RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
To pomeni ,da bodo spet cele dneve oboževalke sedele na pločniku pred hotelom in se drle ko se bo malo zavesa na oknu njihovega apartmaja zamajala.
Že zdaj sem komaj zdržal te krike evforije na vsakih 10 minut in dretje in skandiranje. S čim sem si to zaslužil?
Že zdaj sem komaj zdržal te krike evforije na vsakih 10 minut in dretje in skandiranje. S čim sem si to zaslužil?

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Lahko pa tudi jaz zapadem v evforijo sedim na pločniku cele dneve in začnem kričati čim morda zagledam nekoga, ki je podoben rbd članom.
Mislim, da je potem lažje. To je tako kot takrat ko si kupiš Harleya in se pelješ z njim po cesti in te 5 ulic stran slišijo, da se ti pelješ...seveda je takrat prekrasen občutek in si ful hud, ko te ljudje na cesti gledajo z izbuljenimi očmi.
Malce se mi smilijo starši..mislili so, da je pa zdaj konec vseh stroškov...od majic, zvezkov, koncertov,itd. Pa jih bo spet usekalo po denarnici.
Mislim, da je potem lažje. To je tako kot takrat ko si kupiš Harleya in se pelješ z njim po cesti in te 5 ulic stran slišijo, da se ti pelješ...seveda je takrat prekrasen občutek in si ful hud, ko te ljudje na cesti gledajo z izbuljenimi očmi.
Malce se mi smilijo starši..mislili so, da je pa zdaj konec vseh stroškov...od majic, zvezkov, koncertov,itd. Pa jih bo spet usekalo po denarnici.

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
PupiQa. - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Sej jaz sem tud bla na prvem koncertu, pa je blo prav fajn, zaj pa vrjetno ne bom šla ker mi je blo dovol enkrat dat tolk dnara, mal bol poceni karte bi pa res lahko dali glede na to da so drugje po svetu za pol manjše cene kart. Maa kaj čemo to je Slovenija.

-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst sm dans zasledila da 16.12
Sicr ne vem, čudno da ni nč govora o tem, glede na to da je biu prejšnič ceu rompompom
. Me zanima, če bo pouna dvorana tut zdej...

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Tamceek napisal/-a:^^baje so karte za golden ring pa parter že prodane, samo karte za tribune so še ostale
Ja pol pa zgleda da bo

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Moja sestra gre spet na njihov koncert, zdej, 16. dec. In karte so menda bile že isti dan razprodane.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov