Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ma itak je model naložu kr ene buče, jasna stvar. Sj ja ne sme kr povedat vse, kot piše tam v članku. Bedno no, gnilo do amena. Upam da ga ne bojo še ubil.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Zvoncica napisal/-a:In kje je zdej njegov Bentley?
sem slišala, da ga je prodal... pa ne zdej, že neki časa nazaj.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Res sux da mu nekdo (očitno) diha za ovratnik.
Samo mene bolj zanima: zakaj? Je imel s temi tipi v preteklosti kakšne nelegalne posle? Ali pa je bil on zmeraj na pravi strani in so ga začeli izsiljevati zato, ker ima keš??
Samo mene bolj zanima: zakaj? Je imel s temi tipi v preteklosti kakšne nelegalne posle? Ali pa je bil on zmeraj na pravi strani in so ga začeli izsiljevati zato, ker ima keš??
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^aha, potem je pa en drug avto prodal, mogoče prejšnjega Bentleya .
no, sej ni važno v bistvu.
me pa zanima kaj na vse to poreče Maja Malnar?
no, sej ni važno v bistvu.
me pa zanima kaj na vse to poreče Maja Malnar?
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Je varianta, da je Bentley ostal gor kot varščina za kje (da ne bo trobu kaj je blo, da bo plačal, ipd.)...
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Itak je tle zadi še marsikej, kar najbrž nikol ne bomo izvedli. Predvidevam da ni kar tko sedel ne vem kok časa pri kriminalistih. Jim je razlagu kater koktejl mu je bil na počitnicah najbolj všeč? I don't think so.
-
irisina - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2006
- Kraj: =)
Angel girl napisal/-a:Itak je tle zadi še marsikej, kar najbrž nikol ne bomo izvedli. Predvidevam da ni kar tko sedel ne vem kok časa pri kriminalistih. Jim je razlagu kater koktejl mu je bil na počitnicah najbolj všeč? I don't think so.
ja, res... zastonj ni tolk časa tam presedel..
meni je to vse skupaj ful sumljivo, res... čudno vse skupi, men je kr grozn
kva šele če bi bla na negovem mestu
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
omg men se zdi da tuki neki ful smrdi
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- katrin21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
Seveda smrdi. Če bi se komu od nas zgodila ista zgodba tut noben po mojem mnenju ne bi povedal kaj je blo. Če je vmes kakšna mafija kar gotovo je potem ni šans, da bo javnosti razlagal kaj so delali z njim. Žalostno...res me skrbi...ne samo zaradi njega ampak zato, ker se te stvari dejansko dogajajo tudi pri nas. Ne samo slavnim, ampak tudi normalnim smrtnikom. Mene ne zanima kako je pridobil denar. Glede na to kako težko otroštvo je imel se mi zdi, da težko funkcionira drugače.Legalno ali ilegalno...vsak ima na svoji vesti kar ima. Vseeno je še vedno človek in nobenemu ne privoščim, da se kakšni norci spravijo nanj. Če pa že pridobiva denar ilegalno potem ga bodo mogoče te situacije spravile na pravo pot.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
*purple* napisal/-a:in kaj pravzaprav hočjo oni do njega oziroma kaj pomeni reket?
Jst mislm, da je to una fora, da tem drekačem neki plačaš, da ti ne razbijejo lokala oz. pri njemu igralnice ... in tega dnarja je pol zmeri več treba dajat .... najbrž ga zdej ni hotu dat pa so ga mal ustrašl zdej .....
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js tud mislim da ta njegova zgodba ni resnična, ampak sej verjetn če so ga ugrabli so mu zihr zagrozili da more bit tiho in itak da človek pol ne upa povedat kaj je v resnici blo, ker bi s tem najbrž resno ogrozil svoje življenje. Ful kruto tole, sicer ne vem na kakšn način je on pridobil tok dnarja in s čim vse se ukvarja, ampak vseen si ne zasluži tega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov