Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men je tip kr en. Bogi se mi zdi k ma tolk lepih bab okol, pa nobene zares. Vse je neka kamoflaža. Sej je že sam enkrat v enem intervjuju reku, da mu je težk najt iskrene ljudi.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Noella napisal/-a:Blondy, mal smešno je že no, da si tako navdušena pri Erazmu Pintarju in pri Hrvatiču
Drugač pa ne pretiravite s forami, da bi ji lahk bil dedek, če je punca stara 19 let, on pa neki čez 40
Men je prav simpatičn, nism keš pi*** ampak v nasprotju s kakim Pintarjem je zlo simpatičn
na zalost se motis glede starosti..rajko bo letos star 51 let :d letnik 57 je!
kar se pa tice moje navdusenosti nad "erazmom" se pa motis.. mi tip niti slucajno ne potegne.. ce te pa kej moti,ker sem navdusena nad njimi je pa to tvoj problem ves! men je cist vseen kaj si drugi mislijo!
-
blondygirl - Kofetarica
virginiaNOmore napisal/-a:Men je tip kr en. Bogi se mi zdi k ma tolk lepih bab okol, pa nobene zares. Vse je neka kamoflaža. Sej je že sam enkrat v enem intervjuju reku, da mu je težk najt iskrene ljudi.
ni nasel pravih ljudi se,al pa ko ze misli,da jih je nasel se izkaze,da to pac ni to!
-
blondygirl - Kofetarica
densy napisal/-a:če ljubezen ne pozna let mi pokažte enga starga fotra brez keša k ma 18 letno bejbo.
mula pač misle da si dela reklamo al nevemkaj hoče dosečt. prustitucija pač
jst ti lahko povem,da se tuki motis
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
blondygirl napisal/-a:densy napisal/-a:če ljubezen ne pozna let mi pokažte enga starga fotra brez keša k ma 18 letno bejbo.
Oh ja, seveda se moti ... Ma dej, če bi bil Hrvatič en navadn trgovc v Merkatorju (al whatever, neki v tem stilu pač), ga Malnarca še povohala ne bi.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
zadnč je pršu gemblat tja k jst delam z enim frendom,pol k je končal je šou baje v sobo z eno bejbo in ji plačal kr visoko vsoto, pač tko sm slišala in pr nas se dost hitr vse razve ! zjutri sm ga pa vidla k se je z audijem odpelu..hja
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mayflower* napisal/-a:a ni to dobr? Bejba ma en teden nazaj maturantski ples, za tipa ma pa človeka ku je star tolko ku njen fotr. Impresivno, ni kaj
jst sploh nevem kaj njeni tastari razmišljajo jst definitivno nebi šla mirno mimo tega, če bi mi osemnajstletno hči nategoval dec, ki bi mogu bit že deda
Poleg tega pa ja, jst tud dvomim v neko hajsesajiti ljubezen tukej.valda, ženšče se je znašlo, njemu pa laska fajn baba zraven.sam useen, ok lahko se najdeta dva velike starostne razlike, ki sta si dost podobna, ampak da pa bi se razumela in isto mislila pri taki velki starostni razliki, pa malo dvomim.
ampak ok, če jima paše..paše tudi meni
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
no angel napisal/-a:blondygirl napisal/-a:densy napisal/-a:če ljubezen ne pozna let mi pokažte enga starga fotra brez keša k ma 18 letno bejbo.
Oh ja, seveda se moti ... Ma dej, če bi bil Hrvatič en navadn trgovc v Merkatorju (al whatever, neki v tem stilu pač), ga Malnarca še povohala ne bi.
hehe...ka pa veš,mogoče bi jo pa na blagajni začaru s svojim nasmehom
js tud ne vem kk lahk njeni starši to gledajo...pa kolkr vem je njena mami še dost mlada,tk da je še bol groteskno...
-
blondygirl - Kofetarica
in kaj je to tok narobe,ce je punca pac mlajsa od njega?
zato,ker je on pac starejsi se še ni treba odrect hcerki ker je z njim..lahko bi bil vesel,da je z njim .. ce bi bla to tvoja hcerka TY
ma ne bom razpravlala o tem..
zato,ker je on pac starejsi se še ni treba odrect hcerki ker je z njim..lahko bi bil vesel,da je z njim .. ce bi bla to tvoja hcerka TY
ma ne bom razpravlala o tem..
-
blondygirl - Kofetarica
šac spi z njim,so what..pa se ti dej ne..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov