Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Hja, s tistim pogovorom potem ni blo nič ... Me pa res zanima kaj se je zgodilo, glede na to da so rekli neki da naj bi bil Hrvatič v slabem psihičnem stanju. Ampak dobr, vseen se je tole srečno izteklo, očitno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Mah jst mam en tak feeling, da je vse skupi napotencirano in da mediji čist pretiravajo z vsem skupaj...krneki uglavnem
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Se nekaj iz 24ur.com
Sicer pa jaz mislim, da on ne rabi tega delat za promocijo, ker se ze brez tega veliko govori o njem. Za promocijo si kupuje hise, avte, hodi na prireditve z mladoletnicami
Sicer pa jaz mislim, da on ne rabi tega delat za promocijo, ker se ze brez tega veliko govori o njem. Za promocijo si kupuje hise, avte, hodi na prireditve z mladoletnicami
-
tonza - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20070515_3097536.php
Tole pa ne verjamem če je res. Po moje se mu je mogl neki drugza zgodit in si je to samo izmislu.
Tole pa ne verjamem če je res. Po moje se mu je mogl neki drugza zgodit in si je to samo izmislu.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
kero bedno zivljenje mora met on glede na to, da mu vrjetno noben ni tok pr srcu, da bi ga obvestiu o tem da gre kam, al pa da je kej narobe. prou bed mi je zanga. noben denar na svetu ne bi mogu odtehtat mojih prjatlov in druzine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
bad_girl napisal/-a:Naložu je, da tut bager ne bi mogu odpelat tega crapa
Hahaha kera izjava
Drgač pa tut približno ne verjamem, da je bil samo poslovno odsoten... jest mislim, da mu en pošteno za ovratnik diha
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov