Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ursiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2005
Kaka lepotna operacija??pa saj tudi če bi jo hotel imet si je pred letomdni ni mogel privoščiti
Jaz pa bolj ga gledam, bolj si ga želim gledati, hahahahah
Kaj pa to ko na reviji o.k pisalo -jes they are in love..kaj je s tem
meni se vedno bolj zdi da sta z kristen par??????(al pa si to želim pa sem že čisto f....na )
Jaz pa bolj ga gledam, bolj si ga želim gledati, hahahahah
Kaj pa to ko na reviji o.k pisalo -jes they are in love..kaj je s tem
meni se vedno bolj zdi da sta z kristen par??????(al pa si to želim pa sem že čisto f....na )
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ah, saj jst tud ne verjamem da jo je imel
Pa za tole s Kristen ful namigujejo, ja. Je pisalo tudi na eni naslovnici, da je noč preživel z neko blondinko, in da kaj bo na to rekla njegova punca Kristen Ampak ona vem da ima tipa, in to ni Robert
Pa za tole s Kristen ful namigujejo, ja. Je pisalo tudi na eni naslovnici, da je noč preživel z neko blondinko, in da kaj bo na to rekla njegova punca Kristen Ampak ona vem da ima tipa, in to ni Robert
Use your head and follow your heart.
- ursiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2005
hahaahha. Tudi jaz sem stara 21-letos bom 22..jeeee nisem edina ki ni več najstnica in je nora na roberta in twilight in vse povezano s tem
Zaj pa si mi polepšala dan, ker lahko pokličem fanta in mu povem, da ne da nisem edina tolk stara pa tak nora, hahaha
Zaj pa si mi polepšala dan, ker lahko pokličem fanta in mu povem, da ne da nisem edina tolk stara pa tak nora, hahaha
-
coco*mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
ursiika napisal/-a:hahaahha. Tudi jaz sem stara 21-letos bom 22..jeeee nisem edina ki ni več najstnica in je nora na roberta in twilight in vse povezano s tem
Evo, še ena 21-letnica, ki je vsak dan bolj obsedena z Robom....
Glede operacije - ne verjamem. Dokler Rob ne bo sam priznal, da je imel ali pa ne, ne bom verjela tračarijam.
be happy for this moment.........
........this moment is your life
........this moment is your life
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Mene neki na njem odbija pa ne vem kaj...mogoče to, da ma na enih slikah tak butast pogled to pa mene res ne privlač.
Sicer sm pa jaz te knjige prebrala že ful dolg nazaj k sploh še niso ble hit in sm točno vedla, da bojo nova evforija
Sicer sm pa jaz te knjige prebrala že ful dolg nazaj k sploh še niso ble hit in sm točno vedla, da bojo nova evforija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov