RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
muffin napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:o moj bogmi smo bli vsaj zmešani na Kelly Family.. če ne druzga, so vsaj peli v živo :)
drugač ideja za tale koncert je pa ful profitna.. otroci ki se bodo udeležil, so premladi da pridejo sami, in morjo še starše sabo vzet.. 2 ali 3 vstopnice namesto samo ene.. dobra fora..
Mislm iz tegale posta se pa vid, da nimaš pojma in da pišeš sm not sam zato, da loh pljuvaš.![]()
Nej ti povem, da RBD vedno pojejo v živo - poglej si kšn komad s kergakol koncerta na (Youtube-u).
Pa še to - mladoletne osebe grejo lahko na koncert brez spremstva staršev oz. odrasle osebe, zato ni tle nobene fore, da loh prodajo na ta način čimveč kart!
Đizs, dej ne šir dezinformacij pa če se že delaš norca, se prepriči kaj kvasš ...
za moje pojme ste falile obe

Roberta R. a otroc so šli pa sami na KF? je rajt, glih tko so starši zraven šli..
muffin in ja, mladoletni ne rabijo spremstva staršev/polnoletnih oseb - uradno, samo dej no.. lepo te prosim, ker normalen starš pa bo svojga froca (glede na to, da se začne ta rbd manija najbl masovno tam od okoli 8, 9 let dalje) spustu samega v to norijo v halo tivoli? đist, ne gluposti govort lepo prosm..

ne zastopm pa zakaj taka grozna gonja, zgražanje in nasprotovanje rbd.. res ne zastopm.. meni niso všeč, ne skupina ne nadaljevanka, pa ne razumem...
vedno(!) je neki tazga, recimo ko sm bla js stara tam okol 10, 11 let al kulk že, smo tud meli svoje skupine - pa so se starejši tud zgražali da groza, samo to kar se pa zdj dogaja je pa že glupost.. vsaka generacija ma kaj takega, jbg - ni treba zarad tega, ker pa vam niso všeč zdj celih izpadov in živčnih zlomov met kako so čist najbl možno za bruhat..
mislim, eni se glede tega res obnašajo, kot da so tud sami stari 12 let in ne vidjo dlje od svojga nosa

-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
keya napisal/-a:muffin napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:o moj bogmi smo bli vsaj zmešani na Kelly Family.. če ne druzga, so vsaj peli v živo :)
drugač ideja za tale koncert je pa ful profitna.. otroci ki se bodo udeležil, so premladi da pridejo sami, in morjo še starše sabo vzet.. 2 ali 3 vstopnice namesto samo ene.. dobra fora..
Mislm iz tegale posta se pa vid, da nimaš pojma in da pišeš sm not sam zato, da loh pljuvaš.![]()
Nej ti povem, da RBD vedno pojejo v živo - poglej si kšn komad s kergakol koncerta na (Youtube-u).
Pa še to - mladoletne osebe grejo lahko na koncert brez spremstva staršev oz. odrasle osebe, zato ni tle nobene fore, da loh prodajo na ta način čimveč kart!
Đizs, dej ne šir dezinformacij pa če se že delaš norca, se prepriči kaj kvasš ...
za moje pojme ste falile obe
Roberta R. a otroc so šli pa sami na KF? je rajt, glih tko so starši zraven šli..
muffin in ja, mladoletni ne rabijo spremstva staršev/polnoletnih oseb - uradno, samo dej no.. lepo te prosim, ker normalen starš pa bo svojga froca (glede na to, da se začne ta rbd manija najbl masovno tam od okoli 8, 9 let dalje) spustu samega v to norijo v halo tivoli? đist, ne gluposti govort lepo prosm..
ne zastopm pa zakaj taka grozna gonja, zgražanje in nasprotovanje rbd.. res ne zastopm.. meni niso všeč, ne skupina ne nadaljevanka, pa ne razumem...
vedno(!) je neki tazga, recimo ko sm bla js stara tam okol 10, 11 let al kulk že, smo tud meli svoje skupine - pa so se starejši tud zgražali da groza, samo to kar se pa zdj dogaja je pa že glupost.. vsaka generacija ma kaj takega, jbg - ni treba zarad tega, ker pa vam niso všeč zdj celih izpadov in živčnih zlomov met kako so čist najbl možno za bruhat..
mislim, eni se glede tega res obnašajo, kot da so tud sami stari 12 let in ne vidjo dlje od svojga nosa
lubica draga, nisem js nikjer povedala, da pri kelly family pa staršev ni blo zraven, js sm bla s starši tam.. tko da ne vem kje sm to omenila..
drugač pa tema govori o skupini rbd, vsak ma pravico izrazt mnenje o tem bendu, in ga pač izražamo.. eni jih obožujete, drugi ne..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jst jih ne obožujem, ampak grem vseen na njihov koncert. Zakaj? Ker mi majo enostavno všečno musko. Tko kot mi je všeč rock, dance, house, pop balade, pop na splošno, mi je všeč tud muska rbd-jevcev, pa me ne zanima, kolk so stari, za kater rang naj bi bli (najstniki itd.). Men je blo vedno važn sam to, da je muska dobra, pa če poslušajo pet letni otroci al pa starčki, k so v domu upokojencev.
In ja, kot skupina so mi dobri, musko majo všečno, tko da ... v petk sm tm
In ja, kot skupina so mi dobri, musko majo všečno, tko da ... v petk sm tm

-
muffin sorry sm pogledala posnetke.. bom pa tko povedala, bi mogl na playbek pet.. ker kar sm ravnokar vidla.. je blo pa fušanje
hvala ker si me razsvetlila

hvala ker si me razsvetlila

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
ne ti men lubica draga pa raje še enkrat preberi kaj sm napisala..
TI si primerjala KF in RBD zaradi petja v živo, potem pa pisarla i se režala kera huda fora so teli njihovi koncerti, ker morjo itak še starši it zraven - čisto isto sranje kot pr tvojih KF!
in čisto lepo sm za pismene napisala, da mi niso všeč - ne skupina, ne nadaljevanka!
če bi malo pomisnla bi ti morda kapnlo o čem govorim.. fora je v tem, da se čisto povsod, na vsakem koraku obešajo na njih.. ok, so pač trenutno IN pa je to kot posledica, da morjo vsakega k ma 5min časa spraševat o njih, pa jih po možnosti na veliko spljuvat.. nekateri res delajo tako famo okol tega da že ni normalno no
pač, trenutno so te na sceni, pred leti so bli caught in the act, backstreet boys, kf (na katere sem takrat razvila hudo alergijo
),.. čez par let bojo nove generacije imele pa kaj drugega.. ne pa da se to vlači še po preverjeno (al na kermu hudiču so skor doktorirali iz tega), dizs krajst no... sej je samo nadaljevanka/skupina 

Roberta R. napisal/-a:lubica draga, nisem js nikjer povedala, da pri kelly family pa staršev ni blo zraven, js sm bla s starši tam.. tko da ne vem kje sm to omenila..
TI si primerjala KF in RBD zaradi petja v živo, potem pa pisarla i se režala kera huda fora so teli njihovi koncerti, ker morjo itak še starši it zraven - čisto isto sranje kot pr tvojih KF!
Roberta R. napisal/-a:drugač pa tema govori o skupini rbd, vsak ma pravico izrazt mnenje o tem bendu, in ga pač izražamo.. eni jih obožujete, drugi ne..
in čisto lepo sm za pismene napisala, da mi niso všeč - ne skupina, ne nadaljevanka!
če bi malo pomisnla bi ti morda kapnlo o čem govorim.. fora je v tem, da se čisto povsod, na vsakem koraku obešajo na njih.. ok, so pač trenutno IN pa je to kot posledica, da morjo vsakega k ma 5min časa spraševat o njih, pa jih po možnosti na veliko spljuvat.. nekateri res delajo tako famo okol tega da že ni normalno no

pač, trenutno so te na sceni, pred leti so bli caught in the act, backstreet boys, kf (na katere sem takrat razvila hudo alergijo

-
tist obožujete ni letel nate.. tko da nism nepismena veš.. drugač pa ja.. ne štekam te.. nikjer nisem omenila da so kelly family pa noro dobri, in superca, rbd pa popolno nasprotje.. najbrž če bi bli kf tko super, ne bi propadli tko hitr, lih tko k zdej propadajo rbd. in ne vem kaj si se zapičla vame, povedala sm svoj mnenje, btw tema je imenovana rbd, torej se o tem govori.
groza me je pri vsakem takem bendu, ki brez vsakega truda in znanja pridejo na sceno, vse jim k rit prnesejo in plačajo ogromno denarja, medtem ko resnično dobri, talentirani glasbeniki pa špilajo po garažah, ker si špilom nekje daleč od doma sami sebi serjejo v žep. glasba je zgubila pomen in to je to.
groza me je pri vsakem takem bendu, ki brez vsakega truda in znanja pridejo na sceno, vse jim k rit prnesejo in plačajo ogromno denarja, medtem ko resnično dobri, talentirani glasbeniki pa špilajo po garažah, ker si špilom nekje daleč od doma sami sebi serjejo v žep. glasba je zgubila pomen in to je to.
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:42, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
dva člana sta že prispela v Slo
http://24ur.com/ekskluziv/glasba/video- ... eniji.html
http://24ur.com/ekskluziv/glasba/video- ... eniji.html
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Roberta R. napisal/-a: najbrž če bi bli kf tko super, ne bi propadli tko hitr,
Ja, GLIH ZARAD TEGA so propadl, ja!!

-
no dej pol me pa razsvetli kok dolg časa so oni bli na vrhu scene in zakaj so propadl, k se očitno ful zastopš.. ne mi govort da so mel bleščečo in dolgo kariero.. dost hitr so potonil v pozabo.. veš tut js sm jih poslušala.. in vem da je ljubezen do njih trajala največ eno leto, pol jih je pa slovenija gladko pozabila.. (s tem je mišleno, da se po radiju ne vrtijo več tok pogosto, nimajo koncertov itd.) če so jih redki posamezniki še naprej poslušal se to ne šteje zravn.. js tut še poslušam jimmy hendrixa, pa je že pod rušo
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov