RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
o moj bog
mi smo bli vsaj zmešani na Kelly Family.. če ne druzga, so vsaj peli v živo
drugač ideja za tale koncert je pa ful profitna.. otroci ki se bodo udeležil, so premladi da pridejo sami, in morjo še starše sabo vzet.. 2 ali 3 vstopnice namesto samo ene.. dobra fora..
aja btw.. moj nickname nima veze z Rebelde.. da se ne bo narobe razumelo

drugač ideja za tale koncert je pa ful profitna.. otroci ki se bodo udeležil, so premladi da pridejo sami, in morjo še starše sabo vzet.. 2 ali 3 vstopnice namesto samo ene.. dobra fora..
aja btw.. moj nickname nima veze z Rebelde.. da se ne bo narobe razumelo

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
omg
ja seveda.. sej če bi blo zaston bi zih še kkšn dec več pršou na koncert.. za pogledat pa so babnce.. vse popolne postavice, skačejo po odru.. isto ko atomik harmonik, sam da so naše joškarce zaston 

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
Kolko sezon pa ma tale neumnost? da vem kdaj bo vsih minilo to navdušenje (vse ma rok trajanja
)?
sicer ne bom preveč kritizirala, kr sem, priznam, gledala samo 4x (ko mi je blo neznansko dolgčas in da sm vidla če je res ta telenovela al kakroli že je vredna vseh tistih govoric), samo kar sm vidla je biu živ obup
samo kričanje (tista glavna igralka tko piska da joj), jokanje in neumne situacije
je pa res, da je primerno za vse k majo manj ku 17 let 

sicer ne bom preveč kritizirala, kr sem, priznam, gledala samo 4x (ko mi je blo neznansko dolgčas in da sm vidla če je res ta telenovela al kakroli že je vredna vseh tistih govoric), samo kar sm vidla je biu živ obup

samo kričanje (tista glavna igralka tko piska da joj), jokanje in neumne situacije

-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
hmm ka je zdej to spet na kanalu A, a so to ponovitve starih delov al so to novi deli ??? Mi ni nič jasno kr se mi zdi da je blo nadaljevanke že konec

Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Roberta R. napisal/-a:o moj bogmi smo bli vsaj zmešani na Kelly Family.. če ne druzga, so vsaj peli v živo :)
Mislm iz tegale posta se pa vid, da nimaš pojma in da pišeš sm not sam zato, da loh pljuvaš.

Nej ti povem, da RBD vedno pojejo v živo - poglej si kšn komad s kergakol koncerta na (Youtube-u).
Pa še to - mladoletne osebe grejo lahko na koncert brez spremstva staršev oz. odrasle osebe, zato ni tle nobene fore, da loh prodajo na ta način čimveč kart!
Đizs, dej ne šir dezinformacij pa če se že delaš norca, se prepriči kaj kvasš ...

-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sm prebrala,da Maite ne pride v Slovenijo(baje bo celo Evropsko turnejo spustila zarad snemanja nadaljevanke).Zihr so eni ful razočarani. 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
densy napisal/-a:eno šestino keša hočmo nazaj

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Še unih pet fasa gripo in pole se bo ponovila štorja z emo maškarami tokio hostel (nekako imam občutek, da tudi tokrat bog(inja) dobre glasbe bedi nad Slovenijo
)

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov