Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 359 prispevkov
• Stran 23 od 24
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
blondygirl napisal/-a:bucka_* napisal/-a:ojeej js tipa v nedeljo vidla v luciji v Vsak danu ko je priš po dva platoja zale in dva litra mleka.. zravn pa neka ženska v enodelni roza trnerki, itak je bla vrsta do blagajne 100 kilometrska tip je šou kr do blagajne in biv kr na vrsti... mislim ko bi brad pitt prišo da lahk gre kr čez nas vse naprej!! kr neka je.. na glavi ma pa nasad novih las.. tak puhek haha
tti rajč je kr neka
lepo,da poves,koga si vidla ja
A te ženska si bla ti ? k si tko lepo komentirala
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
ŽuŽa napisal/-a:blondygirl napisal/-a:bucka_* napisal/-a:ojeej js tipa v nedeljo vidla v luciji v Vsak danu ko je priš po dva platoja zale in dva litra mleka.. zravn pa neka ženska v enodelni roza trnerki, itak je bla vrsta do blagajne 100 kilometrska tip je šou kr do blagajne in biv kr na vrsti... mislim ko bi brad pitt prišo da lahk gre kr čez nas vse naprej!! kr neka je.. na glavi ma pa nasad novih las.. tak puhek haha
tti rajč je kr neka
lepo,da poves,koga si vidla ja
A te ženska si bla ti ? k si tko lepo komentirala
hm..mogoce ja mogoce pa ne
-
blondygirl - Kofetarica
ŽuŽa napisal/-a:^^ Torej si bla.
ne bom ne zanikala ne potrdila
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Meni je tale Rajc z denarjem al pa brez.
-
blondygirl - Kofetarica
itaq ma vsak svoj okus..ampak ko tipa osebno spoznas mislis drugace!
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
ŽuŽa napisal/-a:Men je tale tema še prov smešna no
Jp vsak ma svoj okus blondygirl...ampak nekatere punce majo tud ponos in ne bi ble z enim starcem samo zato k ma keš..in ne mi rečt da so vse te punce z njim zarad ljubezni pa zato ker je lep
Ne nekatere, ampak normalne punce.
You want me to be something I can never ever be.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Foxy-lady napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Men je tale tema še prov smešna no
Jp vsak ma svoj okus blondygirl...ampak nekatere punce majo tud ponos in ne bi ble z enim starcem samo zato k ma keš..in ne mi rečt da so vse te punce z njim zarad ljubezni pa zato ker je lep
Ne nekatere, ampak normalne punce.
No ja maš prov..normalne punce oz. večina punc
In zdej bom zihr obtožena da kle take poste pišem samo zato ker sem fouš pa ker bi bla tud sama rada z Rajkotom .
-
eva. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
On je men en tok smešn možicelj. če odpišemo vse tiste drage obleke pa to mi niti slučajno ne deluje en hud jebač s polno denarnico. tko smešn je. k da bi biu mau zmedn. pa tisti nasajeni lasje k jih ma
zadnič sm ga vidla v Portorožu v kantini. in ravno mal prej sva se z mami neki o njem zafrkavale. hecn.
zadnič sm ga vidla v Portorožu v kantini. in ravno mal prej sva se z mami neki o njem zafrkavale. hecn.
Prvi neprebran prispevek • 359 prispevkov
• Stran 23 od 24
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov