Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
jemina napisal/-a:Da bil posnet sex z Majo. joj to pa res nočem, da na net pride
kje si pa to slisala?
-
blondygirl - Kofetarica
jemina napisal/-a:sj sem rekla, da bi bil, ne da je To ej bilo čiz hipotetično, ker je ena prej govrila o nekem sexu Rajca pa ene ženske.
ja to je blo govora v dnevniku,ce se ne motim vsaj jst sm tko prebrala tm neki dni nazaj
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Ku si ti boga ženska...
-
blondygirl - Kofetarica
the big red machine napisal/-a:Ku si ti boga ženska...
zakaj pa boga?
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
blondygirl napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Sem v neki trač prilogi ( ) prebrala, da je nogiral Majo Malnar, ki da je z 19 leti najbrž prestara zanj.
v trač prilogi ala Nova oziroma Direkt,drgac je to res,da sta šla narazen ja,sam Maja je stara 18 ne 19
A sam ja tukaj vidim ironičen prizvok??
-
blondygirl - Kofetarica
Zvoncica napisal/-a:blondygirl napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Sem v neki trač prilogi ( ) prebrala, da je nogiral Majo Malnar, ki da je z 19 leti najbrž prestara zanj.
v trač prilogi ala Nova oziroma Direkt,drgac je to res,da sta šla narazen ja,sam Maja je stara 18 ne 19
A sam ja tukaj vidim ironičen prizvok??
iz moje strani ni nobenega ironicnega prizvoka.ce si to mislila!
-
dve olivi - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
sej se mi ne lubi vsega brat
vendar sem ze po nekaj straneh imela polno glavo laznega morala in slovenske fousije
rajko je okej fant, uziva zivljenje s polno zlico in vsaka mu cast kako lepo izgleda za svojih 50+
kaksne zenske se sprehajajo poleg njega, je stvar nje in njega, kaksen avto vozi - ne vem kaj pricakujete, saj ma ze vsak z najbolj normalno placo v sloveniji dober avto
ne spomnem se kaj vas se moti, vendar "get a life" pa se mal s sabo ukvarjajte in sebi pridigajte o moralu
ce pa je res to da je "pretepal" svojo punco, mater - mene bi lahko udaru samo enkrat, po tem me ne bi vec vidu, ze to da je uporabljen glagol "pretepati", torej udariti oz. pretepsti veckrat, je zenska vztrajala v takem odnosu, zakaj? zaradi denarja? vseeno, ni odsla
vendar sem ze po nekaj straneh imela polno glavo laznega morala in slovenske fousije
rajko je okej fant, uziva zivljenje s polno zlico in vsaka mu cast kako lepo izgleda za svojih 50+
kaksne zenske se sprehajajo poleg njega, je stvar nje in njega, kaksen avto vozi - ne vem kaj pricakujete, saj ma ze vsak z najbolj normalno placo v sloveniji dober avto
ne spomnem se kaj vas se moti, vendar "get a life" pa se mal s sabo ukvarjajte in sebi pridigajte o moralu
ce pa je res to da je "pretepal" svojo punco, mater - mene bi lahko udaru samo enkrat, po tem me ne bi vec vidu, ze to da je uporabljen glagol "pretepati", torej udariti oz. pretepsti veckrat, je zenska vztrajala v takem odnosu, zakaj? zaradi denarja? vseeno, ni odsla
-
Pretty_pistol - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
honeydew napisal/-a:Fak stari, 18 letna tamala s tem starcem?!? Ojojojojoj
Starost ni ovira za ljubezen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov