REBEKA proti DOMNU
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
men je v bistvu vseen kdo zmaga in kdo ne, mi je bla pa v tem primeru od domna pesem bolj všeč kot od rebeke, plagiat gor al pa dol, kt da so vse njene pesmi pa čist originalne. pa to pesem je rebeka zapela že na pozdravu poletja pred mmsom-a ni blo včasih tko da niso smel pred festivalom tekmovalnih pesmi javno predvajat???
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
Angel girl napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Vidm d sam kritizirate, pol pa raj povejte kdo je za vas dobr pevc in kaj mora nardit da se vam zdi simpatičen in vreden vašega pozitivnega komentarja?
huh...
recimo nusa derenda je doooost bolsa kot rebeka, zenska zna celo pet
darja švajger....jaja sej mamo tut dobre pevke
Celo en pozitiven komentar, neverjetno
a tole recimo ni pozitiven komentar??
roxy* napisal/-a:jaz rebeke ne ravno poslušam, sam tko bom rekla - punca se je izkazala na vseh področjih. dobro je izkoristila naslov missice, kar je uspelo redkokateri prej. po moje ji je le za čestitat.
zadnjič sm si v emporiumu merila njene kopale (rebeka's draem) in so ble res hude.
dej, ne metat vseh v en koš
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
norolescentka napisal/-a:tip je grd
Men je pa on full lušten pa simpatičen.
Sicer ne spremljam kaj se dogaja med njima z Rebeko, sam morm povedat, da mi je tut ona kul.
Rada mam tak folk k je brez dlake na jeziku in si upa marsikaj ... Go Rebeka :D
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
O, kakšna izbira? Oba sta totalno bedna. Kdo sploh takšno glasbo posluša? Otroci do 10 leta .
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
kumer se zadnjič kazal v svojem luksoznem stanovanju na Pohorju k mu ga je ata kupu sploh ne vem,če ima kaj v glavi ,tud rebeka je....sam jezik
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
Elizabetka napisal/-a:kumer se zadnjič kazal v svojem luksoznem stanovanju na Pohorju k mu ga je ata kupu sploh ne vem,če ima kaj v glavi ,tud rebeka je....sam jezik
ja res
pa še ena oddaja je bla na prvi tv, ko je razlago kak se je napil pol pa kozalal frendu v potovalko, po kolkokrat hodi kakat pa te fore, aja pa da rad sexa na tepihu sam pol ma vedno odrgnine...
- Elizabetka
- Komunikatorka
***PINKYCA*** napisal/-a:Elizabetka napisal/-a:kumer se zadnjič kazal v svojem luksoznem stanovanju na Pohorju k mu ga je ata kupu sploh ne vem,če ima kaj v glavi ,tud rebeka je....sam jezik
ja res
pa še ena oddaja je bla na prvi tv, ko je razlago kak se je napil pol pa kozalal frendu v potovalko, po kolkokrat hodi kakat pa te fore, aja pa da rad sexa na tepihu sam pol ma vedno odrgnine...
me zanima ,če je sploh ta kumer sexal kdaj ali je kdo drug
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
sAdie napisal/-a:Elizabetka napisal/-a:kumer se zadnjič kazal v svojem luksoznem stanovanju na Pohorju k mu ga je ata kupu
a si fauš, a? ja, pac ma fensi plejs, zaka pa ne
ma da meni kupijo stanovanje pa placujejo stroske...vsak mesec ju kusnem na rit ceprav mam svoj del bajte ...je seeno met najbolboboblsejese svoje stonovanje v najlepsem in najdrazjem predelu maribora
- Elizabetka
- Komunikatorka
ne nisem fouš,ker imam vsega dovolj.
Samo men pa ta žrebec sploh ni žrebec je kot ena madam
Ta še ga ni......
Samo men pa ta žrebec sploh ni žrebec je kot ena madam
Ta še ga ni......
- Elizabetka
- Komunikatorka
men kumer tud ni všeč ker je postrižen,je pa simpatičen ne vem če glumi to preprostost kot jo je pri mariu ali je res.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov