Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
coco*mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
Ime: Robert Thomas Pattinson
Rojen: 13. maj 1986
Kraj rojstva: London, Anglija
Barva las: rjava
Barva oči: modro-siva
Višina: 185 cm
Bratje/sestre: dve starejši sestri, Lizzy in Victoria
Poklic: igralec, model, glasbenik
Gledališče: Macbeth, Anything Goes, Our Town, Tess of the D'Urbevilles
Filmografija:
2004- The Ring of the Nibelungs, Vanity Fair
2005 - Harry Potter and the Goblet of Fire
2006 - The Haunted Airman
2007 - Harry Potter and the Order of the Phoenix, The Bad Mother's Handbook
2008 - How To Be, Twilight
2009 - Little Ashes, New Moon
Najboljši igralec: Jack Nicholson
Glasbena kariera: Igra kitaro in klavir ter sklada svoje pesmi. V filmu Twilight odpoje dve pesmi. Prva nosi naslov "Never Think", katero je napisal v sodelovanju s Samom Bradleyjem, drugo pesem z naslovom "Let Me Sign" pa sta napisala Marcus Foster in Bobby Long.
Ob vprašanju, kaj si misli o svoji profesionalni glasbeni karieri, Pattinson pove: "Glasba je moj rezervni načrt, če se igranje izjalovi."
Nagrade: 2008 - Hollywood Film Festival: New Hollywood in Strasbourg Film Festival: Best Actor in a Future
Dodajam še en smešen posnetek z Robertom Pattinsonom v glavni vlogi:
http://www.youtube.com/watch?v=Tn2_gxjXWaY
Kakšen se pa vam zdi Robert?
Prepovedano kopiranje biografije v kakršnikoli obliki.
Zadnjič spremenil coco*mademoiselle, dne 27. Mar. 2009 19:03, skupaj popravljeno 4 krat.
be happy for this moment.........
........this moment is your life
- Gost
Poznam ga samo preko slik s tega foruma in trailerja za Somrak. Filma nisem gledala.
Po videnem je na določenih fotkah kar lep
Po videnem je na določenih fotkah kar lep
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
MsN napisal/-a:Po videnem je na določenih fotkah kar lep
Men osebno na redkokaterih, se mi zdi da njegova lepota na fotkah ne pride do izraza Ali pa če ni fotogeničen Zato jst raje pogledam kak intervju na You Tube
Use your head and follow your heart.
-
coco*mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
Men je cukr na kvadrat Zlo dobr igralec in luštkan oh in sploh Najbolj mi je pa všeč, ker deluje tak zmedeno pa mal čudno (navsezadnje je Anglež) in ravno to ga naredi tako prekleto sexy
be happy for this moment.........
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Obupen mi je. Taki tipi mi sploh ne potegnejo.. Kot kakšen 'študentek'. Nič deca ni v njem.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
V Twilightu ima nek svoj čar, ki zares privlači, take poteze, še "urihtan" je tako, da izpade kot nek skrivnostnež.. Tako da v filmu je kar ok, ja.
Sicer pa mi na ostalih slikah sploh ni všeč in ga na ulici ne bi niti opazila, kaj šele se obrnila za njim
Sicer pa mi na ostalih slikah sploh ni všeč in ga na ulici ne bi niti opazila, kaj šele se obrnila za njim
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Se popolnoma strinjams candy. Mene so popolnoma odvrnili intervjuji in izjave z njim - prav nič pametnega ne pride z njegovih ust. Pa kar naprej si tiste lase štima. V Twilightu je ql, ampka ne on, ampak njegov lik - to mu da čar.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
filma res nism gledala, tko da ne vem, kašn je tam, ampak kle na slikah in na unem priloženem filmčku je pa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov