RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
**majcy** napisal/-a:RBD, ne hvala.
Mia mi je totalno antipatična v nadaljevanki ( parkrat sm jo gledala), kr neki se afna. Tud vizualno mi ni nevem kaj.
Vizualno mi meni osebno ni NOBENA ušeč (sicer sm gledla samo 3x in najbrž nism vidla vseh igralk)

kaki jok in stok bo zdej k je končalo

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
oprostite za tale komentar:
po domač povedan za kozlat ane...
sam to zdej ves čas nabijajo...še celo svoje prfume majo misnem
loool ne morš no...
uglaunem js znorim če morm rbd gledat.
NE MORM JIH POSLUŠAT, GLEDAT NEČ! to res gleda cel svet in fora je da je to sploh totalno otročje lih učer sm vidla da sta se un dva poročila ka je frendica gleda misnem lol ker se bo pa pr tolkih letih poročil no...
GROZA!

sam to zdej ves čas nabijajo...še celo svoje prfume majo misnem

loool ne morš no...
NE MORM JIH POSLUŠAT, GLEDAT NEČ! to res gleda cel svet in fora je da je to sploh totalno otročje lih učer sm vidla da sta se un dva poročila ka je frendica gleda misnem lol ker se bo pa pr tolkih letih poročil no...
GROZA!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
anahirbd napisal/-a:7.9.2008 pa v Srbiji (tam so ustopnice ful pocen, VIP je 44€, normalna karta pa 20€)
a to je pocen?ma bejš ta tele bučame španske(al karkol so what ever) ne dam tud pou evra ne...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
love18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
rdeče vrtnice napisal/-a:oprostite za tale komentar:![]()
![]()
sam to zdej ves čas nabijajo...še celo svoje prfume majo misnem![]()
loool ne morš no...
GROZA!
ja pol jih pa NE GLEJ IN NE POSLUŠI!!! kaj nam žnaraš!!

-
xenya - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2006
love18 napisal/-a:rbd-me voy & kelly clarkson-gone ... ista melodija..prevod od kelly mrbit?? sm skor zihr no..papige![]()
sem šla za foro poslušat oba komada in res je minimalna razlika...mislim, da je nekoliko razlike le v lestvici...pač...nekej morjo špilat...drugače pa nimam nič proti njim...določeni komadi so kar fajn
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
jz tut nimam nič proti njim..in nasplošno proti nobenmu..in bi prav vsakmu blo fajn da bi bil tko uspešen,pa čeprav na račun najstnikov..sigurno jim gre prav dobro..vsak naj gleda in posluša kar mu paše in če ti ni všeč,pač lepo rečeš..ne pa nekatere ko to komentirajo kot da je nevem kaj grozno.pač jim ni všeč..pa kaj pol..ste ljubosumni ker jim tko laufa?':D
pomoje

-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Ninica napisal/-a:jz tut nimam nič proti njim..in nasplošno proti nobenmu..in bi prav vsakmu blo fajn da bi bil tko uspešen,pa čeprav na račun najstnikov..sigurno jim gre prav dobro..vsak naj gleda in posluša kar mu paše in če ti ni všeč,pač lepo rečeš..ne pa nekatere ko to komentirajo kot da je nevem kaj grozno.pač jim ni všeč..pa kaj pol..ste ljubosumni ker jim tko laufa?':Dpomoje
se strinjam. ce enga tolk vedno komentiras in ponizujes, ti je nekaj na njemu vsec.

-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
rdeče vrtnice napisal/-a:anahirbd napisal/-a:7.9.2008 pa v Srbiji (tam so ustopnice ful pocen, VIP je 44€, normalna karta pa 20€)
a to je pocen?ma bejš ta tele bučame španske(al karkol so what ever) ne dam tud pou evra ne...
ja je, kr pri nas je VIP karta 200€ , parter in tribuna okoli 50€ in golden ring pa 80€. . .
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov