Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Sessa napisal/-a:Hmmm...mi je bil zeelo všeč, ko sem prvič videla twilight (pol leta nazaj), ampak morem priznati, da ne več tako, ker ste ga bejbe enostavno skomercializirale tako kot kakšen rbd. In če 13 letnice lepijo plakate v zvezke od njega, menda ne pričakuje kdo, da me bo tip še dejansko zanimal?
aha
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
coco*mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
Robert Pattinson v Franciji - filmski festival Cannes
Photoshooting (all this photographers drives him crazy...Robert, Robert is the only word you can hear....it's insane ...)
source: loz9453
Photoshooting (all this photographers drives him crazy...Robert, Robert is the only word you can hear....it's insane ...)
source: loz9453
be happy for this moment.........
........this moment is your life
-
coco*mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
Fotke iz zadnjega snemanja scen v italijanskem mestu Montepulciano.
Perfection
Vir: slovenia.twilight-mania.com
Perfection
Vir: slovenia.twilight-mania.com
be happy for this moment.........
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
keri napisal/-a:Hmmmmm očitno sem ena redkih, ki ji ta tip sploh ne potegne. Ne bom rekla da je grd, ampak nima tistega.....pa ajde body je še o.k ampak faca
sm že misnla, da sm edina in da je neki hudo narobe z mano tud js ne morem rečt da je grd, sam lep tudi ni in to me je malo motlo v filmu, kr se rada še slinim zravn zarad tipe, ne pa da me niti najmanj ne gane
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
[vanessa] napisal/-a:keri napisal/-a:Hmmmmm očitno sem ena redkih, ki ji ta tip sploh ne potegne. Ne bom rekla da je grd, ampak nima tistega.....pa ajde body je še o.k ampak faca
sm že misnla, da sm edina in da je neki hudo narobe z mano tud js ne morem rečt da je grd, sam lep tudi ni in to me je malo motlo v filmu, kr se rada še slinim zravn zarad tipe, ne pa da me niti najmanj ne gane
hehe, še ena
Let's swim to the moon .....
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Sej je hud tip, luškan, simpatičen, z lepim naglasom ... Samo čim sem videla te slikce, na katerih je brez majice, sem pomislila, kako smrdi. Sicer temu sploh ne verjamem, ampak očitno je bilo dovolj to, da sem samo nekje slišala oz. prebrala, da se ne umiva redno in da se ljudje pritožujejo, da smrdi.
Sej je hud tip, luškan, simpatičen, z lepim naglasom ... Samo čim sem videla te slikce, na katerih je brez majice, sem pomislila, kako smrdi. Sicer temu sploh ne verjamem, ampak očitno je bilo dovolj to, da sem samo nekje slišala oz. prebrala, da se ne umiva redno in da se ljudje pritožujejo, da smrdi.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
ok, postava še nekam zgleda, čeprou je tolk bel, da me kr oči pečejo...ne maram bele kože
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov