Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Smreka napisal/-a:*purple* napisal/-a:trdo prislužen denar?bulšit
Ok, tole bom komentirala in še nekaj zadev, iz prve roke!
Delam za človeka, ki je ravno tako v igralniški industriji je precej bolj bogat od Rajkota. Na začetku je bil Rajko celo njegov poslovni partner, z Rajkotom sta imela to podjetje (kjer delam), ki ga je šef potem od Rajkota odkupil. Do bogastva sta prišla na povsem legalen način, ker sta znala izkoristiti prliožnosti v svetu, poleg tega sta na začetku sama garala in sestavljala, kasneje pa tudi po lastnih idejah izdelovala igralniške aparate, kar danes moj šef spretno prodaja še naprej.
Ok, s čim vse se je Rajko ukvarjal po tem ne vem, začetno bogastvo izhaja iz tega.
ja, to še jaz vem
elektronček, patentiranje aparata za rulete (neko elektronsko sranje, sej niti ne vem zakaj se točno gre), on pa Joc ... pa sej te stvari so dovolj znane in jasne. Včasih sta bila največja reveža, danes med najbogatejšimi. In denar je bil dobljen na legalen način. Take izjave mene tut pogrejejo, ko je človek z lastno pametjo prišel do denarja.
ampak moram komentirat post zaradi drugih stvari ... za nekoga, ki me je učil slovenskega jezika, si zelo slabo poučena v le-tem ... delal je za Rajka in ne Rajkota
drugače pa se že po celi Ljubljani govori, da je model ušel, ker so mu grozili
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ah govoric bo vedno več, čeprav se ta, da je pobegnil, zdi najbolj verjetna.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Kokr so govoril uni, k mau več vejo o tem, je tut velka verjetnost, da se je čis prostovolno nekam pobrou, da bi se začela gonja prot unim, k se zdej spraulajo na njega, k bi te pohopsal nekam, bi pa nazaj pršou.
Kaj je res, pa kaj ne, ve pa sam on.
Kaj je res, pa kaj ne, ve pa sam on.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Sploh nevem kaj naj si mislim o vsem skupaj. Po eni strani je kr grozno, ko se zamislis, da se to dogaja v Sloveniji, tako "blizu" nas...
Po drugi strani pa se v Sloveniji dogaja OGROMNO strašljivih stvari, katere ne pridejo v javnost, ker so storilci mladoletne osebe, zaradi varovanja podatkov, itd. Ene par stvari mi je povedala prijateljica, ki dela magisterij na pravni in so menda pri kazenskem pravu al kje sli v Tacen, kjer so jim par zadev povedali.. Groza.
No, sicer pa baje sploh ni nujno res, da se je res javil. Zdi pa se mi bolano, da bi sam nekam izginil, da bi njegovi prijatelji lagali o taki zadevi... Nekak ne vrjamem. Vrjetno pa tak ne bomo nikoli zvedli, kaj se v resnici dogaja.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Na 24ur zvečer bomo kaj več zvedeli Samo da je živ
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
bejbika napisal/-a:elektronček, patentiranje aparata za rulete (neko elektronsko sranje, sej niti ne vem zakaj se točno gre), o
ampak moram komentirat post zaradi drugih stvari ... za nekoga, ki me je učil slovenskega jezika, si zelo slabo poučena v le-tem ... delal je za Rajka in ne Rajkota
jooj..kaj ti vse opaziš, seveda da je prav Rajka, se iskreno opravičujem, ker resnično nisem razmišljala o slovnici v navalu besnega pisanja in opisovanja
no sicer pa - patenitranje aparata (oz. da ne bomo uporabljali tujk - naprave) za rulete.... hm...ruleta je naprava in naprava je ruleta, če veš kaj mislim gre preprosto za patentiranje modela elektronske rulete, ki jih najdeš med drugim tudi v kazinojih pri nas
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Smreka napisal/-a:bejbika napisal/-a:ampak moram komentirat post zaradi drugih stvari ... za nekoga, ki me je učil slovenskega jezika, si zelo slabo poučena v le-tem ... delal je za Rajka in ne Rajkota
jooj..kaj ti vse opaziš, seveda da je prav Rajka, se iskreno opravičujem, ker resnično nisem razmišljala o slovnici v navalu besnega pisanja in opisovanja
temu se reče samo pamti pa vrati
drugače pa se na POPu hvalijo, da se bodo ob 22.45 z Rajkom pogovarjali v 24ur zvečer .. .tko da vsi firbčni za TV
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov