rihanna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 188 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
star* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
take a bow...definitivno moja najljubša pesem pa tud disturbia ni slaba, samo sem jo mogla enih parkrat poslušat preden mi je vredi postala drugače pa se mi zdi da nima nekega posebnega glasa, edino kaj mi je ful všeč na njej je njena kratka frizura...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Trubadurka napisal/-a:JA FAK! sm zdele zrd firbca pogledala videospot take a bow, pa vidm, da ma Sanja Grohar isto frizuro, isto tattoo na vratu zadaj
prej je za Osenarco ponavljala, zdej je pa Rihanna v igri. ljudje brez okusa res ne znajo druzga, kot kopirat
ah ne, ziher je rihanna skopirala...sanja j pa res najbl originaln clouk kar jih lahko najdes...
drgac je bla pa men boljsa k je mela srednje dolge laske, ta kratka ji ful doug obraz nardi (rihani namrec)
Zivljenje je piskotek!
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Ampak meni je ta kratka frizurca fuuul všeč, ampak njej ne paše ravno najbolj. Drugače pa rihanna je meni super, glas ima pa sploh nekaj posebnega, glasba je tudi uredu. Ženska mi je čisto kul
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
on je bil v zaporu in je prisel ven za 50.ooo dolarjev nakar je policija dala izjavo da se je spravil na eno žensko s katero naj bi se zelo prepirala in je prepir eskaliral...tukaj pa se pojavijo spekulacije kdo je zenska ali je res rihanna..naj bi ju ocividci videli kako se prepirata...ti so tudi poklicali policijo.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz sem prebrala, da se zato kao nista pojavila na grammyjih in da je bil on izpuščen zaradi varščine 40. 000 EUR.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
http://www.tocnoto.si/19342-Rihanna-Krv ... in-modrice
neverjetno...zdaj pa se se bo zgovarjal na to, da je imel nasilnega oceta
neverjetno...zdaj pa se se bo zgovarjal na to, da je imel nasilnega oceta
Prvi neprebran prispevek • 188 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13