rihanna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
kaj menite o njenem nastopu včeraj na EMA 2010?:) meni je bil ful všeč, še posebej celotna scena z rožami, plesalci s kovčki... pa tut njeno petje v živo mi je všeč...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Eno mogoče neumestno: A se da to prireditev kje na downloadat? Se priporočam ZS Nimamo vsi MTV
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Posnetke si lahko ogledaš tud prek youtuba, kjer ponavadi predvajajo vse skladbe. Za celo oddajo nevem.
Tudi na drugih posnetkih kjer je pela v živo se šliši isto fušanje. Me je kr mal razočarala s tem petjem v živo ...
Tudi na drugih posnetkih kjer je pela v živo se šliši isto fušanje. Me je kr mal razočarala s tem petjem v živo ...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej lih to je problem, ker bi rada celo prireditev gledala.
Svojega mnenja o Rihanni pa ne bom povedala, tako da se izločam iz te teme
Svojega mnenja o Rihanni pa ne bom povedala, tako da se izločam iz te teme
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov