Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
blondygirl napisal/-a:Smreka napisal/-a:floribunda napisal/-a:
dalec od tega da si je on zacetni kapital nabral s kaksnim postenim poslom. edino ce je pac dilanje smatrano za posten posel.
biznise v igralnistvu je pa sklepal pol, ko si je ze dnar nakradel:)
Hm...za kaj takega pa priznam da ne vem... Potem pa pač prikrivajo te zadeve, ker vem da sta z Jocem ful prjtla ker naj bi kao začela skupi s tem bizinsom iz nule...
a dej prosim te,ce bi blo to res-bi stvar obdrzala zase-ne pa da jo pove v javnoszti-se ena raca sorry-ampak to pa vem,da ni res-vsaj kokr jst spremljam te stvari..
Ma jst u glavnem zdej res ne vem več kaj je res in kaj, sam konc koncv mi je useen. Ve sam pazte, da naute čez 10 let, k bom jst bogata mene obrekvale, jst prsežem da se ne ukvarjam z ilegalnimi posli
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Smreka napisal/-a:Ma jst u glavnem zdej res ne vem več kaj je res in kaj, sam konc koncv mi je useen. Ve sam pazte, da naute čez 10 let, k bom jst bogata mene obrekvale, jst prsežem da se ne ukvarjam z ilegalnimi posli :)
eh, kaj lazes...sej te vemo
I love SISLEY& RW
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
ma punce no dej bodte mal resne!
vse so sam traci-kaj je resnica vesta sam joc pa rajc!
-
blondygirl - Kofetarica
Smreka napisal/-a:blondygirl napisal/-a:Smreka napisal/-a:floribunda napisal/-a:
dalec od tega da si je on zacetni kapital nabral s kaksnim postenim poslom. edino ce je pac dilanje smatrano za posten posel.
biznise v igralnistvu je pa sklepal pol, ko si je ze dnar nakradel:)
Hm...za kaj takega pa priznam da ne vem... Potem pa pač prikrivajo te zadeve, ker vem da sta z Jocem ful prjtla ker naj bi kao začela skupi s tem bizinsom iz nule...
a dej prosim te,ce bi blo to res-bi stvar obdrzala zase-ne pa da jo pove v javnoszti-se ena raca sorry-ampak to pa vem,da ni res-vsaj kokr jst spremljam te stvari..
Ma jst u glavnem zdej res ne vem več kaj je res in kaj, sam konc koncv mi je useen. Ve sam pazte, da naute čez 10 let, k bom jst bogata mene obrekvale, jst prsežem da se ne ukvarjam z ilegalnimi posli
a ti misls to sele cez 10 let? to bi mogla ze zdej zacet delat na tem,da bi bla cez 5 let ze na pol poti
no jst bom pa tih-pa prvic v zivljenju nam nic povedala
-
Smreka - Kofetarica
sAdie napisal/-a:Smreka napisal/-a:Ma jst u glavnem zdej res ne vem več kaj je res in kaj, sam konc koncv mi je useen. Ve sam pazte, da naute čez 10 let, k bom jst bogata mene obrekvale, jst prsežem da se ne ukvarjam z ilegalnimi posli :)
joj ej...dej bod tih...a hočeš da vse zvejo??'
-
blondygirl - Kofetarica
sAdie napisal/-a:blondygirl napisal/-a:ma punce no dej bodte mal resne!
tisto prej je bla samo sala, darga moja
sej vem
-
Smreka - Kofetarica
blondygirl napisal/-a:
a ti misls to sele cez 10 let? to bi mogla ze zdej zacet delat na tem,da bi bla cez 5 let ze na pol poti
no jst bom pa tih-pa prvic v zivljenju nam nic povedala
Eh smotka, itak da sm zdej začela delat na tem, sam pač računam da bom rabla ene 10 let - če bom realna bo tolk boljš če se bo zgodil pred rokom
-
blondygirl - Kofetarica
Smreka napisal/-a:sAdie napisal/-a:Smreka napisal/-a:Ma jst u glavnem zdej res ne vem več kaj je res in kaj, sam konc koncv mi je useen. Ve sam pazte, da naute čez 10 let, k bom jst bogata mene obrekvale, jst prsežem da se ne ukvarjam z ilegalnimi posli :)
joj sam res zdej si jo pa izdala
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Smreka napisal/-a:sAdie napisal/-a:Smreka napisal/-a:Ma jst u glavnem zdej res ne vem več kaj je res in kaj, sam konc koncv mi je useen. Ve sam pazte, da naute čez 10 let, k bom jst bogata mene obrekvale, jst prsežem da se ne ukvarjam z ilegalnimi posli :)
sn ze tiho bejz zdaj deal-at
I love SISLEY& RW
-
blondygirl - Kofetarica
[/quote]
Eh smotka, itak da sm zdej začela delat na tem, sam pač računam da bom rabla ene 10 let - če bom realna bo tolk boljš če se bo zgodil pred rokom [/quote]
no pol je pa kul sam ti garantiram,da bos to nardila pred rokom!
izkusnje
Eh smotka, itak da sm zdej začela delat na tem, sam pač računam da bom rabla ene 10 let - če bom realna bo tolk boljš če se bo zgodil pred rokom [/quote]
no pol je pa kul sam ti garantiram,da bos to nardila pred rokom!
izkusnje
-
blondygirl - Kofetarica
sAdie napisal/-a:Smreka napisal/-a:sAdie napisal/-a:Smreka napisal/-a:Ma jst u glavnem zdej res ne vem več kaj je res in kaj, sam konc koncv mi je useen. Ve sam pazte, da naute čez 10 let, k bom jst bogata mene obrekvale, jst prsežem da se ne ukvarjam z ilegalnimi posli :)
sn ze tiho bejz zdaj deal-at
haha
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Um ... eno malce neumestno vprasanje imam. A je tale oseba - Joc - ki je bila ze tolikokrat imenovana nekdo, ki naj bi ga poznali ali je pac omenjen kot bi jaz govorila o svojmu kolegu Francitu? Ne hecam se, res mi ni jasno. Ste se zanimivo razgovorile, ampak bi bilo lazje spremljat zadevo, ce bi vedela, kdo pije in kdo placa.
-
blondygirl - Kofetarica
FemmeFatal napisal/-a:Um ... eno malce neumestno vprasanje imam. A je tale oseba - Joc - ki je bila ze tolikokrat imenovana nekdo, ki naj bi ga poznali ali je pac omenjen kot bi jaz govorila o svojmu kolegu Francitu? Ne hecam se, res mi ni jasno. Ste se zanimivo razgovorile, ampak bi bilo lazje spremljat zadevo, ce bi vedela, kdo pije in kdo placa.
Joc je oseba ki je javno znana je pa to govora o Joc Pečečnik-u in vrjamem,da si ze kdaj slisala zanj?
je predsednik Interblocka kupil je cel kup vstopnic pr hokeju od Olimpije in se in se...
-
Smreka - Kofetarica
blondygirl napisal/-a:FemmeFatal napisal/-a:Um ... eno malce neumestno vprasanje imam. A je tale oseba - Joc - ki je bila ze tolikokrat imenovana nekdo, ki naj bi ga poznali ali je pac omenjen kot bi jaz govorila o svojmu kolegu Francitu? Ne hecam se, res mi ni jasno. Ste se zanimivo razgovorile, ampak bi bilo lazje spremljat zadevo, ce bi vedela, kdo pije in kdo placa.
Joc je oseba ki je javno znana je pa to govora o Joc Pečečnik-u in vrjamem,da si ze kdaj slisala zanj?
je predsednik Interblocka kupil je cel kup vstopnic pr hokeju od Olimpije in se in se...
Joc oz. Jože Pečečnik je 4. najbogatejši Slovenec, lastnik Elektrončka, podjetje, ki je letos dobilo Zlato Gazelo za najhitreje rastoče podjetje in od lani, kot je že napisala blondy, lastnik nogometnega kluba Interblock. Kupil je tudi štadion za Bežigradom, ki ga namerava temeljito prenoviti.
Omenjamo pa ga v tej temi zato, ker je v preteklosti posloval z Rajkotom, s katerim sta še danes ful dobra prijatelja.
Tolk na kratko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov