Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
McLarnovc napisal/-a:Jaz sem pač povedal, kar si mislim o njem...zdaj, če je dnar nakradel je ena velika baraba, če mu je uspelo tistih 10 miljonov eurov vredno bogastvo pridelat s svojmi rokami, pol svaka mu čast, in dajem kapo dol pred njim.
A veš....to je problem večine Slovencev. Hlapčevski narod, ki je večno živel pod tiranijo (najprej Avstroogrske, potem Jugoslavije, sedaj Evrope) in ne verjame, da je možno kaj več od povprečja. Ne verjame, da lahko obogatiš, ker se jim zdi "Amerika" nedoseglijva, ker se jim zdijo zgodbe o uspehu neresnične, to je pa seveda posledica našega socializma, kjer so nam vcepljali komunistične vrednote, kjer smo vsi enaki in bog ne daj odstopati od povprečja.
In žal pač razmišljaš kot povprečen Slovenec z verjetno povprečno službo in povprečnim življenjem, čez deset let boš pa verjetno o meni govoril, da sem nakradla, ko mi bo uspelo obogateti
In ne, ne branim nobenega Rajkota ker mi dol visi zanj, ampak poznam ker nekaj ljudi, ki so obogateli iz nič (btw, Joc ma 90 miljonov, ne samo 10 , začetni kapital je bil 1000 mark, rabil je 3 leta da je zaslužil prvih 500 mark!!!), in na živce mi gre ta malomeščanska privoščljiva mislenost, ki obsoja vse, ki so uspeli priti do boljšega življenja.
So pa to zgolj ljudje, ki so verjeli vase in svoje delo in VZTRAJALI.
Najbolj je pa žalostno to, da se take ljudi takoj označi za kradljivce!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Smreka napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Jaz sem pač povedal, kar si mislim o njem...zdaj, če je dnar nakradel je ena velika baraba, če mu je uspelo tistih 10 miljonov eurov vredno bogastvo pridelat s svojmi rokami, pol svaka mu čast, in dajem kapo dol pred njim.
A veš....to je problem večine Slovencev. Hlapčevski narod, ki je večno živel pod tiranijo (najprej Avstroogrske, potem Jugoslavije, sedaj Evrope) in ne verjame, da je možno kaj več od povprečja. Ne verjame, da lahko obogatiš, ker se jim zdi "Amerika" nedoseglijva, ker se jim zdijo zgodbe o uspehu neresnične, to je pa seveda posledica našega socializma, kjer so nam vcepljali komunistične vrednote, kjer smo vsi enaki in bog ne daj odstopati od povprečja.
In žal pač razmišljaš kot povprečen Slovenec z verjetno povprečno službo in povprečnim življenjem, čez deset let boš pa verjetno o meni govoril, da sem nakradla, ko mi bo uspelo obogateti
In ne, ne branim nobenega Rajkota ker mi dol visi zanj, ampak poznam ker nekaj ljudi, ki so obogateli iz nič (btw, Joc ma 90 miljonov, ne samo 10 , začetni kapital je bil 1000 mark, rabil je 3 leta da je zaslužil prvih 500 mark!!!), in na živce mi gre ta malomeščanska privoščljiva mislenost, ki obsoja vse, ki so uspeli priti do boljšega življenja.
So pa to zgolj ljudje, ki so verjeli vase in svoje delo in VZTRAJALI.
Najbolj je pa žalostno to, da se take ljudi takoj označi za kradljivce!
Poglej...nisem rekel da jih JE nakradel...ampak da jih je lahko tudi kako drugače pridobil...ne moreš razumet tega? Tega da jih je mi preprosto ne moreš vsilit, ker tega nisem rekel.
Tistim, ki jim je uspelo obogateti iz nič(recimo Tuš) pa svaka jim čast.
Drugače jaz službe še nimam, ker hodim še v šolo, in si močno prizadevam, da moja služba ne bo povprečen "šiht", ker meni v življenju ni cilj garat v tovarni od 6ih do 14ih.
Glede privoščljive miselnosti pa...v življenju mi čisto nič ne manjka in kot sem že rekel, Bog ne daj, da me doleti taka "sreča" kot je rajkota in podobne, ki ga povsod slikajo in se po domač povedano še vsrat ne more v miru. Jebeš tak lajf, če mene uprašaš... Če pa njemu tako paše, da ga povsod slikarjo, da je non-stop v strahu, kdaj se ga bo kak mafijozo naveličal, da povsod piše da spi z 18-letnico, če mu toliko pomeni to, da lahko dekletom kupuje umetne joške in s tem pokaže koliko denarja ima, itd., potem naj pač živi tako....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Smreka - Kofetarica
McLarnovc napisal/-a:Glede privoščljive miselnosti pa...v življenju mi čisto nič ne manjka in kot sem že rekel, Bog ne daj, da me doleti taka "sreča" kot je rajkota in podobne, ki ga povsod slikajo in se po domač povedano še vsrat ne more v miru. Jebeš tak lajf, če mene uprašaš... Če pa njemu tako paše, da ga povsod slikarjo, da je non-stop v strahu, kdaj se ga bo kak mafijozo naveličal, da povsod piše da spi z 18-letnico, če mu toliko pomeni to, da lahko dekletom kupuje umetne joške in s tem pokaže koliko denarja ima, itd., potem naj pač živi tako....
Za tak lajf se je tip sam odločil ker mu tako paše. Kot sem že rekla - Joc je 10x bogatejši, pa verjetno sploh nisi slišal zanj, ker živi pač mirno življenje.
In poanta vsega je, da si o Rajkotu sklepal da si je denar nakradel (prosim, ne prepričuj me sedaj, da nisi tako mislil), zgolj zato, ker ima tak življenjski stil. In to gre mnogim v nos. In ne, tak življenjski stil pač ni znak, da si denar dobil na kak drug način kot pošten!
-
Smreka - Kofetarica
McLarnovc napisal/-a:In kako si potem ti tako prepričana v njegovo poštenost, če ga ne poznaš? Potemtakem je tak stil življenja, izraz poštenosti...zanimivo.
Dečko..ne izzivaj... prosim...
Resnično ne vem, kaj ima tak stil življenja veze s poštenostjo?? Dej prosim te, a zdej sva prišla do tega, da je to nepošten stil življenja, ker ima mlade punce, ker pač ne živi tradicionalnega družinskega življenja?? Jao... Res se mi ne da več, ker s tem stavkom si mi pa vse povedal.
lp
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Ne izzivam...
Sama si rekla, da tak stil življenja ne kaže nepoštenosti....ok, se strinjam. Vendar ne kaže niti poštenosti...
Vprašal sem te, kako si lahko tako prepričana v njegovo poštenost,če ga ne poznaš?
Odgovori na vprašanje...
Sama si rekla, da tak stil življenja ne kaže nepoštenosti....ok, se strinjam. Vendar ne kaže niti poštenosti...
Vprašal sem te, kako si lahko tako prepričana v njegovo poštenost,če ga ne poznaš?
Odgovori na vprašanje...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 13. Jan. 2008 19:51, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Smreka - Kofetarica
McLarnovc napisal/-a:Ne izzivam...
Odgovori na vprašanje...
Vem, kako je prišel do denarja. Kako ga pa zapravlja, je pa njegov problem. Aja, kako vem - preberi moje poste prejšnje...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Če človek zgolj predvideva, da je nekdo bogastvo prslužu na pošten način, s takimi izjavami ne škoduje osebi, če pa gre za predvidevanja in clo trditve (brez prave podlage, seveda), da si je dnar nakradu, gre pa za razžaliteu imena. U tem je razlika.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Smreka napisal/-a:Jao ej, a lahko nehate že s to slovensko fovšijo glede kraje denarja???? Evo, iz prve roke vem, da to ni res! Z mojim bivšim šefom (ki je btw trenutno 4. najbogatejši Slovenec in daleč pred Rajkotom) sta začela biznis v igralništvu, ki pri nas še ni bil toliko razvit in uspela. In to je vsa zgodba.
Za Joca noben ne govori, da je denar nakradel. Zakaj? Zato ker je Joc pač družinski človek, se ne pojavlja toliko v medijih (ok, zdaj se malce več ampak ne v zvezi s "škandali"), Rajko se je pa pač odločil za tak stil življenja kot se je. In če mu to paše, njegov problem. A urejen družinski človek, cenjen v družbi, ki za prosti čas pretepe izven oči javnosti ženo in otroke, za šport pa še skoči h kakšni kurbi, to je pa občudovanja vredno?
Mislm kdo pa ste, da ga boste obsojali?
koncno ena normalna! k je povedala kaj je res!!
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Skoraj natanko devet mesecev po incidentu sredi Poreča v sosednji Hrvaški so tamkajšnji policisti spravili za zapahe pretepača, ki naj bi sodelovala pri napadu na Rajka Hrvatiča in njegovo družbo. Eden od dveh moških, osumljenih za napad na Hrvatiča in njegovo družbo, naj bi bil namreč v tistem času njegov osebni varnostnik. Hrvaški Jutarnji list pa piše, da je vse skupaj povezano s posnetkom Hrvatičevega spolnega odnosa z neznanim dekletom na mobilnem telefonu. Če navedbe hrvaškega časnika držijo, sta hotela "podjetneža" za posnetek od Rajka Hrvatiča izsiliti kar pol milijona evrov.
Zanimiva je tudi Hrvatičeva izjava kmalu po dogodku, saj je namignil, da za napadom stoji albanski kupec, ki je pred dvema letoma od njega kupil dve rabljeni ruleti za 30.000 evrov, vendar se je vsa zadeva končala s sporom.
več: http://www.dnevnik.si/novice/crna_kronika/293801/
Zanimiva je tudi Hrvatičeva izjava kmalu po dogodku, saj je namignil, da za napadom stoji albanski kupec, ki je pred dvema letoma od njega kupil dve rabljeni ruleti za 30.000 evrov, vendar se je vsa zadeva končala s sporom.
več: http://www.dnevnik.si/novice/crna_kronika/293801/
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
blondygirl napisal/-a:Smreka napisal/-a:Jao ej, a lahko nehate že s to slovensko fovšijo glede kraje denarja???? Evo, iz prve roke vem, da to ni res! Z mojim bivšim šefom (ki je btw trenutno 4. najbogatejši Slovenec in daleč pred Rajkotom) sta začela biznis v igralništvu, ki pri nas še ni bil toliko razvit in uspela. In to je vsa zgodba.
Za Joca noben ne govori, da je denar nakradel. Zakaj? Zato ker je Joc pač družinski človek, se ne pojavlja toliko v medijih (ok, zdaj se malce več ampak ne v zvezi s "škandali"), Rajko se je pa pač odločil za tak stil življenja kot se je. In če mu to paše, njegov problem. A urejen družinski človek, cenjen v družbi, ki za prosti čas pretepe izven oči javnosti ženo in otroke, za šport pa še skoči h kakšni kurbi, to je pa občudovanja vredno?
slucajno je on ista generacija kot moja mati....skupni znanci bla bla bla....
dalec od tega da si je on zacetni kapital nabral s kaksnim postenim poslom. edino ce je pac dilanje smatrano za posten posel.
biznise v igralnistvu je pa sklepal pol, ko si je ze dnar nakradel:)
-
blondygirl - Kofetarica
a bojo ze dal enkrat mir s temi trapastimi novicami...
kje majo dokaze?
kje majo dokaze?
-
Smreka - Kofetarica
floribunda napisal/-a:
dalec od tega da si je on zacetni kapital nabral s kaksnim postenim poslom. edino ce je pac dilanje smatrano za posten posel.
Hm...za kaj takega pa priznam da ne vem... Potem pa pač prikrivajo te zadeve, ker vem da sta z Jocem ful prjtla ker naj bi kao začela skupi s tem bizinsom iz nule...
-
blondygirl - Kofetarica
floribunda napisal/-a:blondygirl napisal/-a:Smreka napisal/-a:Jao ej, a lahko nehate že s to slovensko fovšijo glede kraje denarja???? Evo, iz prve roke vem, da to ni res! Z mojim bivšim šefom (ki je btw trenutno 4. najbogatejši Slovenec in daleč pred Rajkotom) sta začela biznis v igralništvu, ki pri nas še ni bil toliko razvit in uspela. In to je vsa zgodba.
slucajno je on ista generacija kot moja mati....skupni znanci bla bla bla....
sorry ampak to ti pa ne morm vrjet..(ok,to da ste skupni znanci-to ja) sam ostalo pa ne!!
-
blondygirl - Kofetarica
Smreka napisal/-a:floribunda napisal/-a:
Hm...za kaj takega pa priznam da ne vem... Potem pa pač prikrivajo te zadeve, ker vem da sta z Jocem ful prjtla ker naj bi kao začela skupi s tem bizinsom iz nule...
a dej prosim te,ce bi blo to res-bi stvar obdrzala zase-ne pa da jo pove v javnoszti-se ena raca sorry-ampak to pa vem,da ni res-vsaj kokr jst spremljam te stvari..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov