rihanna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Tisti ``metalic´´ del spota, k je s tako metalno barvo pobarvana je pa čist hud. Drgač je pa ona men prov fletkana, muzko ma tako simpl, ampak men je čist všeč. Mi ma pa včasih mau tak zatežen izraz na obrazu, kukr, da ji je vse odveč.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Meni je tudi tisti metalik del ful dober. Spot je luškan, frizura ji ful paše Nasploh je lepoticapolly-polly napisal/-a:Tisti ``metalic´´ del spota, k je s tako metalno barvo pobarvana je pa čist hud. Drgač je pa ona men prov fletkana, muzko ma tako simpl, ampak men je čist všeč. Mi ma pa včasih mau tak zatežen izraz na obrazu, kukr, da ji je vse odveč.
I laugh at gilded butterflies.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
waaa full dobro pesem je nardila skup z Nicole od Pussycat Dolls <3
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Obozujem pesem Umbrella, Unfainthfull (al kakorkoli se napiše ) ter S.O.S...
Druge pa niti nism slisala. Je fletna, pa tud metallic del spota - (L) !!! Love it!
Drugac glas ma pa special, po cemer se razlikuje od drugih... And I like it.
Druge pa niti nism slisala. Je fletna, pa tud metallic del spota - (L) !!! Love it!
Drugac glas ma pa special, po cemer se razlikuje od drugih... And I like it.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
^^Men je tud ful ful všeč
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Juuuuh jaz sn si danes ves dan pela Under my umbrella ella ellaeeeee under my umbrella....
Men je ful simpatična...pa ravno nasprotno temu kaj ste nekateri pisali tu gor po forumu...ona se pa niti malo ne dela neko UH PA ah in se mi zdi da da kar dost na glasbo in so njeni komadi izmed najbolj poslusanih....
njena pesem umbrella pa je bla prejsnji teden na NB.1 ameriške lestvice in baje kao prva njena skladba, ki je premagala najbolj poslusane muske
Men je ful simpatična...pa ravno nasprotno temu kaj ste nekateri pisali tu gor po forumu...ona se pa niti malo ne dela neko UH PA ah in se mi zdi da da kar dost na glasbo in so njeni komadi izmed najbolj poslusanih....
njena pesem umbrella pa je bla prejsnji teden na NB.1 ameriške lestvice in baje kao prva njena skladba, ki je premagala najbolj poslusane muske
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov