RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
js pa mislm, da se bodo po turneji empezar desde cero res razšli, ker to bi blo pa res hinavsko, da bi to izjavl, sam da bi se powečala prodaja
kot da nimajo že dovolj zaslužka...werjamem da jim je po 4 letih stalnega nastopanja, potovanj,vmešavanja javnosti v njihovo življenje po domač povedan dopizdil
denarja so si pa itak dovolj nabral.poleg tega kokr si hitr zaslovel, bodo tut hitr pozablen, tko da res bolš da se razidejo predn se bodo mogl prisilno
tistega protesta, ki naj bi ga izvedl rbd fani pa sploh ne razumem, kot da bodo ostal skupaj, če bodo 13 letnice okol skakale z plakatom "hočemo rbd"
svašta... zakaj je pa anahi določla datum protestov mi je pa od vsega še najmanj jasno.. kakšna ideja

tistega protesta, ki naj bi ga izvedl rbd fani pa sploh ne razumem, kot da bodo ostal skupaj, če bodo 13 letnice okol skakale z plakatom "hočemo rbd"

in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
...........
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
-
dasha! - Komunikatorka
hh najbolj hudo je k berem na kšnem RBD forumu, ko pišejo 12 letnice da bodo umrle če skupina razpade
pa sej men majo dost hude pesmi, grem tut na njihov koncert septembra ( čeprov se nism nevem kwa grebla za karte
) sam kar je preveč je pa preveč 

pa sej men majo dost hude pesmi, grem tut na njihov koncert septembra ( čeprov se nism nevem kwa grebla za karte

in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Dobr,da ma čas za zrk zajemat
Kaka drama iz usega tega

Kaka drama iz usega tega

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
RBD-jeuci nimajo očitn nč besede pr razhodu, Chris je npr. zvedu za to po telefonu
Govori se, da je Televisa ful keša vložila v skupino Timbiriche, kateri se pa nikakor ne morjo prerint tko v ospredje kot RBD in nej bi bil edini način, da zaslovijo, Televisa pa posledično začne vlečt keš od njih, tko da grejo RBD narazn.
To sm prebrala, kaj je res, ne vem in pomoje še neki cajta ne bomo vedl. Js vem sam, da sm bla dons čis šokirana, k sm šla na stran našga glavnga foruma o RBD. Oni so mi pa res kul no, komadi so ful hudi pa tut oni so mi vsi všeč, taki simpatični so čist vsi.
Prekmal je še, da bi šli narazn.

To sm prebrala, kaj je res, ne vem in pomoje še neki cajta ne bomo vedl. Js vem sam, da sm bla dons čis šokirana, k sm šla na stran našga glavnga foruma o RBD. Oni so mi pa res kul no, komadi so ful hudi pa tut oni so mi vsi všeč, taki simpatični so čist vsi.
Prekmal je še, da bi šli narazn.

-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Čisto pričakovano
Enako so se razpadle take in podobne skupine, ki so v kratkem času bile tako popularne. Ah....po moje so si za en čas dnara nabrali zdaj pa grejo počivat. Ne zdi se mi fer, da so 12,13 letnice obnoreli s koncertom pa itak velik vprašaj če bodo dobili dnare nazaj. Kaj se spravlajo sploh v nekaj, te pa kao ene bi družino mele, ene bi solo kariero mele.....
Glede protesta: Njim pa bo glih pomenilo mnenje 14 letnice ki toči solze..... 

-
dasha! - Komunikatorka
black_bird kako to mislš da je vprašanje če bodo dobili fani nazaj denar za koncert? sej napovedane koncerte bodo še speljali, vsaj po Evropi...
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
_ninchyka_ napisal/-a:Kk me je pa zej u smeh spravu tale posnetek:
Vse za RBD![]()
Vse kar lah rečem jetamala čist not padla
Skor sm s stola padla, res vredno ogleda

Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
spermij napisal/-a:Govori se, da se bodo po koncu turneje razšli.
Hehe...Pol bo pa vsak od njih imel še en tak bend...in jih bo skos več...k podgane...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
_ninchyka_ napisal/-a:Kk me je pa zej u smeh spravu tale posnetek:
Vse za RBD![]()
Vse kar lah rečem jetamala čist not padla

-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
^^ O budale. Btk ce ena skupina razpade. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov