Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
heh res je da ma usak svoj okus sm kaj vidte vi lepga na tem tipu, mogoče je simpatičn , samo jst mislm da je velik lepših zvezdnikov noo
zgleda je to tko, en dobi ime, mau bl popularn, pa si takoj dobi nek sloves ..
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
joy23 napisal/-a:Baje da ni res Nismo pa še nikoli omenjale njegove glasbe v temi, vsaj mislim da ne Meni sta tisti dve pesmi, ki sta na Twilight soundtracku všeč in bi z veseljem še rada slišala kaj od njega
jaaa, men sta bla tud ful všeč njegova komada - izvedba, način petja, vse!
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Eući* napisal/-a:heh res je da ma usak svoj okus sm kaj vidte vi lepga na tem tipu, mogoče je simpatičn , samo jst mislm da je velik lepših zvezdnikov noo
Pol pejt pa v teme tistih, ki so ti všeč komentirat. Zihr je tut kakšen tak na forumu.
Preprostno ne razumem ljudi, ki odprejo temo in komentirajo nekoga, ki jim ni všeč. In to pri tolikih temah na forumu. A ni škoda časa za nekoga, ki ti ni všeč?
In ne, ni nam všeč samo zato, ker je slaven. Ni le to, kar je v filmih. Meni je pač prekleto simpatičen- na intervjujih in je res cukr Meni seveda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov