rihanna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 188 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Kolikor so poročali, mu je oprostila.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
v bistvu je nova slika, posneta pa je v los angelesu. To so danes poročali na nemški televiziji. Rihanna je dejala da bi ostala še naprej močna in da ji gre dobro. O chrisu ni izgubljala besed, medtem, ko se on na sodišču ne bo znašel samo zaradi pretepa, ampak tudi zaradi poskusa umora! očitno je bilo vse skupaj veliko huje kot nekateri mislijo.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
jah js sm ze od skos mal dvomla u tole vezo, pa nasploh v vse take ki se mim grede nekje najdejo in so pri 20 ze zaroceni in vsi 'odrasli'..
pomoje bi si mogla mal pavze uzet pa se u red spravt pa se odljubit in tipa odpisat, za njega pa nevem kaj nj si mislm - skoda je sam ta ker je spet en tak na sceno prsu k slabo luc mece na crnce
pomoje bi si mogla mal pavze uzet pa se u red spravt pa se odljubit in tipa odpisat, za njega pa nevem kaj nj si mislm - skoda je sam ta ker je spet en tak na sceno prsu k slabo luc mece na crnce
Zivljenje je piskotek!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ker je on grd?
Mah, njena odločitev. Drgač pa Rihanne itak ne prenesem (moram met konkretno količino alkohola v seb).
Mah, njena odločitev. Drgač pa Rihanne itak ne prenesem (moram met konkretno količino alkohola v seb).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Coco girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2009
- Kraj: Primorska
Na začetku, ko je prišla na sceno se mi je zdela preveč punčkasta ( s pesmijo Pon de replay me ni navdušila) čeprav po videzu zelo simpatična. Zelo me je očarala z tistim njenim pažem v Umbrelli in še zdaj se odločam ali si puščam dolge lase ali si naredim Rihanna paž .
Novejše pesmi so mi bolj všeč.
Novejše pesmi so mi bolj všeč.
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Meni pa večina njenih pesmi sploh ne sede. Morda poleti na plaži kakšen njen hit, sicer pa ne. Ni mi všeč ne kot pevka ne kot osebnost. Glede njene odločitve v zvezi s Chrisom pa.. sama najboljše ve, njeno življenje je, naj dela kar želi
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Jaz ne bom nikoli razumela takšnih žensk, zakaj pol tipa enostavno ne pustijo! Pol pa naj trpi če hoče. Popolnoma nič je ne veže nanj, tudi otrok ne (pa četudi bi bil ta vmes, je bolje, da ima ločena starša, kot da se stalno mlatita).
Prvi neprebran prispevek • 188 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov