Rajko Hrvatič

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 12. Jan. 2008 14:16

Sam res ... zakaj bi nekdo, z nadpouprečnim dohodkom mogu vedno in pousod dnar puščat u najdražjih, po možnosti itak precenjenih štacunah?! Sploh pa na račun ene blond smrkle, k se je obesla na "fotra" sam zarad keša? :roll: Ja, škandal prve vrste, Rajko u "pocen" štacuni, sram ga bilo!

In ja, tale smrklca je res boga, da bl bi že težko bla :? , a dej no, si sploh prebrala za sabo, kar si napisala?!

Men grejo use (do zadne) kocine pokonc k vidm razne "havajke", "miss ne-vem-česa-sploh", Jurkovičke, Atomične ženskice, k se bašejo u štiklah na njegouga Dominatorja :lach: , use pomembne in lepe :D , men se takrt ne neha smejat ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 12. Jan. 2008 16:17

Aloha napisal/-a:Sam res ... zakaj bi nekdo, z nadpouprečnim dohodkom mogu vedno in pousod dnar puščat u najdražjih, po možnosti itak precenjenih štacunah?! Sploh pa na račun ene blond smrkle, k se je obesla na "fotra" sam zarad keša? :roll: Ja, škandal prve vrste, Rajko u "pocen" štacuni, sram ga bilo!

In ja, tale smrklca je res boga, da bl bi že težko bla :? , a dej no, si sploh prebrala za sabo, kar si napisala?!

Men grejo use (do zadne) kocine pokonc k vidm razne "havajke", "miss ne-vem-česa-sploh", Jurkovičke, Atomične ženskice, k se bašejo u štiklah na njegouga Dominatorja :lach: , use pomembne in lepe :D , men se takrt ne neha smejat ...

ok maš prov, samo nism si mislna, da nekdo za nadpouprečnim dohodkom, ki se v javnosti kaže z dnarjem kupuje v takih štacunah na razprodajah.

in pa za malnarco sm mislna da je uboga u glavi :wink:

in pa za vse tiste "misice" mi je čist vseen, pa če se obešajo po komerkoli!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Jan. 2008 16:49

edit
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 19. Feb. 2011 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 12. Jan. 2008 18:44

Maš dokaze, da si je bogastvo nakradu?! Dvomm.

Kašn je kt osebnost, ne vem, če ma rad frajlice, nej jih fura z jahto okol (dokler se bodo obešale po njem, bo to pač lahko izkoristu) ... to je pač slika, k jo vid jaunost, ne dvomm pa, da to pač ni use kar počne.
Enim pač dela foušija in kadar ma nekdo (bistveno) več od njih, ma to (po logiki le-teh) gotou na račun umazanih poslou. Očitno pošteno prdoblen bogastvo (več) ne obstaja al ...?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Jan. 2008 20:55

Aloha če je tadrugi del tvojega posta letel name, potem ti lahko povem, da si brcnla v temo.

Bog me obvaruj pred to nesrečo, da bi kdaj imel toliko denarja kot on. In niti malo mu nisem fouš vsega tega njegovga dnarja in vsega sranja ki je s tem povezano... :wink:
Na kakšen način je pridobil denar pa...ne bi o tm....vsak ima svoje prepričanje. :wink:
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 12. Jan. 2008 20:56, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 12. Jan. 2008 20:55

Js pa koker sem ga kdaj poslusala in brala intervjuje z njim, se mi ne zdi napacen, in je dokaj prizemljen. Lahk pa da se tud motim...

Sicer je pa on ze enkrat sam reku, da si ne kupuje neka pregresno draga oblacila in tud ne vem zakaj bi nekdo, ki ma ful kesa, kupoval zdej 10x drazja oblacila od nas, ce mu pac ni do tega.
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 12. Jan. 2008 21:27

joj a smo ze spet tm kjer nebi smel bit..

Rajko si svojega premozenja ni nakradu..ampak ga je pridobil z svojimi rokami-ce ne veste si preberte al pa se pozanimejte pr komu k ga pozna!
in on je glih tko clovek kot mi vsi..pa kaj bom sploh govorila k nima smisla..sam mi gre pa na jetra k ste/so mu vsi fovs tko kokr Janu,men pa se komu drugmu..
pa to z mano ni letel na to temo amapk na eno drugo
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 12. Jan. 2008 21:47

sj zase pomoje ne kupuje v takih trgovinah, Malnarjeva pa česa več ni vredna, kar je pomoje tud on dojel :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 12. Jan. 2008 21:55

hehe :lol:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 12. Jan. 2008 23:38

Meni ni jasno zakaj ma najstnico. Ce bi jst bil bogatas v krizi srednjih let z zeljo po mladem mesu, bi raje izbral zenske 22 do 26 tm nekje. Mogoce so pa take prevelik izziv, ker ni dovolj sam to da mas kes?
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 12. Jan. 2008 23:41

Aloha napisal/-a:Maš dokaze, da si je bogastvo nakradu?! Dvomm.

Kašn je kt osebnost, ne vem, če ma rad frajlice, nej jih fura z jahto okol (dokler se bodo obešale po njem, bo to pač lahko izkoristu) ... to je pač slika, k jo vid jaunost, ne dvomm pa, da to pač ni use kar počne.
Enim pač dela foušija in kadar ma nekdo (bistveno) več od njih, ma to (po logiki le-teh) gotou na račun umazanih poslou. Očitno pošteno prdoblen bogastvo (več) ne obstaja al ...?

če je pa name ta post letel pa naj ti povem, da mi prov nič ne manjka ne materialno in ne vizualno, da bi morala biti komurkol fovš. :wink: če pa vas je moj post tako zmotil se pa opravičujem obstaja tut ignore :wink:
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 12. Jan. 2008 23:44

Mislim da je letel na McLarnovca :wink:
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 12. Jan. 2008 23:47

men se tud tko zdi ja...
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 12. Jan. 2008 23:47

Mahagonij napisal/-a:Meni ni jasno zakaj ma najstnico. Ce bi jst bil bogatas v krizi srednjih let z zeljo po mladem mesu, bi raje izbral zenske 22 do 26 tm nekje. Mogoce so pa take prevelik izziv, ker ni dovolj sam to da mas kes?

ker je pac Rajko!!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 13. Jan. 2008 0:08

samo o tem, da je bil pa z Irino se pa takrat, ko sta bila skupaj ni nič ovorilo, šele zj se je začelo o tem govorit.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov