RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Men tud. Mi je Anahi manj simpatična in brez make upa zgleda ne lih dobro.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
_ninchyka_ napisal/-a:Kk me je pa zej u smeh spravu tale posnetek:
Vse za RBD![]()
Vse kar lah rečem jetamala čist not padla
Fak......kolkr sm se pa narolu kr sm tole dekletce poslušu.....

"nevem no, nevem, ful, nevem, ne verjamem, nevem ful, res nevem no nevem....." LOL
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Vnos ostrih predmetov, dežnikov, fotoaparatov in kamer je prepovedan, edina tekočina, s katero se boste lahko prebili mimo varnostnikov, pa je voda, ki mora biti v pollitrskih plastenkah brez pokrovčka.
mislim ne, okej .. sej ni smešno ... samo ta zadnji del mi je tako glup da mi je že smešno ... na tolko koncertih sm bla, pa niso nikjer komplicirali glede pijače .. mislim, valda sm si vedno v narbtniku prinesla par flaš soka (al pa tudi vode), kaj mislijo da bo folk hodu not s 3, 4 odprtimi plastenkami v rokah? in kam jih bojo pol dali? to sm doživela edino na kvalifacijiski tekmi za sp slovenija-luksemburg (nogomet), da pač folk ne bi metal 'stvari' okoli .. ampak ne vrjamem da bi se na RBD agresivno obmetavali s pokrovčki plastenk
to je neumno pravilo .. 

mislim ne, okej .. sej ni smešno ... samo ta zadnji del mi je tako glup da mi je že smešno ... na tolko koncertih sm bla, pa niso nikjer komplicirali glede pijače .. mislim, valda sm si vedno v narbtniku prinesla par flaš soka (al pa tudi vode), kaj mislijo da bo folk hodu not s 3, 4 odprtimi plastenkami v rokah? in kam jih bojo pol dali? to sm doživela edino na kvalifacijiski tekmi za sp slovenija-luksemburg (nogomet), da pač folk ne bi metal 'stvari' okoli .. ampak ne vrjamem da bi se na RBD agresivno obmetavali s pokrovčki plastenk

Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]