take a bow...definitivno moja najljubša pesem pa tud disturbia ni slaba, samo sem jo mogla enih parkrat poslušat preden mi je vredi postala drugače pa se mi zdi da nima nekega posebnega glasa, edino kaj mi je ful všeč na njej je njena kratka frizura...
Ampak meni je ta kratka frizurca fuuul všeč, ampak njej ne paše ravno najbolj. Drugače pa rihanna je meni super, glas ima pa sploh nekaj posebnega, glasba je tudi uredu. Ženska mi je čisto kul
jaz jo obožujem res vse mi je všeč, sploh zdaj ko ma kratke lase.. v take a bow je najboljša, v tem z maroon 5 pa je malo preveč skodrana edino v živo mi ni preveč prepričljiva.. ampak se izboljšuje..
on je bil v zaporu in je prisel ven za 50.ooo dolarjev nakar je policija dala izjavo da se je spravil na eno žensko s katero naj bi se zelo prepirala in je prepir eskaliral...tukaj pa se pojavijo spekulacije kdo je zenska ali je res rihanna..naj bi ju ocividci videli kako se prepirata...ti so tudi poklicali policijo.
varscina je znasala 50.000 pa sej vseeno...po porocilih so danes potrdili, da ima rihanna modrice in udarnine po obrazu in sledi ugrizov po roki in prstu.