RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
kok pa stane vstopnca za koncert njihov? če je ktera opazla, oz. jo kupla?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
............
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Zakaj sploh grejo narazen? Neki zarad ene članice al kaj? A so se skregal?
Ja KF-naša obsesija.
Spomini....

Ja KF-naša obsesija.

-
red*cherry - Kofetarica
love18 napisal/-a:ja pol jih pa NE GLEJ IN NE POSLUŠI!!! kaj nam žnaraš!!
AHAHAHAH, kakšen napad! Kaj je to ŽNARAŠ???

Sessa, a te oči bolijo, da tako zavijaš z njimi??
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ja no, obe, tko Dulce kot Anahi sta full fletne, tud če nista namazani. Mi je pa žou, da tretje ne bo v Slovenijo.
In ja, čeprou grem sama in pojma nimam, kje bom parkirala, nekak kr komi čakam tale koncert. Ker kokr sm vidla na posnetkih, znajo res vzdušje narest tapravo, kar je pa za koncert itak najbolj pomembno.
In ja, čeprou grem sama in pojma nimam, kje bom parkirala, nekak kr komi čakam tale koncert. Ker kokr sm vidla na posnetkih, znajo res vzdušje narest tapravo, kar je pa za koncert itak najbolj pomembno.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Vsaka druga na ulici je lepša od nje.Mravlca* napisal/-a:Meni je Roberta res podpovprečna brez mejkapa...
-
love18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
red*cherry napisal/-a:love18 napisal/-a:ja pol jih pa NE GLEJ IN NE POSLUŠI!!! kaj nam žnaraš!!
AHAHAHAH, kakšen napad! Kaj je to ŽNARAŠ???![]()
Sessa, a te oči bolijo, da tako zavijaš z njimi??
no dej če že ne kapiraš dobr ..si pol raj 2x preber! ne da pol s takem neumesnem izjavam vn planeš! ne? moj post je bil odpisan na jok in stok "rdeče vrtnice", ki je seveda z velikem tiskanem črkam jamrala da jih več ne more niti gledat niti poslušat..ti je ke bol jasn?
prihran drugič svoj smeh

-
red*cherry - Kofetarica
Ja sori ej k vse štekam!!!! Pač sm brala neki za nazaj in sm to vidla!! In mi je blo hecno. IN???? Kapiram, bejba, kapiram. 

-
love18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
red*cherry napisal/-a:Ja sori ej k vse štekam!!!! Pač sm brala neki za nazaj in sm to vidla!! In mi je blo hecno. IN???? Kapiram, bejba, kapiram.
ja no sj ni frke, sam drugič še kako vrstico višji preber, da ne boš men govorila, da mam izpade

-
red*cherry - Kofetarica
Men je bla tle hecna beseda ŽNARAŠ in zato sm to napisala. Ne zarad tega, da ti koga napadaš, čeprav mogoče tko zgleda, ker sm napisala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov