Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 359 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
jst sm ga vidla v živo na eni bencinski črpalki v mostah, pa morm rečt da je v živo velik lepši in višji kot na TV-ju...
drugač ma pa svoje poglede na svet tko k vsak, ampak mislm da tip ful dobr razmišlja, sicer ga ne poznam osebno.
pa to k govorite o teh puncah, kdaj se je pa kej slabega pisal o njemu? pa da je kakšno izkoristil? jst kej tazga nikol o njemu nisem zasedila...
pa če je denar zaslužu na pošten način, pol ga je zaslužu in naj dela kar hoče, sej velik folka parkira na prehodih, oziroma kje drugje kjer se nebi smelo, pa ko ga policaji dobil, mu bojo že napisal kazen, sej njemu je itak vseen, k ve da ne bo niti občutu kazni za parkiranje, velik več škode ma lahko, če avto parkira kje drugje, pa mu ga spraskajo, tko ga ma pa saj na očeh...
drugač ma pa svoje poglede na svet tko k vsak, ampak mislm da tip ful dobr razmišlja, sicer ga ne poznam osebno.
pa to k govorite o teh puncah, kdaj se je pa kej slabega pisal o njemu? pa da je kakšno izkoristil? jst kej tazga nikol o njemu nisem zasedila...
pa če je denar zaslužu na pošten način, pol ga je zaslužu in naj dela kar hoče, sej velik folka parkira na prehodih, oziroma kje drugje kjer se nebi smelo, pa ko ga policaji dobil, mu bojo že napisal kazen, sej njemu je itak vseen, k ve da ne bo niti občutu kazni za parkiranje, velik več škode ma lahko, če avto parkira kje drugje, pa mu ga spraskajo, tko ga ma pa saj na očeh...
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Smreka se strinjam popolnoma s tabo, pa na nek način mi je tudi smešno kar si napisal/a, verjetno zato ker je res.
Dokler nobenemu ne škodi, naj hodi človek v solarij, naj si presaja lase in naj sam s sabo dela kar mu paše. Naj ostane samski za vedno, če mu je to kul in naj ima 8 punc naenkrat. Glede najstnic ki se obešajo nanjga pa samo to: saj imajo svojo glavo.
Dokler nobenemu ne škodi, naj hodi človek v solarij, naj si presaja lase in naj sam s sabo dela kar mu paše. Naj ostane samski za vedno, če mu je to kul in naj ima 8 punc naenkrat. Glede najstnic ki se obešajo nanjga pa samo to: saj imajo svojo glavo.
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
ja valda, pa glih najstniki vejo kaj delajo ja
Itq da vsak na konc dela kar mu paše, sam še vedno pa živimo v takšni družbi kot pač je, ki ima tudi skupne poglede na svet in obnašanje posameznikov.
Sej ne da je kšno izkoristil, izkorišča pa to, da je bogat, in se s tem postavlja, da pi*** palijo nanjga. K se nima s čem drugim pokazat, očitno. Sej ga ne kritiziram,vsak ma neki, sam men je ta način razkazovanja in pecanja čist adijo

Sej ne da je kšno izkoristil, izkorišča pa to, da je bogat, in se s tem postavlja, da pi*** palijo nanjga. K se nima s čem drugim pokazat, očitno. Sej ga ne kritiziram,vsak ma neki, sam men je ta način razkazovanja in pecanja čist adijo

-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
sofia83 napisal/-a: Sam a se lahk to cloveku zdi neumno? Dovolte? Hvala.
Ja sofija, človeku se to lahko zdi neumno. Ampak eno je, da nekdo reče, oh, kako je meni bedno, ker ta človek dela to pa to, drugo je pa obsojanje, da človek dela to pa to in potem še, kaj bi moral početi.
Verjamem, da ločiš razliko. Hvala za razumevanje.
Itak je pa večini neumno to, kar ni povprečno. Žal.
Zadnjič spremenil Smreka, dne 30. Avg. 2006 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
honeydew napisal/-a:Smreka se strinjam popolnoma s tabo, pa na nek način mi je tudi smešno kar si napisal/a, verjetno zato ker je res.
se tud jst strinjam tlele...

-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Rajko je baje že od srede pogrešan in naj bi bil celo ugrabljen. Čedalje bolj postajamo podobni Ameriki 

-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
..
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
irisina - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2006
- Kraj: =)
mala punci napisal/-a:Rajko je baje že od srede pogrešan in naj bi bil celo ugrabljen. Čedalje bolj postajamo podobni Ameriki
ja ej lih na to sem pomislila dons, k sem to zvedla... To se je včasih dogajal samo v ameriki, zdej smo pa že mi na tem nivoju, kriza...
Upam da se bo vse uredu iztekl...

-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jz sm lih ene par dni nazaj rekla enmu kolegu,da se bo njemu slej k prej neki zgodil in se je res...Ta medijska prepoznavnost in hvaljenje loh prpele do takih incidentov!Upejmo na najbolš 

- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
men se sicer tole zdi bolj kot ena samopromocija in vzbujanje pozornosti (verjetno je šel na Malto na kakšno presaditev
), če se pa motim, pa res upam, da mu ni hudga in se bo vse dobro izteklo.

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jagodka85 napisal/-a:moj prvi komentar na to je bil: zihr se je nekam zaprl z eno mladenko
in ja, če je to res, mu ne želim nč slabga. nej se vse v redu izteče
ja, z uno Malnarco

ja nč, človek je že mel sumljive posle s sumljivimi ljudmi, ki se očitno niso dobro končali...jst upam da bo z njim vse ok,sicer pa neglede na vse, si je verjetno sam kriv in za podtaknjeno bombo in za vse napade...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pomoje je zadeva kar resna, glede na to, da je njegov poslovni partner poklical policijo. Hrvatič mi deluje precej tip človeka, ki jemlje svojo službo zelo resno. Mislim dvomim, da se je zaprl fu*at z eno bejbo pa pustil vse posle v zraku.
Zdej je pogrešan že od srede, 5 dni. Res me zanima, kaj se dogaja z njim ta trenutek
Glih kot da bi bili na divjem zahodu ej, halo no.
Zdej je pogrešan že od srede, 5 dni. Res me zanima, kaj se dogaja z njim ta trenutek

Prvi neprebran prispevek • 359 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]