rihanna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Bageera napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Men so pa vse iste ... Jih sploh ne ločim več ... Una k je pela "Ain't had no daddy around ..."
aneda? Sem tut jzt najprej na to pomisnla
to poje teira mari (nevem kako se napiše )...
drgač pa tud men ni ona nč spešl, k so use te r&b pevke na isti način grajene in se nobena ne more spomnt nč druzga k da napol naga pleše in da nase tri kile pudra rjavga pa svetlečga.njen drugi komad je pa čista kopija prvega in bi loh kej nouga nardila
sej ni slaba, sej niso tud komadi slabi, sam loh bi bla mal bolj izvirna
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Sej luškana je, to že. Glasbeno je pa povprečna, kar se rnbja tiče. Itak pa tega ne poslušam, tko da ne bi kej preveč sodila.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
bunnyka napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Nic posebnega... ena izmed mnogih
Jp
bi se strinjala...komadi ki gredo hitro v uho....pa hitro se jih naveličaš....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst bi mela pa tako "zlato" polt k jo ma ona ... Pa vedno mi je hudo oblečena ... mmm
Pesmce pa to pa itak ... pop r'n'b pa tko mtv scena, ampak pač lušni hitki tko mal za muvat ...
Pesmce pa to pa itak ... pop r'n'b pa tko mtv scena, ampak pač lušni hitki tko mal za muvat ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
4_maya - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
cist fletkana, men ima trenutno ful hudo lepo barvo las, in potem sm jo vidla na enmu intevjuju k je mela se roza namazana ustnice, katerih barva je ze na vijolcno vlekla (ja tocno taka barva je bla). Vem ja, vsak bi si mislu da grozaaa, ampk zgledal je pa hudoooo dobr.... to bi na blondinki zgledal rees cheezy, na njej k je pa rjavolaska pa mal temnejsa je pa hudo izpadl!
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Meni je ona puno Luštkana , saj je zelo preprosta punca.
Ima zelo lep Obraz.
Malo me Lepotička vseeno spominja na Beyonce....
Njene pesmi so mi zelo všeč....
Sploh najraje poslušam:
If It´s Lovin` That You Wannt
&
Now I Know...
Ima zelo lep Obraz.
Malo me Lepotička vseeno spominja na Beyonce....
Njene pesmi so mi zelo všeč....
Sploh najraje poslušam:
If It´s Lovin` That You Wannt
&
Now I Know...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
ja sm nekje prebrala da sta se baje enkrat Jay -Z pa Beyonce skregala zarad nje..sm nekje prebrala, da je kao bla Beyonce ful ljubosumna k je Jay- Z šel z Rihanno nekam snemat al neki sj nevem točn... sj je vseen tem medijem kj verjet je pa tud bedarija..
men pa noče tega komada zlovdat...Now I know
men pa noče tega komada zlovdat...Now I know
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
OT:ja no ampak men je vseen beyonce full lepša in tko mi z Jay-Z jem ful skup pašeta in sta mi eden najlepših parov...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
4_maya - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst sm zdej njen cel CD - novi 'dobila' in jo res lahko pohvalim (zraven sem 'dobila' se ta novega od Christine Milian in lahko recem da jo Rihana totalno sesuje). Ful bi pohvalila zremixirana komada If its lovin' that you want in Pon de replay, ker sta mi miljionkrat boljsa od originalov. Vsaj pri meni je tako da mi velikokrat razni mixi originala niso tok vsec, sam tedva sta pa zakoooon!
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Meni je luškana. Drugače pa njena glasba ni nič posebnega v primerjavi z drugimi. Se mi zdi, da se vse skupaj že preveč ponavlja...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]