RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
jagodka85 napisal/-a::oops: jst si ne morm pomagat ... rada pogledam nadaljevanko in rada jih poslušam ... jebiga , tko pač je, sej se mam za otroka, tko da je lahko to olajševalna okoliščina
Hej, sej ni panike, ton pisanja je biu šaljiu, ne žaljiu

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Ja kaj ko omara ni moja
. Drugače pa itak da morejo zvečat številke cunj če pa takim babnicam hodijo take po glavi 

-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
ijoo.. tti RBD.. moja sestrične stare 5 in 9 let sta čist nore na to.. tamala še brat ne zna pa gleda nadaljevako zna vse pesmi na pamet.. zdi se mi da je to bol za osnovnošolce.. 10-14 let tam nekje..ko so ko neki game over
no to je moje mnenje.. Če vam je všeč pa tud ni panike.. js sm tud esmeraldo gledla.. 

-
chupachups* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
jooj RBD
to je trenutna evforija.. čez neki časa se bo use poleglo pa se še spomnali ne bojo na RBD. Isto je blo z Esmeraldo, poglejte kaka evforija je bla takrat.. oh in sploh.. vse se je vrtelo okol nje ko je pršla v Slovenijo
Ampak dobr no, vsak ma svoj okus ne.. na koncert ne bi šla, so mi pa všeč nekatere njihove pesmi 

-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ne more bit kr muha enodnevnica, ce je vec sezon posnetih pa se svojo skupino imajo. to ostane v srcih ljudi, kateri razumejo zadevo in jim je vsec.
nekaj cutijo do nje.
ko gres pa na katerikoli koncert... pa ti ostane zavedno spomin v srcu! za vedno!

ko gres pa na katerikoli koncert... pa ti ostane zavedno spomin v srcu! za vedno!

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov