RBD

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Sep. 2008 23:10

Ravn pršla iz koncerta in morm rečt, da sm pozitivno presenečena, ker nism prčakvala, da bo tko dobr.

Folka full, sam se ni poznal, vsaj nm v parterju ne, ker jih med ograje niso spustl tok, da bi blo čist poln, kar je kul :ja: Sam en fotr me je motu, k je svojo (skor) odraslo hčerko mel na ramah in sm občasno mogla mal okol njiju hodt, da sm kej vidla pa lh poslikala (slikce pridejo kasnej gor, zdj se mi ne da).

V glavnem ... Miguel (da ne bom narobe pravga imena napisala, ker nism sure, da je Poncho) je huuuuud. Ampak še hudejši je pa un boldy kitarist :love: Mamma mia, kok bi mu glavo drgnla :oops:

V glavnem, koncert je bil fajn, tko kot sm že rekla, sam hudič je bil, k avta nism najdla pol, k je blo konc. In ja, hvalbogu sm dobla frej, ker sm pršla (kot največja, no ja skor, fenica) dve uri prej.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 06. Sep. 2008 10:50

jagodka85 napisal/-a:Mamma mia, kok bi mu glavo drgnla :oops:

:rofl: Joj, ti pa maš izjave... :rofl:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Sep. 2008 10:54

Umm, njegovo boldy glavo, zgornjo glavo ... da ne bo do kake pomote pršl :D

Drugač pa, tuki Salvame in Anahi:

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 06. Sep. 2008 11:46

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 06. Sep. 2008 11:59

jagodka, da te potolažm :D

pred nama s tamallo je biu skos en fotr, k je meu ene petletno mulo na ramenih, pol se je prerivou, pa jo na ograjo postavlou,...

avto sva pa iskale ene 10-15 min.. :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Sep. 2008 12:19

Ja no, jst sm njih bl slabo slišala, sam sm vedno vedla, kaj pojejo, ker so vsi v dvorani in okol mene tko dobr obvladal čist, ampak res čist vse komade. In ja, res se Anahi bl slabo sliš, ker so jo totalno preglasil. Priznam, tud jst sm mrmrala zravn ta komad :oops: :P

Densy, sej vem, sej je zmer tko, sam tk no ... mal obzirnosti do drugih :D Pol mam pa na posnetkih pa slikah uno kodrasto glavo ...

Pa res je blo fajn vidt, k je cela dvorana dala roke v zrak, tud uni na tribunah, pa so pel zravn no. Jst sm se parkrat kr naježla. Fajn je blo no, res. In ni me sram povedat komurkol, da sm bla na koncertu skupine RBD :D
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 06. Sep. 2008 14:16

rose8 napisal/-a:no če že sam prfum pogledaš, sam oni so gor je že 10€ dražji, in potem še majce, hlače, gate, barbike ma kamorkoli se obrneš REBELDE to rebelde ono...ddddd. in to da so najstnice čist nore, ne grejo v šolo zarad tega itd..

sej pojejo dobr nimam kej rečt, ampak žal so samo ena marketinška skupina ki bo nahitr zaslužla in razpadla.

se full strinjam... ravno zaradi tega se mi obrača, da bi jih poslušala gledala itd... vse komad množične nategancije so men čit bljak...

drgač pa tist parfum... en ma res skor enako stekleničko kot boss pure purple... pa če to ni čist gadno :lol: to je res za nategvat neumne 13 letnice...
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 06. Sep. 2008 14:35

Meni tudi ni všeč ta evforija glede RBD, čeprav so mi oni kot skupina všeč in poslušam njihove komade, ker so mi res lepi. Na koncert pa nisem šla.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 06. Sep. 2008 14:45

°PeeKaBoo° napisal/-a:To je od učeri? Sj se skor sam folk sliš, k poje..čist obvladajo :P a je blo tut pr drugih komadih tko, da so use znal pet? :D

Use komade.! Še posebi 13 letniki, tam okoli. . Si nemoeš mislt kko tud fantje obvladajo :)
Jst sm samo gledla okoli in se čudla.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 06. Sep. 2008 16:05

Heh, še pred enim mescem nism mela pojma o RBD, vedla sm sam da je telenovela, pa da pojejo. No, še pred kratkim nism poznala nobene njihove pesmi. Zdej sm pa mal pobrskala po netu, da vidim in slišim to čudo, pa morm priznat, da so mi 3 pesmi celo všeč :D Jih mam zdej na repeat :lol:
Mi je pa tale Anahi že cel čas zelo znana in sm tud zdej mal pobrskala in ugotovila, da je igrala v telenoveli Za Eleno, ki so jo tud pr nas vrtel. Pa tud v Dnevniku male Daniele. Takrat sm bla še v OŠ in sm spremljala vse limonade :D Igrala je Talito in ravno ona mi je bla najbolj simpatična, v bistvu sm bla mal nora na njo :D Se še spomni kdo?

Drgač pa ko omenjate to evforijo okol njih, pa da mi nismo bli nikol takšni, js se spomnim ko so mel Kelly Family pr nas koncert pa tud druge nastope v oddajah, je tud blo ogromno kričanja, pa če me spomin ne vara, je tud enih par omedlelo. Pred koncertom so tud že od jutra pred stadionom taboril in podobno, tk da naše generacije niso ble nč bolše od današnjih mulcev :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 06. Sep. 2008 16:13

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Katie » 06. Sep. 2008 18:42

Js gledam telenovelo, ko pač lahko. So mi bl kot skupina ušeč.
Učer na koncertu ob 9ih je blo res nooooro. Ful je blo lepo, res. :D
Ni me sram povedat.. sami predsodki. Recimo mojmu očiju že zto niso ušeč ker pač igrajo v mehiški telenoveli in ker jihvečinoma gledajo/poslušajo tamali. Kaj pol.
Me ne gane. Fajn komadi, fajn ludje so oni, koncert je biu pa nepozaben. :cool:
it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 06. Sep. 2008 19:22

Jaz sem pa peljala vceraj malo sestricno in sicer kot darilo za rojstni dan. Jih ne gledam in ne poslusam, ampak sem bila vesela, saj sem tako zelo razveselila sestricno, da se je od srece jokala. Poklicala sem jo sele v cetrtek zvecer in ji povedala, da greva v petek na koncert. Moram reci, da mi sploh ni bilo tak slabo, ceprav skoraj nic nisem razumela, ampak so bili vsi tak navduseni, da je bilo prav lepo za gledat. Bili sva na popoldanskem koncertu, ni bilo zamude, vse je bilo super.

Sicer se zdaj ne vem tocno, kak je komu ime, kaj se dogaja v nadaljevanki, ... Bom pa imela lep spomin, da sem tako razveselila nekoga, ki mi veliko pomeni.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 06. Sep. 2008 19:26

men je na tem youtub-posnetku čist nerazpoznavna, drugačna.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Sep. 2008 21:58

Na tem iz Elene mislš? Mislm, da je blo to še pred tem, predn je padla v anoreksijo (če se ne motm, jo je mela, zato je napisala tud pesm Salvame). In ja, full je drugačna. Ampak normalno, ljudje se z leti spreminjamo, tko se je pa tud ona :D

Drugač mi je pa tale komad čist hud:

pa tale kitarist je tud huuud :love:

SlikaSlika

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov