RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Blo je ful dobr. Trajal je okrog 2 uri, "zamujal" so 30 minutk. Ko so hotl kej povedat, je sledilo vreščanje, ampak pol se je folk mal umiru in smo lahko lepo slišal, da jim je v Sloveniji zelo všeč, da se bojo še vrnl nazaj, blablabla.. Za mano je stala ena obupana punca, ki je jokala od kar je prišla tja, haha. V golden ringu in parterju so bili mal nagužvani, pomoje se tut ni ful dobr vidl, ker ni biu ne vem kok visok oder.
Drugač so pa vsi fuuul luškani.
Drugač so pa vsi fuuul luškani.

-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
*hox* napisal/-a:Za mano je stala ena obupana punca, ki je jokala od kar je prišla tja, haha.
Ma se mi smilš!!

Zadnjič spremenil red*cherry, dne 05. Sep. 2008 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ja, a če vi niste smel digitalnih met s sabo, jst ga bom pa lh mela?
Čeprou sm prebrala, da se digitalce pa mobitele lh s sabo vzame, sam profesionalne fotografske opreme pa ne, razn pač akreditirani novinarji.
Joj, jst mam pa za parter vstopnco, pa vidm, da mi bo žou ... no ja, važn, da bom poslušala musko (in vreščanje okol mene)

Joj, jst mam pa za parter vstopnco, pa vidm, da mi bo žou ... no ja, važn, da bom poslušala musko (in vreščanje okol mene)

-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:36, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ja midve s tamalo ga nisva vzele, pa je brezveze, ker ne težijo. Joj pa pejte tok prej, da boste loh parkiral, midve sva ble eno uro pred koncertom pred tivolijem, pa so naju samo naprej poslal.. pol sm pa lutala tm po lublani, pa še dž se je ulil.. pol sm najdla 10 min peš stran parking. Pol sva napol tekle tja, ker je blo 5 do 8ih (ja tok dolg sm iskala parking).. in sva ble ob 8h not.. pol je bla pa fora da ma parter itak ograjo in da sva ble skor čist pr ograj, pa itak se folk v parterju ni gužval.. tko da če ste v parterju, se vam sploh ne splača prej pridt
poznala sm 2 pesmce
sj mi je blo kr kul, ker je bil dobr ozvočenje, pa scena.. samo tam, ko so vsak sam neki pel, mi je blo pa že malo dolgčas.. pa pol tamalo sprašujem, če je blo nejj tut, me je sam debel pogledala, kao kaj je z mano
da ji je minil k 5 minut 

poznala sm 2 pesmce

- rose8
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
no če že sam prfum pogledaš, sam oni so gor je že 10€ dražji, in potem še majce, hlače, gate, barbike ma kamorkoli se obrneš REBELDE to rebelde ono...ddddd. in to da so najstnice čist nore, ne grejo v šolo zarad tega itd..
sej pojejo dobr nimam kej rečt, ampak žal so samo ena marketinška skupina ki bo nahitr zaslužla in razpadla.
sej pojejo dobr nimam kej rečt, ampak žal so samo ena marketinška skupina ki bo nahitr zaslužla in razpadla.
- rose8
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
modnih znamk ja... veš kaj enak vonj v normalnem ovitku je cenejši. pa ne o modnih znamkah prosim to je pač zvezdniški marketing, verjemi rebelde bodo kmalu razpadli. izbral najman kvalitetn prfum se opravičujem toaletno vodo in nanj nalimal slikco rbelde. to so preverjeni podatki!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov