RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
mislš komad te quiero tanto tanto? če misliš tega, ga niso peli.mislim da tut v originalu ta komad ni njihov
js mam ta komad na kompu..
in ja, na koncertu smo res preglasili rbd
se jih sploh ni slišalo..živciralo me je edin to, da ko je imel vsak posameznik " govor" so vsi tako cvilili, da se ni slišalo, kaj sploh govori
jagodka kje si bla? golden ring, parter, tribuna?

in ja, na koncertu smo res preglasili rbd

jagodka kje si bla? golden ring, parter, tribuna?

in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
heh, js pa sploh opazla nism da maite ni.bi mi bilo pa ful žal, če anahi al pa dulce nebi blo.ker sem šla prav zato na koncert,da ju u živo vidim 

in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
.............
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
^^ Zakaj se tko razburjaš, Lisset je sam napisala kar je slišala oz. prebrala. Ni ti treba bit nesramna.
Sicer pa tole piše na Wikipedii:
Sicer pa tole piše na Wikipedii:
Alfonso and his group member, Dulce María, had an on-again off-again relationship from 2002 to 2005 but they are now good friends. Also, he and Anahi, member of group has secret relationship, 2006/07, which confirmed Pedro Damian in one show.
Use your head and follow your heart.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
jagodka85 napisal/-a: ... ker je bil parter ločen na dva dela z ograjo, jst sm bla pač v zlati sredini
Pol je bil parter ločen na tri dele, če si bla ti v sredini?

-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
v sredini stojišč ... se prav, golden ring, parter, parter ... mislm, tko se mi je zdel, da je razporejen ... najprej pač golden ring, pol pa parter, razdeljen na dva dela in jst sm bla v prvem delu, se prav v sredini med golden ringom in drugim delom parterja 

-
Katie - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2007
js sm iz vzhodne tribune ful fajn vidla
a, po koncertu sm dobila podpis od kitarista, ne unga baldya
, ampak charlija.
ajoj upam da mi bo kmal šel rbd iz glave, sm cel live in rio pogledala pol pa še en madrid.
v živo so mi vsi komadi ful bolši kokr posneti.

a, po koncertu sm dobila podpis od kitarista, ne unga baldya

ajoj upam da mi bo kmal šel rbd iz glave, sm cel live in rio pogledala pol pa še en madrid.

it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov