rihanna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 188 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
- lorelai_85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2006
ko sem na strani od Nike.com gledala njen spod za SOS mislim da, mi je bil komad tko ok, gre hitr v uho, pa čist ok za migat in poplesavat mi je. sam drugač mi pa njena glasba sploh ni všeč
pa tut ona kot pojava mi je rahlo antipatična...ampak sto ljudi sto čudi 

-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
čmokica napisal/-a:men je pa ona luškana... pa kle u videospotu SOS ma ful hudo čupco pa tista zelena oblekca mi je tut ful kjutkana
Hud frufru ma

SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men je všeč njen glas, ker ni preveč piskajoč, ampak bolj nizek. So si pa te temnoplote izvajalke r'n'b-ja vse zloo podobne; tko muska kot imiđ

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
men je ta komad SOS res ok...je coverversion od tainted love...
njena vzornica je beyonce....mislim, da to vse pove
njena vzornica je beyonce....mislim, da to vse pove
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Men je ona na slikci cist kul, seveda retuširana kot vse, ampak izgleda ok. V obraz me spominja na Christino Millian pa nevem zakaj? Poznam samo njen komad hey mr. DJ na katerega smo tut plesal na hiphop classih pa mi je totalno razmetaval... ostalih komadov pa ne poznam 

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sem jo vidla na Tvju dons...pa sem si misnla.."pišuka, a je to sploh prov, da 17letna punca tolk preveč sexy zgleda??!" - v smislu...kaj pa glasba? Se res samo še sex tolk prodaja?
Call me old-fashioned, sam nekje pa še morjo bit meje..

Call me old-fashioned, sam nekje pa še morjo bit meje..
Prvi neprebran prispevek • 188 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov