Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
eva. napisal/-a:On je men en tok smešn možicelj. če odpišemo vse tiste drage obleke pa to mi niti slučajno ne deluje en hud jebač s polno denarnico. tko smešn je. k da bi biu mau zmedn. pa tisti nasajeni lasje k jih ma
zadnič sm ga vidla v Portorožu v kantini. in ravno mal prej sva se z mami neki o njem zafrkavale. hecn.
to se dostkrat zgodi..da o nekom pa naj bo to ali rajko ali kdo drug neki govoris..in pol ga cez neki casa vids
-
blondygirl - Kofetarica
densy napisal/-a:blondygirl bo verjetno zanimalo kdaj si ga videla in ob keri uri
HAHAHA
-
blondygirl - Kofetarica
ŽuŽa napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Men je tale tema še prov smešna no
Jp vsak ma svoj okus blondygirl...ampak nekatere punce majo tud ponos in ne bi ble z enim starcem samo zato k ma keš..in ne mi rečt da so vse te punce z njim zarad ljubezni pa zato ker je lep
Ne nekatere, ampak normalne punce.
No ja maš prov..normalne punce oz. večina punc
In zdej bom zihr obtožena da kle take poste pišem samo zato ker sem fouš pa ker bi bla tud sama rada z Rajkotom .
ne ne bos obtozena tega nic bat..sej sm rekla vsaka lahko pove svoje mnenje..jst vse to spostujem! samo ne dovolim pa,da nekdo o nekom neki govori k osebe dejansko sploh ne pozna! edin to me moti..ti si lahko ustvaris neko mnenje na podlagi tracev pa ne vem cesa vse..sam ne mors pa vedt ce je to res! zato se razburjam!
uf,ce bi jst gledala na dnar..pol vrjem,da ne bi bla glih v Rajkovi druzbi!
-
blondygirl - Kofetarica
vrjela ali ne ampak tud v njegovi druzbi ne
-
eva. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
densy napisal/-a:blondygirl bo verjetno zanimalo kdaj si ga videla in ob keri uri
aaam, blo je 2. 7 2008 v Portorožu v kantini imenovani Santalucia ob kaki tretji uri popoldan, al pa mal kasneje? uglavnem, sedel je za mizo ki je bila skrajno levo in sedel je na drugem stolu na desni. sem bla dovolj natančna
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
blondygirl ma očitno zlo raziskano in naštudirano tole področje najpremožnješih moških v SLO in na svetu.
-
blondygirl - Kofetarica
polly-polly napisal/-a:blondygirl ma očitno zlo raziskano in naštudirano tole področje najpremožnješih moških v SLO in na svetu.
itaq
-
blondygirl - Kofetarica
in koga oziroma katero ti stejes v to kategorijo??
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
ojoj, kere bedarije...se mi zdi da ene sam za obiranje drugih živite...ti, blondygirl si pa že parkrat napisala, da se ne greš več...pa še kr komentiraš...smešna si...ni kej
aja, drugač je pa men tale možicl z deeebelim tošlom kr en tak fajn karizmatičen dečko...ne vem no...tak simpatik je..smeško
aja, drugač je pa men tale možicl z deeebelim tošlom kr en tak fajn karizmatičen dečko...ne vem no...tak simpatik je..smeško
Misli pozitivno....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov