RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
a ste tiste k ste naročile prek vstopnice.com že dobile karte? k js sm naročila v sredo po 14 uri pa jih dons nism dobila. poslane so ble v četrtk, tko da sm misla, da bojo dons al pa jutr najkasnej. rabm jih za darilo za rojstn dan in ta je jutr oz. dons (je že kr pozna ura).
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
A prav vse karte so že razprodane, nikjer več se ne da dobit? Mene sicer tale koncert niti najmanj ne interesira
, ampak si pa moja sestrična ful želi it in mi je dans vsa razočarana povedla, da so že razprodane karte. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
love18 napisal/-a:ojoj jst j pa nimam:( nvem kua sm se obirala...nism misla d bojo šle tuk hiter:(
Jz sploh nism mogla vrjet k sm dons slišala. Ok sej je res, da si nism neki ful želela it sam useen bi šla, če bi dobila koga, da gre z mano. No ja zdej je itak useen

-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
tanika* napisal/-a:a ste tiste k ste naročile prek vstopnice.com že dobile karte? k js sm naročila v sredo po 14 uri pa jih dons nism dobila. poslane so ble v četrtk, tko da sm misla, da bojo dons al pa jutr najkasnej. rabm jih za darilo za rojstn dan in ta je jutr oz. dons (je že kr pozna ura).
Jst sm svojo že dobla, sam včer ni blo nobenga doma, da bi jo dvignu od poštarja, tk da grem dons na pošto

-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
o bed to so p res hitr pokupil..js sm misla da bo šlo to bol u izi d si bom lh enx julija še kupla karto
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov