Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hm par mescov nazaj je biu en twilight special ma ni blo nč takšnega notr, nisi nič zamudila ;p
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Podobno revijo sem danes videla v knjigarni DZS, in sicer tam kjer je banka koper v Lj- na Miklošičevi (če se ne motim). Revijo sem na hitro prelistala, je v angleščini in je ful debela. Ne morem 100% rečt, da je ista revije, zdi se mi pa, da je.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Takšnih in podobnih zgodbic je zdej že ogromno - s kom vse je on, s kom je ona ... Naj bi celo priznala, da sta skup (yeah, right)
Ampak kaj pa mislite o tejle slikci:
spice girl, če si vidla res to revijo, sem presenečena, da jo sploh prodajajo v Sloveniji. Anyway, sem že našla scane
Ampak kaj pa mislite o tejle slikci:
spice girl, če si vidla res to revijo, sem presenečena, da jo sploh prodajajo v Sloveniji. Anyway, sem že našla scane
Use your head and follow your heart.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
IMO niti ni tak dobro narejena. Na prvi pogled mogoče oz. če tvoje oke hočejo to videt hehe. Drugače pa če malo boljše pogledaš (tudi na tej mali sliki -- neki sem še večjo zasledila) vidiš, da nekaj nea štima s celotno pozo, kak se telesi stikata, Robovo roko na hrbtu...
Mi je ta manipulacija dosti boljša:
Eh..najbolj važno je tak, da se zaradi teh dveh oz. govoric okrog njiju in vseh teh manipulacij The Twilight $$$ Making Wheel dalje suče. Kaj češ lepšega?
Mi je ta manipulacija dosti boljša:
Eh..najbolj važno je tak, da se zaradi teh dveh oz. govoric okrog njiju in vseh teh manipulacij The Twilight $$$ Making Wheel dalje suče. Kaj češ lepšega?
Zadnjič spremenil FreakChiq, dne 13. Jul. 2009 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Sicer nima tolko veze tu, ampak:
prebrala sem vse knjige in ah NE MOREM VRJET, DA JE KONEC! (knjig namrec )
prebrala sem vse knjige in ah NE MOREM VRJET, DA JE KONEC! (knjig namrec )
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- insomnium.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
- Kraj: Finland.
Ne maram ga, ni mi lep, ni mi dober igralec. Pika.
The sun shall be turned into darkness, and the moon into blood..
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Meni na slikah ni tko lep, v filmu in videih je pa čist prehud.
Je pa ful podoben mojmu bivšemu, je meu tudi tko razmršene lase, podobne ustnice in tudi takšen "btk" pogled na svet.
Je pa ful podoben mojmu bivšemu, je meu tudi tko razmršene lase, podobne ustnice in tudi takšen "btk" pogled na svet.
-
n4stk4 - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
Men je pa Robert dost bolj všeč kot Edward. Edward je skoz tko ušmekan, popoln nasmešek, popoln izraz, popolna koža. Pač vampir skozi oči Stephenie Meyer.
Robert je pa pač Robert, se zrihta tko kot se zrihta in mi je ful fajni za pogledat. Tisti lasje, ko mu tako štrlijo na vse mogoče strani, pa frisi, ki jih poka so tut neprecenljivi. Ko vidiš, da mu ni lih pomembno kaj si ljudje mislijo o njem in mu je na prvem mestu to, kako se on počuti, itd. Ne bo zadrževal smeha, pa če se reži še tko konjsko, da ni za javnost, ne bo se skril, ker ne more preprečit OBUPNE face, ampak lih zarad tega na njem zgleda kul. Kr je tak ... preprost.
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Comi ... dGjw_l.jpg
drugač pa če mal prečekirate whosdatedwho ... in če se temu verjame, pol kristen in robert hodita. ker kristen je še pred kratkim imela samo angaranota tam, zdej ma pa pattinson (2009 - now)
check out: http://www.whosdatedwho.com/celebrities ... tewart.htm
ne vem pa če je temu za verjet. sicer so tut pri ostalih igralcih zadeli, so v večini primerov po moje resnični podatki. grem še mal brskat!
aja, sta mi bla pa ful dobra na podelitvi MTV nagrad. mislim pač, sploh kristen mi je kul, ki se prikaže vedno čist najboljš zrihtana (ful dost se jih zgraža, ampak men je naravnost ZAKON), pol pa še tiste bruke, ki si jih dela. mah, oba sta kul. tisti wanna be poljubček sta tut lepo zaigrala. robert že čigumi ven pospravi, kristen se čist psihično pripravi. pol preden bi se karkoli zgodilo pa narazen, kristen reče thank you so much in oba pičita dol. hihihi
Robert je pa pač Robert, se zrihta tko kot se zrihta in mi je ful fajni za pogledat. Tisti lasje, ko mu tako štrlijo na vse mogoče strani, pa frisi, ki jih poka so tut neprecenljivi. Ko vidiš, da mu ni lih pomembno kaj si ljudje mislijo o njem in mu je na prvem mestu to, kako se on počuti, itd. Ne bo zadrževal smeha, pa če se reži še tko konjsko, da ni za javnost, ne bo se skril, ker ne more preprečit OBUPNE face, ampak lih zarad tega na njem zgleda kul. Kr je tak ... preprost.
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Comi ... dGjw_l.jpg
drugač pa če mal prečekirate whosdatedwho ... in če se temu verjame, pol kristen in robert hodita. ker kristen je še pred kratkim imela samo angaranota tam, zdej ma pa pattinson (2009 - now)
check out: http://www.whosdatedwho.com/celebrities ... tewart.htm
ne vem pa če je temu za verjet. sicer so tut pri ostalih igralcih zadeli, so v večini primerov po moje resnični podatki. grem še mal brskat!
aja, sta mi bla pa ful dobra na podelitvi MTV nagrad. mislim pač, sploh kristen mi je kul, ki se prikaže vedno čist najboljš zrihtana (ful dost se jih zgraža, ampak men je naravnost ZAKON), pol pa še tiste bruke, ki si jih dela. mah, oba sta kul. tisti wanna be poljubček sta tut lepo zaigrala. robert že čigumi ven pospravi, kristen se čist psihično pripravi. pol preden bi se karkoli zgodilo pa narazen, kristen reče thank you so much in oba pičita dol. hihihi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov