Robert Pattinson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pri meni je pa ravno obratno.
Vzamem Roberta preko Edwarda kadar treba. Ta Edwardova popolnost me že malce nervira, medtem ko je tule popoln:
Kere specialne intervjuje ima (se vedno narežim k nora)
Vzamem Roberta preko Edwarda kadar treba. Ta Edwardova popolnost me že malce nervira, medtem ko je tule popoln:
Kere specialne intervjuje ima (se vedno narežim k nora)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Baje, da bo odigral Kurta Cobaina:
http://www.zurnal24.si/film/robert-Patt ... ain-166584
Ne maram Nirvane, še manj Kurta, a če bo res on igral, si bom film le ogledala
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
spice girl napisal/-a:Baje, da bo odigral Kurta Cobaina:
To so samo govorice in mislim da ne bodo uresničene. Tudi na IMDB ni nič o tem.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Škoda, ker mu ne moremo dat lubčka :bussi:
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ah. Pred kratkim sem si ogledala Remember me
Kako je dober! :Q________
Meni se zdi, da se je popolno vživel v vlogo, res.
Kako je dober! :Q________
Meni se zdi, da se je popolno vživel v vlogo, res.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jst sem pa ravnokar pogledala to posebno Oprah oddajo in morem rečt da mi je bla ena bolj zanimivih oddaj kar sem jih gledala in tud teh 40 minut mi je ful hiter minil, še hitrej kot pri nadaljevankah, ki jih gledam Oboževalkam definitvno priporočam ogled Jst sem si sicer downloadala s torrenti, je boljša kvaliteta, sem pa poiskala dele oddaje na you tubu, samo ne vem, če bodo dolgo gor.
1., 2., 3., 4. in 5. del
Nisem si mislila, da je Kristen tak sramežljiva in živčna v javnosti. In tu mi je bla celo zelo všeč. Se mi pa zdi, da jo vsa ta vzhičenost in obsesija in oboževalci kar zastrašuje. Oprah je Roberta vprašala če sta skup, on pa odgovori: "Kristen is pregnant!" Ma sta smotana Mi je pa ful lepo to kar so nardil za oboževalce (Robertovi in Taylorjev obisk, in tista 15-letna punca, ki ji je Kristen dala prstan iz filma). Je pa sigurno zanimivo slišat mamo med Robertovim obiskom, ki reče: "He's so hot!"
Aja, če bi mene Rob obiskal bi najverjetneje skup padla
1., 2., 3., 4. in 5. del
Nisem si mislila, da je Kristen tak sramežljiva in živčna v javnosti. In tu mi je bla celo zelo všeč. Se mi pa zdi, da jo vsa ta vzhičenost in obsesija in oboževalci kar zastrašuje. Oprah je Roberta vprašala če sta skup, on pa odgovori: "Kristen is pregnant!" Ma sta smotana Mi je pa ful lepo to kar so nardil za oboževalce (Robertovi in Taylorjev obisk, in tista 15-letna punca, ki ji je Kristen dala prstan iz filma). Je pa sigurno zanimivo slišat mamo med Robertovim obiskom, ki reče: "He's so hot!"
Aja, če bi mene Rob obiskal bi najverjetneje skup padla
Use your head and follow your heart.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
A ve ste to res vse njegove oboževalke? Sem edina, ki ji Robert ne potegne? Men res ni nič kaj posebnega pa tud ne razumem kaj punce vidijo na njem, mogoče to da v Twilightu igra? Drugač po mojem sploh opazen ne bi bil... sicer pa vsak ma svoj okus ne? Ne more vsem bit isti všeč
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov