Rajko Hrvatič

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 14. Maj. 2007 15:51

Smreka napisal/-a:
*purple* napisal/-a:trdo prislužen denar?bulšit :roll:

Ok, tole bom komentirala in še nekaj zadev, iz prve roke!
Delam za človeka, ki je ravno tako v igralniški industriji je precej bolj bogat od Rajkota. Na začetku je bil Rajko celo njegov poslovni partner, z Rajkotom sta imela to podjetje (kjer delam), ki ga je šef potem od Rajkota odkupil. Do bogastva sta prišla na povsem legalen način, ker sta znala izkoristiti prliožnosti v svetu, poleg tega sta na začetku sama garala in sestavljala, kasneje pa tudi po lastnih idejah izdelovala igralniške aparate, kar danes moj šef spretno prodaja še naprej.
Ok, s čim vse se je Rajko ukvarjal po tem ne vem, začetno bogastvo izhaja iz tega.

ja, to še jaz vem :lach:
elektronček, patentiranje aparata za rulete (neko elektronsko sranje, sej niti ne vem zakaj se točno gre), on pa Joc ... pa sej te stvari so dovolj znane in jasne. Včasih sta bila največja reveža, danes med najbogatejšimi. In denar je bil dobljen na legalen način. Take izjave mene tut pogrejejo, ko je človek z lastno pametjo prišel do denarja.

ampak moram komentirat post zaradi drugih stvari ... za nekoga, ki me je učil slovenskega jezika, si zelo slabo poučena v le-tem ... delal je za Rajka in ne Rajkota ;)

drugače pa se že po celi Ljubljani govori, da je model ušel, ker so mu grozili ;)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 14. Maj. 2007 15:54

Ah govoric bo vedno več, čeprav se ta, da je pobegnil, zdi najbolj verjetna.
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 14. Maj. 2007 18:33

Se je že javil polociji...naj bi bil v težavah nekje v tujini
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Maj. 2007 18:33

Kokr so govoril uni, k mau več vejo o tem, je tut velka verjetnost, da se je čis prostovolno nekam pobrou, da bi se začela gonja prot unim, k se zdej spraulajo na njega, k bi te pohopsal nekam, bi pa nazaj pršou.

Kaj je res, pa kaj ne, ve pa sam on.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
tonza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tonza » 14. Maj. 2007 18:34

Ja sm tega nočjo na policiji potrdit. Jst upam da se je res javil in da je vse ok z njim.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 14. Maj. 2007 18:45

Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 14. Maj. 2007 18:51

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 14. Maj. 2007 19:01

_Petra_ napisal/-a:Se nekaj o Rajku

oh, vsaj živ je :) .
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 14. Maj. 2007 19:14

:)
Sploh nevem kaj naj si mislim o vsem skupaj. Po eni strani je kr grozno, ko se zamislis, da se to dogaja v Sloveniji, tako "blizu" nas...
Po drugi strani pa se v Sloveniji dogaja OGROMNO strašljivih stvari, katere ne pridejo v javnost, ker so storilci mladoletne osebe, zaradi varovanja podatkov, itd. Ene par stvari mi je povedala prijateljica, ki dela magisterij na pravni in so menda pri kazenskem pravu al kje sli v Tacen, kjer so jim par zadev povedali.. Groza.

No, sicer pa baje sploh ni nujno res, da se je res javil. Zdi pa se mi bolano, da bi sam nekam izginil, da bi njegovi prijatelji lagali o taki zadevi... Nekak ne vrjamem. Vrjetno pa tak ne bomo nikoli zvedli, kaj se v resnici dogaja.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 14. Maj. 2007 19:30

Rajko Hrvatič, ki je bil pogrešan šest dni, se je javil kriminalistom in jim sporočil, da je v Sloveniji.

Tole sem zdaj prebrala na 24ur.com
Kaj vec pa ne pise...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 14. Maj. 2007 19:32

Na 24ur zvečer bomo kaj več zvedeli ;) Samo da je živ :gut:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 14. Maj. 2007 19:50

bejbika napisal/-a:elektronček, patentiranje aparata za rulete (neko elektronsko sranje, sej niti ne vem zakaj se točno gre), o

ampak moram komentirat post zaradi drugih stvari ... za nekoga, ki me je učil slovenskega jezika, si zelo slabo poučena v le-tem ... delal je za Rajka in ne Rajkota ;)

;)

jooj..kaj ti vse opaziš, seveda da je prav Rajka, se iskreno opravičujem, ker resnično nisem razmišljala o slovnici v navalu besnega pisanja in opisovanja :)

no sicer pa - patenitranje aparata (oz. da ne bomo uporabljali tujk - naprave) za rulete.... hm...ruleta je naprava in naprava je ruleta, če veš kaj mislim :) gre preprosto za patentiranje modela elektronske rulete, ki jih najdeš med drugim tudi v kazinojih pri nas ;)
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 14. Maj. 2007 19:54

no d best. to si je pa naredu samopromocije. Če pa je blo res kaj na tem da so ga ugrabili, pa se bo mogoče začel zavedati, da bi blo fajn če bi ga doma čakal topel dom in ljubeča ženička,tko da, bejbike, na lov :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 14. Maj. 2007 20:06

No, me veseli, da je živ in zdrav, pa da ne bo priplaval v vreči po kakšni reki :)
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 14. Maj. 2007 21:12

Smreka napisal/-a:
bejbika napisal/-a:ampak moram komentirat post zaradi drugih stvari ... za nekoga, ki me je učil slovenskega jezika, si zelo slabo poučena v le-tem ... delal je za Rajka in ne Rajkota ;)

jooj..kaj ti vse opaziš, seveda da je prav Rajka, se iskreno opravičujem, ker resnično nisem razmišljala o slovnici v navalu besnega pisanja in opisovanja :)

temu se reče samo pamti pa vrati ;)

drugače pa se na POPu hvalijo, da se bodo ob 22.45 z Rajkom pogovarjali v 24ur zvečer .. .tko da vsi firbčni za TV :P

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov