Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
ce se ni sam skril (kot troha nekoc), ce so ga potem res ugrabil zna bit da so ga tud ze ubil... med drugim je rajko tud uvoznik za neko srbsko pivo in bog ve se kaj je mogoce odzadaj, mogoce ima tud kak pomol najet in kej sverca prek tega... bi bilo pa velik bolj drasticno, ce bi mu ugrabili recimo jana - pa bi rajko placal ugrabiteljem... ampak to je ze prevec...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni se zdi čisto verjetno, da bo izginil brez sledu. Pa dvomim, da je šlo za denar. Zgleda se je zameril napačnim ljudem.
Res grozno... on je bil eden izmed redkih ljudi na slovenski estradi, ki mi je bil ful simpatičen, pa ga poznam samo iz tv.
Res grozno... on je bil eden izmed redkih ljudi na slovenski estradi, ki mi je bil ful simpatičen, pa ga poznam samo iz tv.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Zdej vsak dan gledam novice na netu če ga bojo najdli, pa kar nič. Res se zna zgodit, da o njem ne bomo več slišal Tko kot tista zgodba o enem tipu, ki je zginil brez sledu pred nekaj leti. Pred nekaj dnevi so imeli čistilno akcijo nekje pri Mengšu v gozdu če se ne motim in je ena gospa dvignila vrečko in iz nje pade lobanja. Po preiskavi so potrdili, da gre za tistega izginulega tipa. Tko da se nikol ne ve...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Angel girl napisal/-a:*purple* napisal/-a:...dandanes je pač tako, da ne moreš bit miljonar s čisto vestjo.slej kot prej se zapleteš v kakšno nečedno zadevo...
Spet se morm spotaknt ob tvoj besede. Tole kar si napisala tudi slučajno ni res. Veliko ljudi je, ki so bogati izključno in samo na podlagi poštenega lastnega dela. Tko da ne meči vse v isti koš.
Je pa res, da sm pa tja podvomiš v legalno bogastvo določenih ljudi. In ja Rajko je pač eden od teh ljudi, ki jih imamo za nekakšne "mafijaše". Čeprav dejansko nihče od nas ne bo vedel kaj dejansko je res in ni. Najbrž ne bo drug teden izdal svoje knjige, v kateri bo napisal, kje je kradel in veselo sodeloval v sivi ekonomiji. Verjela bi še, da si je začetno bogastvo prislužil sam, to naj bi bila kar znana zgodba kako je začel. Kaj počne sedaj, pa najbrž nihče točno ne ve.
Čudno se mi zdi to, da je skenslal let za Vegas kot je napisala Smreka, torej je moral nekam drugam. Možnosti zakaj je to naredil je seveda veliko. Možno je tudi, da je naročil temu prijatelju naj po nekaj dneh prijavi njegovo izginotje, medtem ko je Rajko na drugem koncu sveta v kaki Venezueli ali kaj podobnega skrit med listi aloe vere in pije mangov sok. Če bi šel na potovanje kot počitnice bi najrž vedeli. Ali se skriva ali so ga pa pospravli, kdo bi vedel.
nisem rekla, da obogatiš na tak način, ampak da se slej kot prej zapleteš v kakšne nečedne posle, ker glede na to da imaš ful denarja in bi ga rad imel še več, imaš možnosti pridobiti na sicer nelegalen, ampak tih način, da te ne bo kdo razkrinkal...mislim da se bi redkokater uprl takšnemu "poslu"..poleg tega, pa je igralništvo tud en tak posel, kjer spoznavaš veliko mfijozotov in podobnih in se lahko kajhitro zapleteš z njimi..jst pač take možnosti ne izključujem...
in poglej angel, če bi bil rajko nedolžen, ga nebi niti z bombo napadli niti z ničemer drugem...tko da definitivno se z nekom precej ne mara...in neglede na to če se zdaj sonči na havajih, bo vseeno prišel dan, ko ga bodo spet hoteli pospraviti...če ga že niso...
če imaš čiste račune te ne bo nihče ubil in napadel...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz pa, ko sem prvič slišala tole, sem bla prepričana, da je pač mel dost vsega in šel na daljše počitnice.
-
purple_rain napisal/-a:Jz pa, ko sem prvič slišala tole, sem bla prepričana, da je pač mel dost vsega in šel na daljše počitnice.
Jaz isto, sam pol ko sem slišala tisto zgodbo, da ga je kao prijavil prijatelj, s katerim sta bila zmenjena...to je mal čudno no. Pa to, da mu je prva dva dni zvonil telefon, potem je bila pa številka nedosegljiva A avta tudi nikjer ni?
Lahko je imel pa prometno nesrečo in je zgrmel v kako lukno, pa ga nihče ni videl (kar se je tudi že zgodilo pred kratkim pri nas)?
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Angel girl napisal/-a:*purple* napisal/-a:...dandanes je pač tako, da ne moreš bit miljonar s čisto vestjo.slej kot prej se zapleteš v kakšno nečedno zadevo...
Spet se morm spotaknt ob tvoj besede. Tole kar si napisala tudi slučajno ni res. Veliko ljudi je, ki so bogati izključno in samo na podlagi poštenega lastnega dela. Tko da ne meči vse v isti koš.
Je pa res, da sm pa tja podvomiš v legalno bogastvo določenih ljudi. In ja Rajko je pač eden od teh ljudi, ki jih imamo za nekakšne "mafijaše"
Itak se strinjam s tabo ampak tuki bi dodala sam še tole - gre zato, da je bogatih kar precej ljudi v Sloveniji, pa o večini nimate takega mnenja kot o Rajkotu. In to samo zato, ker se Rajko medijsko precej bolj izpostavlja kot ostali. Zato ker za njega veste, za ostale pa ne.
In meni gre ravno tako na živce, tipična slovenska - če je bogat, je ziht nelegalno obogatel. Punce no, dajte raje kaj nrest v življenju, verjet v sanje in trdo delat na tem, kot pa da take govorite...
-
*purple* - Cosmopsiho
jst poznam kar dost bogatašev, pa vem da so eni zato ker so garal, drugi pa ker so denar nakradli/sklepali mutne posle itd..
noben ni reku da je pa rajko zdej do pike dnar pridobil nelegalno in da ni garal...v igralnicah se dobro služi, to vsi vemo..v to sploh ne dvomim da ima večji delež denarja zaradtega..ampak ej, povej mi zakaj bomba, zakaj napadi?ker je trdo delal za svoj denar?ne verjamem da ga je kdo štihnu ker je spal z majo malnar
in roko na srce, dandanes so taki časi, da je lažje dnar nakrast/kej ilegalnega narest kot pa zgarat svoj denar, ker je enostavno konkurenca prevelika.eni majo srečo, drugi celo življenje garajo, pa nimajo nič, tretji se rodijo bogati dediči in četrti sklepajo sumljive psole in dobivajo miljone.kaj je rajko od tega, pa verjetno zlo malo ljudi ve, in noben drug ne bo izvedu...
in glede na to da ima obširen krog sodelavcev7partnerjev/znancev/itd je mogoče lako tudi kaj preveč vedel....in preveč vedeti o slabih zadevah ni dobro...
sicer pa roko na srce, če mal spremljate medije, je vedno več bogatunov, kateri se zatekajo k nelegalnim zadevam....želja po še več denarja, čist logično..in nikakor tukej ne moreš izključit tega, da hrvatič pa že ni tak..ker ne veš, niti jaz nevem, niti noben ne ve....ne gre se zato da je stoprocentno tak, ampak zato da se ne izključuje nobena možnost...lahko je še hujši kot mislimo, lahko je pa cel angelček in je vse blo po nedolžnem..v kar pa skorajda ne morem verjet....bombe ti ne bodo podtaknl kr tko mal za hec...
noben ni reku da je pa rajko zdej do pike dnar pridobil nelegalno in da ni garal...v igralnicah se dobro služi, to vsi vemo..v to sploh ne dvomim da ima večji delež denarja zaradtega..ampak ej, povej mi zakaj bomba, zakaj napadi?ker je trdo delal za svoj denar?ne verjamem da ga je kdo štihnu ker je spal z majo malnar
in roko na srce, dandanes so taki časi, da je lažje dnar nakrast/kej ilegalnega narest kot pa zgarat svoj denar, ker je enostavno konkurenca prevelika.eni majo srečo, drugi celo življenje garajo, pa nimajo nič, tretji se rodijo bogati dediči in četrti sklepajo sumljive psole in dobivajo miljone.kaj je rajko od tega, pa verjetno zlo malo ljudi ve, in noben drug ne bo izvedu...
in glede na to da ima obširen krog sodelavcev7partnerjev/znancev/itd je mogoče lako tudi kaj preveč vedel....in preveč vedeti o slabih zadevah ni dobro...
sicer pa roko na srce, če mal spremljate medije, je vedno več bogatunov, kateri se zatekajo k nelegalnim zadevam....želja po še več denarja, čist logično..in nikakor tukej ne moreš izključit tega, da hrvatič pa že ni tak..ker ne veš, niti jaz nevem, niti noben ne ve....ne gre se zato da je stoprocentno tak, ampak zato da se ne izključuje nobena možnost...lahko je še hujši kot mislimo, lahko je pa cel angelček in je vse blo po nedolžnem..v kar pa skorajda ne morem verjet....bombe ti ne bodo podtaknl kr tko mal za hec...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
^^Nikoli ne ves, a ne Dokler pa se nic ne ve, pa je brezveze neke teorije sestavljat. Brezveze se delamo pameteni, ce nimamo pojma kako je denar prisluzen in niti nima veze.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Sam res, vsi samo še o njemu govorijo kamor koli greš. Vsem je nenavadno in kar vsi ga povezujejo z nekimi mafijskimi posli itd. Upam da bomo kmal zvedeli, kaj se je dejansko zgodilo.
-
Ja pač povezuješ s tem kar veš in slišiš. Če ne bi bilo tega incidenta v Poreču, ko so ga zaštihali, mogoče še ne bi tko zelo črno gledali. Ampak očitno je, da gre on nekomu zelo na živce. Vprašanje pa je zakaj. Al zato, ker se tud sam bavi z nelegalnimi posli ali pa mogoče samo kaj preveč ve. Možno je tudi, da so ga recimo "povabili" med mafijce in je zavrnil, pa spet ni prov. Svašta!
A je kdo seznanjem z njegovo družino? Ima sploh še mamo in očeta (če se kej spomnim jih nima hmmm), brata, sestre?
A je kdo seznanjem z njegovo družino? Ima sploh še mamo in očeta (če se kej spomnim jih nima hmmm), brata, sestre?
-
*purple* - Cosmopsiho
men se zdi da ma on še mamo, nisem pa prepričana
ja valda da sklepša po nečem kar se je že zgodilo..če nebi bilo bombnega napda, štihanja in teh zadev, bi najbrš vsi razmišljali o tem da je imel kakšno prometno nesrečo in podobno..medtem ko so se pa grozne stvari že zgodile pa nihče ne bo izključil tudi te možnosti, kar je logično..
je pa dost velik razlog za to da bi ga kdo pospravil ta, da je lahko kej preveč vedel, četdi se ni bavil z ničemer prepovedanim...
ja valda da sklepša po nečem kar se je že zgodilo..če nebi bilo bombnega napda, štihanja in teh zadev, bi najbrš vsi razmišljali o tem da je imel kakšno prometno nesrečo in podobno..medtem ko so se pa grozne stvari že zgodile pa nihče ne bo izključil tudi te možnosti, kar je logično..
je pa dost velik razlog za to da bi ga kdo pospravil ta, da je lahko kej preveč vedel, četdi se ni bavil z ničemer prepovedanim...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
purple_rain napisal/-a:Jz pa, ko sem prvič slišala tole, sem bla prepričana, da je pač mel dost vsega in šel na daljše počitnice.
Jest isto. Oziroma, da so mu grozili in je zanalaš mau poniknil pred javnostjo. Sicer me pa tole niti ne gane ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov