RBD

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Sep. 2008 21:51

:)
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:33, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 01. Sep. 2008 21:56

4o letno??? neeee!meni je ful ljubka in se mi ne zdi nic drugacna kot v nadaljevanki!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Sep. 2008 21:58

Yeah right :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Sep. 2008 22:02

Roberta R. napisal/-a: in vem da je ljubezen do njih trajala največ eno leto, pol jih je pa slovenija gladko pozabila..

ja pol pa res ne vem, kdaj so mel tri koncerte v enem letu?
Razpadl pa niso zato ker ne bi bli več dobri, ampak pač ljudje so ceu cajt nastopal,fotr jih je mel pod komando in pol k je umru, so si vi začel ustvarjat familije in majo že ful otrok, pač so hotl začet normalno živet. Vsaka glasbena skupina pa gre v pozabo, ko določena generacija odraste in prihajajo novi, ampak kf so imeli lepo in veliko kariero, pa ne rabš gledat sam slovenije, al pa tud če, sej so 2x napolnil stadion za bežigradom, da ne govorim o drugih stadionih. Druzga se mi itak ne da pisat in te razsvetljevat, ker nimam časa za to.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 01. Sep. 2008 22:10

lej na naši sceni so bli popularni okoli enega leta.. sem bla vključena v to kf manijo.. koncert na kterem sm bla js.. ni bil poln.. bil je na stadionu, kjer je blo daleč od tega da bi se basali na uni travci.. po mojih informacijah sta bla pa koncerta samo dva v naši državici.
drugač pa po 24ur so bli kelly family glavni primer hitro pozabljene skupine.. po besedah osebe, ki ima mal več opravka z glasbo kot mi2 obe skupaj.. in ne njihova kariera ni bila dolga. poglej madonno al pa rolling stonese.. to je dolga kariera ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Sep. 2008 22:17

Roberta R. napisal/-a:lej na naši sceni so bli popularni okoli enega leta.. sem bla vključena v to kf manijo.. koncert na kterem sm bla js.. ni bil poln.. bil je na stadionu, kjer je blo daleč od tega da bi se basali na uni travci.. po mojih informacijah sta bla pa koncerta samo dva v naši državici.
drugač pa po 24ur so bli kelly family glavni primer hitro pozabljene skupine.. po besedah osebe, ki ima mal več opravka z glasbo kot mi2 obe skupaj.. in ne njihova kariera ni bila dolga. poglej madonno al pa rolling stonese.. to je dolga kariera ;)

Če že hočeš našo sceno, so bli popularni 2 leti. Koncerti v Sloveniji so bli trije, 2 na stadionu (1997,1998) in en v Hali Tivoli (1999)-kjer se je že poznal osip fanov.
Kot glavni primer pozabljene skupine so bli pa KF zarad tega, ker so bli pr nas daleč najbolj popularni, koga pa čjo dat druzga za slovenijo-dj bobota?? KF je bla pač manija.

Madonna je pa zame ena najbolj zoprnih žensk na glasbeni sceni, pa jo lahko cel svet ljubi. Poleg tega Madonna prihaja iz Amerike in je glasbena produkcija, prodaja glasbenika, gradnja kariere itak čist drugač zastavljena kot pri teens-skupinah.

Kar se pa tiče tiste osebe, ki ima tolk pojma o glasbi....ne bi o njej, v sloveniji ma pa res kakšen glasbenik kaj pojma o glasbi, ja. :roll:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 01. Sep. 2008 22:50

drugač ma ogromno glasbenikov v sloveniji velik pojma o glasbi.. ampak niso pa medijsko zanimivi, zato se o njih nič ne sliši.. pa tist koment ni pršu od glasbenika.. pršu je od nekega organizatorja oz. menedžerja..
drugač pa neglede na to da ti madonne ne podpiraš in ne maraš.. vseeno je glasbenica ki visi na sceni že precej let.. glede na to da je s prvim hitom izšla v 80ih in še zdej vsake tolko pride vn nov hit, tok da se je ne pozab.
kako so sestavljene skupine, kako delujejo, s kje so.. kf ne slišiš več po radiu (vsaj js jih nisem slišala že lep lep čas) in to zame pomen da so pozabljeni.. nisem jih hotla skritizirat, ker mam tut sama doma vse njihove CDje, čeprav jih ne poslušam več.. za primer manije bi lahko dal tut caught in the act (so bli isti faloti), mogoče back street boys al kej podobnga.. hotla sem samo povedat, da so vse te manije zelo hitro pozabljene.. sploh zato ker so ciljna skupina otroci.. ki se v glasbi še iščejo, in stile menjajo kokr gate..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 02. Sep. 2008 13:29

Sam dulce je res grozna taka nenamazana.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 02. Sep. 2008 13:37

Men je pa kjut. Čist navadna punca, sam vsi so jo navajeni profesionalno namazano, pa je zdej kao grda.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 02. Sep. 2008 15:51

ful mi stara zgleda..
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 02. Sep. 2008 15:58

sam so razpadl zdej a ne ..kako pa to? majo dost dnara :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 02. Sep. 2008 16:00

js sm slišala da ena bejba če samostojno kariero al kako? tko da dnarja ni dovolj, sam delit ga noče več :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 02. Sep. 2008 18:00

Meni je Roberta res podpovprečna brez mejkapa...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 02. Sep. 2008 18:13

pa sj je dast ista. sj tut z mejkupom ni neka boginja lepote..
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Sep. 2008 18:21

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:41, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov