RBD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst jih pa zdele kr neki časa že poslušam..pa si prou zamislm kako bo na koncertu
oz kako uzdušje je..sm pogledala rio turnejo..ful dobr res..
Blagor unim k boste šli

Blagor unim k boste šli

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
jagodka85 napisal/-a:Sej ti tud še vedno lahko grešRavn sm dobla mejl iz vstopnice.com, da bodo za vse tri koncerte še karte, tiste, k so pršle nazaj, ker jih ljudje niso prevzel ... tko da šanse so še
Ja to že. Sam k ni res nobenga k ga poznam,k bi hotu it..Usi se smejijo

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Hehehe..jst pa ne znam sama s seboj uživat
pa da bi si karto kupila..sam tku pač je..se morm sprjaznt..

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, na radiu Hit je ob nedelah zutri ena oddajca, kjer so moderatorji otroc, lih tko kličejo samo otroc ...
In ne mine oddaja, da si ne bi kšna punčka zaželela te skupine al pa da se ni bi razpraulal kej o nadaljevanki.
In pol se js spomnem na vs, stare kozmo kokoši
.
In ne mine oddaja, da si ne bi kšna punčka zaželela te skupine al pa da se ni bi razpraulal kej o nadaljevanki.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Heh, na radiu Hit je ob nedelah zutri ena oddajca, kjer so moderatorji otroc, lih tko kličejo samo otroc ...
taprava se oglaša.,ti itak verjetno nosiš iste gate in nogavice kot ti otroci, ki vodijo to oddajo

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Prvič, si čist OT (in zdej seveda tut jst).
Drugič, istih cunj pač ne morem nost.
Tretjič, dokler so cunje delane u cifrah 36, 38 in več, najbrž niso namenjene punčkam u vrtcu.
In četrtič, če se ne motm, smo nekoč umiral od smeha, ko si prlimu nekam svojo fotko, kjer so ble na omari napopane neke miki miške (or smth)
.
Drugič, istih cunj pač ne morem nost.
Tretjič, dokler so cunje delane u cifrah 36, 38 in več, najbrž niso namenjene punčkam u vrtcu.
In četrtič, če se ne motm, smo nekoč umiral od smeha, ko si prlimu nekam svojo fotko, kjer so ble na omari napopane neke miki miške (or smth)

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov