul.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 04. Dec. 2009 19:51

Nismo vse enake, ker že ne vem kolkič ponavljam (:D): Meni je všeč Rob, Edward mi ni. Sej Edward je res popoln, ampak jst ga ne jemljem kot resnično osebo (no, sej tud ni :D), ker tko popoln tip ne obstaja. Rob je pa res nekej posebnega, kot celota :flamingdev: Wentworth, npr., mi pa ni bil nikol ušeč.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Dec. 2009 19:54

Mahagonij- k da niste moški isti? Ampak glede punc seveda.
Nekoč je bila Angelina Jolie glavna, zdej je Megan Fox. No kaj pa jaz vem katere so zdej aktualne.
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a keksy » 05. Dec. 2009 12:46

Men je u filmu noro hud..u resničnm življenju-njegove slike pa po TV mi je pa ful čudn,tm mi pa ni ušeč
Uporabniški avatar
coco*mademoiselle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a coco*mademoiselle » 07. Dec. 2009 1:43

:hearts:

Slika Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika Slika
be happy for this moment.........
........this moment is your life
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 11. Dec. 2009 20:32

Meni je ta tip grozen (na slikah, ki niso iz filma še toliko bolj) in čeprav mi je ta film (oz. bolj knjiga) nekaj fantastičnega, mislim, da niso izbrali najbolj primernega igralca, medtem ko mi je Kristen za tako vlogo, ki jo igra res čudovita. Će bi bila moja izbira, bi Taylorja (Jacoba) dosti raje videla v glavni vlogi, ker deluje, vsaj za moj okus bolj 'popolno' kot Robert.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov