Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
^^ Tole je fajn, ja Pa tole tud:
http://www.youtube.com/watch?v=G1gknk8gxCQ
http://www.youtube.com/watch?v=G1gknk8gxCQ
Use your head and follow your heart.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ok, vidim da nisem edina nora nanj. Ta njegov menefregisticen odnos (ki me nasploh pri ljudeh odbija) mi je takooo dober
Ampak vlogo res odigra 100%. Ah AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Biti vampir ni vec tako strasno
Ampak vlogo res odigra 100%. Ah AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Biti vampir ni vec tako strasno
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Ah zdej berem zadnjo knjigo ko se natepavata kot zmesana
Matr jaz bi tudi.
Meni je ful dobro, da sem film prej pogledala, in pol knjige zacela brat, ker Edward je dobesedno skopiran. Ah. AAAAAAAAAAAAAAAAA
Drugace pa poznam enega fanta ki je isti kot Jasper. Pa isti pomirjevalni efekt ima name lol
OT: a vam Jacob gre tudi na zivce?
A ona dva sta sedaj par ali ne? Ce se nista, upam, da bosta. Nekaj pa me moti. Nekje sem zasledila, da on ni ravno za take vrste ljubezenskih zgodbic.
Matr jaz bi tudi.
Meni je ful dobro, da sem film prej pogledala, in pol knjige zacela brat, ker Edward je dobesedno skopiran. Ah. AAAAAAAAAAAAAAAAA
Drugace pa poznam enega fanta ki je isti kot Jasper. Pa isti pomirjevalni efekt ima name lol
OT: a vam Jacob gre tudi na zivce?
A ona dva sta sedaj par ali ne? Ce se nista, upam, da bosta. Nekaj pa me moti. Nekje sem zasledila, da on ni ravno za take vrste ljubezenskih zgodbic.
-
joy23 - Cosmofrik
Upam da bo v četrtem filmu tudi kej vročih scen Jst sm zaenkrat prebrala samo dve knjigi. Meni Jacob ne gre na živce (zaenkrat).
a_pikica_a, za kakšne vrste ljubezenskih zgodbic naj ne bi bil? Ne vem, če sem te prav razumela.
a_pikica_a, za kakšne vrste ljubezenskih zgodbic naj ne bi bil? Ne vem, če sem te prav razumela.
-
AAAA no v tretji knjigi ti bo definitivno sel
Ma R.P. je rekel, da mu zgodbe, kot so Twilight niso ravno vsec, oz. se ne vidi tako predan ljubezni (ce sem prav razumela.).
Ah LE DVE SI PREBRALA!?
Cetrta je tako presenecenje da na rit pades
Ma R.P. je rekel, da mu zgodbe, kot so Twilight niso ravno vsec, oz. se ne vidi tako predan ljubezni (ce sem prav razumela.).
Ah LE DVE SI PREBRALA!?
Cetrta je tako presenecenje da na rit pades
-
joy23 - Cosmofrik
Ja, samo dve sem prebrala, čakam na tretjo žepno izdajo Pa sej za nekej stvari sem že tak slišala da se bodo zgodile, načeloma pa ne maram da zvem v naprej
Jst sem enkrat gledala en intervju z njim in je rekel, da se mu zdi takšna ljubezen, kot je med Bello in Edwardom, nora in nemogoča, da je že kot obsesija
Jst sem enkrat gledala en intervju z njim in je rekel, da se mu zdi takšna ljubezen, kot je med Bello in Edwardom, nora in nemogoča, da je že kot obsesija
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
mjaa.. sicer nism brala knjige in verjamem da je boljše, sam v filmu ni videt da bi bla ljubezn nvem ku močna.. pač navadna se je vse prehitro zgodilo, zto (mi) mogoče tko deluje
kje pa kej piše o tem da naj bi biu Robert zaljubljen v Kristen? k to sm tudi js slišala
kje pa kej piše o tem da naj bi biu Robert zaljubljen v Kristen? k to sm tudi js slišala
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- ursiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2005
Meni je tretja knjiga najboljša. Sploh to kak se zabavata med sabo in najbolši stavek mi je ko edvard reče jacobu da če bi rad samo po treh tacah laufav okol po svetu... .pa še več je takih dialogov tako da je knjiga ob enem smešna, vesela, žalostna, akcija in seveda ljubezen četrta knjiga je zelooo zanimiva jaz sem jo menda prebrala v par dnevih, sploh nisem šla vstran.Sedaj pa sem si že naročila slovensko izdajo, ki izide konec junija, tako da jo bom lahko na morju še enkrat prebrala.
Včasih sem razmišljala če bi kje srečala vampirja da bi se ustrašila in zbežala,zaj pa mislim da bi bilo za vampirja boljši da bi on ušel,hahahah :strandedev:
Včasih sem razmišljala če bi kje srečala vampirja da bi se ustrašila in zbežala,zaj pa mislim da bi bilo za vampirja boljši da bi on ušel,hahahah :strandedev:
-
joy23 - Cosmofrik
[vanessa] napisal/-a:mjaa.. sicer nism brala knjige in verjamem da je boljše, sam v filmu ni videt da bi bla ljubezn nvem ku močna.. pač navadna se je vse prehitro zgodilo, zto (mi) mogoče tko deluje
Ja, to sem že enkrat napisala v temi Twilight - v knjigi se vse skupaj zgodi dosti bolj počasi, več stvari je opisanih in ti je tako več jasno. V filmu so tudi nekaj malenkosti spremenil, pa tudi kakšno za moje pojme pomembno stvar izpustil. Meni je tudi bil film tako-tako, ko sem ga prvič gledala, kar naenkrat sta skup, nesmrtno zaljubljena drug v drugega, potem pa jo on že predstavi doma, jst pa: "A ta dva sta že skup al kaj?" Ampak pač cele knjige ne moreš strpati v 2-urni film.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov